ahojte kočky... som dva roky po abrupcii placenty a doktori mi robili cisársky rez... teraz som znova tehotná a mám obavy či sa to znova nemôže opakovať, pretože vtedy nám bábätko zomrelo... nemáte niekto s tým skúsenosti?
ahoj... mne sa presne to iste stalo presne pred mesiacom a keďže kukám že je to ž starší dátum tak sa chcem spýtať či je teraz všetko v poriadku... mne doktori povedali že sa to väčšinou neopakuje ale tak to nie je 100%.
Ja som o maličku tiež prišla a to som bola v 36 tt, pride mi to neuveriteľné. Myslím si ale nie som si 100% ist že budem chcieť ďalšie bábo tak chcem vediet ako si na tom teraz...
Vopred ďakujem za odpoveď
ahojte,pridavam svoju skusenost.asi pred skoro 8 rokmi som mala abrupciu placenty,šlo o minúty či sekundy.našťastie všetko dobre dopadlo.bola som vtedy v 36tt,ja a maly sme prežili,robili mi akútny cisársky rez.momentálne čakám 4 bábo.včera som bola u lekára,kedže som už na začiatku 32tt,že aký pôrod prichádza u mna do úvahy.povedal,že to sa rozhodne až v nemocnici,že lekári rozhodnú,čo by bolo najvhodnejšie,že budú brať do úvahy predošlý pôrod.momentálne som na rizikovom,mám nariadený kludový režim,nič ťažké nerobiť,nedvíhat,žiadny pohlavny styk.dúfam,že bude všetko v poriadku,aby som ja a malý boli v poriadku.hlavne treba dávať na seba pozor!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj... nemala som abrupciu, ale myslim si, ze sa nemusis bat ze by sa ti to znova stalo...