Ahojte. Chcem sa opýtať máte niektorá skúsenosť s tým že sa vám začal odtrhávať plodový vačok od maternice?
Pretože som to nikde nenašla, pýtam sa teda tu 🙂 Najprv to bola iba malá trhlinka z ktorej sa vytvoril 3,5 cm hematóm
A teraz je ako keby cela zadna strana plodoveho vaku odtrhnutá od maternice a medzitým je to masívne zakrvacane. Doktorka mi predpisala duphaston a kľudový režim, zatiaľ som nekrvácala a teraz som v 12 tt. Prosím ak máte teda nejaké info tak n
Budem rada. Vrelá vďaka 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@polmata Ja som mala pri prvom tehu tiez hematom medzi plodovym vakom a maternicou zisteny v 7 tt a zacala som spinit, dostala som tiez duphaston a musela som lezat a ziadny sex. Spinit som prestala, ale v 9 tt som nakoniec bohuzial potratila. Kamaratka mala tiez hematom, robil sa jej opakovane, aj krvacala, isty cas si aj polezala v nemocnici, ale nakoniec donosila zdraveho chlapca a este aj prenasala. Asi je to velmi individualne. Kazdopadne ten Duphaston by som poctivo brala a z postele vyliezla, len ked by som naozaj musela. A hlavne pozitivne mysliet. Drzim velmi silno palce.