Ablacia v Košiciach

mipod
18. feb 2018

Ahojte!Prosím,má niekto skúsenosti s abláciou vo Vúsch Kosice?

zuzapiky
19. feb 2018

Ahoj; nemam skusenosť; no my ideme do BA niekedy v lete.To s dietatom ?

dorotelka
19. feb 2018

Aj nas to caka v BL. Mali sme uz dva terminy, zial, oba nam zrušili den predtym z organizacnych dovod NUSCH. 😞

zuzapiky
19. feb 2018

@dorotelka Ahoj a môžem sa opytať; dietatko má kolko rokov ? Moja má 11,5 roka berie lieky od 3 rokov tiež máte supraventrikulárnu tachykardiu ?

mipod
autor
19. feb 2018

@zuzapiky Ahoj,nie,ja uz mam deti dospele.Ta ablacia caka mna a doteraz som nenabrala odvahu ,len teraz uz asi budem nutena ist a mam strach ,tak som myslela ze niekto mi poda blizsie info ze co ma asi caka.

zuzapiky
19. feb 2018

@mipod aha ; to poznám aj my sa bojíme o dcéru ; čakáme čo bude mať 12; ak chceme aby už do seba nepchala lieky a športovala naplno ;musíme to absolvovať

mipod
autor
19. feb 2018

@zuzapiky Mne to zistili az v 18.Držím Vám prsty,teda dcérke,aby to čím skôr zvládla a rýchlo sa uzdravila.

lala123
19. feb 2018

Dobrý večer sú tu aj staršie diskusie na tuto tému neviem či ste pozerala, myslím čo sa týka priebehu zákroku veľa sa toho nezmenilo.

mamca31
21. júl 2018

Ahoj, boli ste niekto na tej ablacii odvtedy?písala som aj do druhej diskusie, nikto sa neozýva, mňa to čaká o tyzden

tncka
21. júl 2018

@mamca31 ja som bola pred tyzdnom a caka ma znova o 2dni

mamca31
21. júl 2018

@tncka ahoj, a kde si bola? Dá sa to vydržať ? Ja už čakám veľmi na to, aj sa teším, aj mi trošku lepí, že čo, ale mne je hlavne, aby mi pomohli.a kvôli čomu si bola, ak sa smiem spýtať. Ja idem kvôli tachykardiam

tncka
22. júl 2018

@mamca31 ahoj,ja v BB. Na prvy krat sa nezadarilo uplne odstranit, preto musim ist znova. Ale zakrok je uplne v pohode,nemas sa coho bat. Vsetko vysvetlia a umrtvia takze necitis takmer nic a ked,tak iba jemne tlaky. Ja mam tiez tachy. Neprijemnejsie je to uz "po" lezat do druheho dna a nechodit, cize ani na WC ta nepustia. A potom ak je to v pohodke uz ides aj domov.

mamca31
22. júl 2018

@tncka ďakujem, si ma ukludnila trošku. Hádam to odstránia na prvý šup a bude klud.

mamca31
22. júl 2018

@tncka este ak sa ešte môžem spýtať, koľko si mávala pulzy? Lebo ja okolo 180 pri záchvate, až kolapsovy stavy. Hrozne niečo..

natalierusnakova
4. dec 2018

@tncka ahoj ty si bola dvakrát na ablaciii? Ako ti je teraz? Ja som sa včera dozvedela ze musím ísť zase, no je mi do revu ale musím! Dakujem

tncka
4. dec 2018

@natalierusnakova ahoj,ano bola,na prvy sa to celkom nepodarilo 😟,aj mne bolo veru,ale neboj,bude lepsie🙂 Moj problem je ovela vacsi ako arytmia,takze sucasny stav hodnotit nejdem. Drzim ti palec😉

natalierusnakova
5. dec 2018

@tncka ďakujem krásne za odpoveď, môžem sa ta ešte opýtať bolo to presne to iste co prvýkrát? A povedali ti ze teraz už to máš v poriadku ci sa stáva že aj tretíkrát robia ten zakrok! Ja som sa tak tešila že je to za mnou a teraz zase všetko od začiatku! Keď si čakala na druhú ablaciu bola si na pnke? Ja teraz vôbec neviem co robiť???

tncka
5. dec 2018

@natalierusnakova no neviem ci v poriadku,nakaniec mi nasadili aj lieky,takze asi celkom ok to nie je. Vyhybali sa im od zaciatku,lebo maju vraj vela neziaducich ucinkov,ale ina moznost uz asi nebola. Presne to iste ako prvy krat,akurat ze uz vies do coho ides. Medzi prvou a druhou abl.bol len tyzden a bola som v nemocnici. Ale ano,uz v tom case som bola PN.

natalierusnakova
5. dec 2018

@tncka uau takže tak rýchlo za sebou ved to sa nestihla ani rana zahojiť!? Takže sa nepodarilo ani na druhy krát? To pojdete aj do tretice?

tncka
9. dec 2018

@natalierusnakova dufam ze uz nie,nemali cas cakat kedze ta arytmia ma ohrozovala na zivote,museli nieco robit. A potom uz 3tiu nerobili,dali mi lieky.

natalierusnakova
9. dec 2018

@tncka ahoj a to akože vám nič nevypalili nič nenašli preto dali lieky? Alebo vypálili a j tak dali lieky, som vďačná za každú odpoveď! Mne povedali ze niekto ide na ablaciu aj styrikrat🙄! Môžem sa ešte opýtať koľko vám namerali najvyšší tep? Ja som mala teraz 220a neviem ci to len ja alebo ci je náš viac😒a ci vm dali tiež egilok v prípade busenia?? Daakuuujeeem

tncka
12. dec 2018

@natalierusnakova vypalili,ale vznikla ina😒 tak uz 4x by to hadam nerobili,neviem ci by im to poistovna preplatila😂Ten tep neviem presne kolko lebo vzdy ked vybehol som odpadla😟

natalierusnakova
12. dec 2018

@tncka ahojik! cože až odpadla akože vás potom preberali ci co? Zabrali až infuzky asi? Bože tiež mate veselo🙃teraz je lepšie???

mamca31
12. dec 2018

@natalierusnakova citam vas tu dievcata, no teda, to su teda veci, som tiez zvedava na kazdu skusenost a odpoved. Ako ti je? Ja som doma v klude, darceky objednavam vacsinu, aby som sa nemusela stresovat.

natalierusnakova
12. dec 2018

@mamca31 ahojik! Teraz v kľude, na marodke! Tiež objednavam😉bez stresu!!! No okolo domu dosť práce, len sa snažím kľudnejšie! A ty ako?

mamca31
12. dec 2018

@natalierusnakova to je dobre. Ja teraz celkom ok, dnes som sice vstavala onicom, mala som trosku vyssi tep, ale nie moc, len som nezvykla mat, neviem, mozno som zle spala v zlej polohe, alebo.chrbticu mam onicom, mala by som ist, aby ma dali do poriadku,ale bojim sa, ze to ovplyvni srdce.inak ok.klop klop.muz bol na marodke dva tyzdne, tak bolo super, bola som kludnejsia.ma este dovolenku, tak mozno ju vyberie a od buduceho tyzdna bude zas doma..treba v klude vsetko, len nie vzdy sa to da.ja som stresovy typ, je to strasne..ukludnit sa.

natalierusnakova
12. dec 2018

@mamca31 no ved hneď to je pomoc keď nie si sama doma, ja som s mamkou a s malinkou staršia do skoly, priateľ do roboty! Ježiš mňa teraz tiež nenormálne boli chrbat🤔mam segru maserku ale netrúfam si tiež na masaz!

mamca31
12. dec 2018

Mne inak povedal arytmolog, ze kludne ma mozu napravit, ale neviem, ked ma na jar napravovali, kedze mi stanovili vselijake diagnozy, tak som sa mala este horsie. Cize zatial nechcem ani ja

mamca31
12. dec 2018

@natalierusnakova ja mam tiez tak, dcera do skoly a maly nechodi do skolky nechcel a ja to rano nedam, je to na nervy, tak pojde az na jar. Ked pojde. V auguste ma sest, tak uvidime, lebo inak mudry, pocita, zaujima ho vsetko, len skolka nie. A ze sa tam nudi, uz pojde lendo skoly..

natalierusnakova
12. dec 2018

@mamca31 opatrne a dávaj na seba pozor nieže to preženies ako ja ale ja som si fakt myslela ze už je všetko v poriadku, keďže oni tvrdia ze plnohodnotný život tak ma ani nenapadlo ze pôjdem zase🙃

natalierusnakova
12. dec 2018

@natalierusnakova ved načo tam ma ísť keď už všetko vie!? 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre