Aj vy občas necítite pohyby?

5. feb 2024

Ženy máte to aj vy tak že niekedy celý deň necítite pohyby ? Alebo cítite každý deň stále pravidelne? Ja dnes vôbec nič,mala som poradňu dnes všetko ok

katarina092
5. feb 2024

V ktorom si mesiaci?

anjelicek26
5. feb 2024

Závisí,v ktorom týždňi.. mne to spravil.maly len raz.. asii desať dní dozadu, to bol 30.tyzden...šla som radšej na ctg do nemocnice vecer. Lebo od rana proste nic.... tie sekundy,kým priložili ctg bolo nekonečné.. taky stres... nechápem,čo sa ten deň dialo,lebo iné dni kope prakticky non stop... snáď mi to už nespravi🥶

autor
5. feb 2024

Som v 26 týždni

autor
5. feb 2024

@anjelicek26 fúha tak to si ma neupokojila 😃 nechcem veľmi hneď behať na pohotovosť

anjelicek26
5. feb 2024

Ja som tiež nechcela, ale.. nespala by som celú noc..

autor
5. feb 2024

@anjelicek26 áno to ti verím,ja ho dnes prvýkrát necítim,ale nejak sa ukludnujem že som bola dnes na poradni a všetko je ok ,tak snáď by videl keby bolo niečo zle. Len som chcela vedieť či to máte nejaká aj vy že jeden celý deň nič

olivia_c
5. feb 2024

Ja prave riesim opacny problem. Cakam prve dieta a som 25 tt, do dnes som citila tak akurat obcas pocas dna stikutku malej alebo nejaky kopancek a obcas aj den nic, ale dnes polku dna vkuse kope aj teraz par hodin vkude, menim polohy a nejako ma boli akoby v posve, ze by tam na nieco tlacila, co doteraz kopala nad pupkom v okoli... snad to je v poriadku

autor
5. feb 2024

@olivia_c podľa mňa sa len otočila dole a tlačí ti tam, tiež to mavam 🙂

liviiiiii
5. feb 2024

Mne sa to dialo často že som celý deň necítila pohyby… možno je len babo otocene nejak naopak. Ja som stále hysterčila ale manžel stále priložil ucho a počul ako sa mrví. Pár krat sa stalo že cítil na uchu jemne kopance a ja som necítila absolútne nič.

autor
5. feb 2024

@liviiiiii jej toto je zlaté🙂 môj je mimo domova škoda dobrý nápad🙂

rurutiax
5. feb 2024

Ja keď som bola tehotná, tak niekedy som celý deň necítila a niekedy zase extrémne. Mne bolo povedané, že bábätko ma niekedy lenivejšie dni alebo proste spinká. Keď som mala však obavy, tak som použila angelsound a hneď ako som začala počuť biť srdiečko tak som sa upokojila. Je to dobrá vecička. 🙂

liviiiiii
5. feb 2024

Noo tak skúste s niekým komu dôverujete. Moj tiež chodí na týždňovky keď nieje doma tak idem k mame. Inak stiahla som si jednu appku priložím si reprák k brusku a nahráva to .. a počula som tlkot srdiečka🙂. Vyskúšala som to aj na mužovi kamoske a podobne a pri nich to znelo teda úplne inak takže keď nemám nikoho po ruke skúsim to😃 No samozrejme to neni úplne dôveryhodne. Keď máte casto obavy skúste angelsound alebo v lekárni cca 15€ stojí tá vec s ktorou vás lekár počúva len si neviem spomenúť jak sa to vola 😃

ronie338
6. feb 2024

Mne napríklad malý vedel celý deň byť v kľude a v noci o 11tej robil zumbu až ma zobudil a keď tak je ten angelsoud a podobne, ja som to mala a keď som si nebola istá našla som si tlkot srdiečka a ukludnila som sa, ale malého to nahnevalo čiže hneď sa aj ozval

majlo1234
6. feb 2024

Aj pri prvom aj teraz pri druhom mam kludne dieta v bruchu. Kludne cely den nic. Pokial si nervozna, vyskusaj kavu, nieco sladke,’ponatriasaj brusko

snowflakenel
6. feb 2024

Ja som menej citila, placenta vpredu.

arexka
8. feb 2024

Ja to nejako nesledujem ale maly sa ozve behom dňa ma kopne alebo večer ked si lahnem aj v noci ale ze aby som to sledovala stale a stresovala to som nerobila ani pri prvom tehu asi spia veľa v brušku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre