8. týždeň a žiadny plod

lilien94
20. mar 2021

Ahojte žienky 🙂
Prosím vás kedy bolo u vás vidieť plod a biť srdiečko ?
Chcela by som počuť či sa Vám stala taká vec že v 8 týždni nie je vidno plod len gestačný vak. Bola som včera 1x na kontrole 7+4 a sám doktor bol prekvapený ale povedal že mohla byť posunutá ovulacia. To sa mi až tak nezdá, vždy mám všetko na presno. Tešila som sa že bude vidno srdiečko a namiesto toho nebolo nič tak som dosť vystrašená. Ďalšia kontrola je až po veľkej noci.
Ďakujem za vaše skúsenosti .

mattkapd
20. mar 2021

@lilien94 keď nevieš presne kedy bola ovulácia tak sa to stať môže.. Ja som mala prvé tehotenstvo na 28DC už pozitívny tehu test.. Druhé tehotenstvo som na 28DC mala ešte len ovulaciu tak som si test robila až neskôr.. Teraz tretie tehotenstvo bola ovulácia tiež až na 24DC čiže tiež mi to nesedí podľa MS..

lilien94
autor
20. mar 2021

@mattkapd písala som že ja som vždy presná , takze si myslím že viem kedy bola. Ale jedine vysvetlenie je asi že sa mýlim

rk123
20. mar 2021

nie nemoze sa stat ze v 7+4 nie je vidiet plod. ak si si ovulaciou ista, ide pravdepodobne o bezplodove tehotenstvo, kedy je gestacny vak bohuzial prazdny. jedine, ze by si mala ovulaciu posunutu a tym padom si skorsi tyzden. plodu zacina bit srdce na 24den od jeho pocatia. drzim palce, neostava teraz nic ine len verit a cakat.

24mirka
20. mar 2021

Ja som vždy mala presnú menštruáciu, obe deti sme splodi na 1x a pri druhom tehu sa mi stalo presne toto iste.. 8tt a srdiečko nikde.. Neboj, bude to ok.. Dnes mam krásne zdravé dieťa, tehu bolo bez problémov..

elenajezova
20. mar 2021

Mne sa to stalo a nedopadlo to dobre... Musí 5o 0rerusit. A potom som sa vlastne dozvedela z vyšetrenia, že sa zastavil vývoj hneď v začiatkoch....

elenajezova
20. mar 2021

Museli to prerušiť tam malo byť....

veronikavaneska
20. mar 2021

Aj ja som tak mala a na ďalšej kontrole boli dve srdiečka ❤️ a máme dvojičky 💕

borka168
20. mar 2021

@lilien94 no ja ťa asi nepoteším ale v tom čase mne začalo slabé spinenie, bola som na pohotovosti a tiež žiadny plod. Doktorka mi tiež povedala, že už by tam určite niečo málo byť vidieť, ale keďže nevie kedy bola ovulácia, zobrala mi krv na hcg na druhý deň ráno som prisla znova, zobrali zasa krv. Hcg kleslo a nasledovalo čistenie maternice

julie19
20. mar 2021

Ja som tiež bola cca v 7tt a nevidela nič len gestacny váčok ale na kontrole o dva týždne už tam bolo všetko čo malo byt a podľa sona som mala posunutú ovulaciu asi o 8-9 dni a vypočítala mi termín 2.novembra a mala sa narodila 1.novembra takze výpočet zo sona sedel na presno a ovulacia proste zrejme bola neskôr aj keď si toho nie som vedomá 🤷‍♀️ Dak držím palce nech je to aj tvoj prípad ;)

zuba1987
7. apr 2021

@lilien94 ahoj ako si dopadla?

lilien94
autor
8. apr 2021

@zuba1987 zajtra idem na kontrolu od vtedy, už ma ide roztrhnúť od stresov

mattkapd
8. apr 2021

@lilien94 držím palceky✊

zuba1987
9. apr 2021

@lilien94 drzim palce, napis potom

lilien94
autor
9. apr 2021

@zuba1987 je to tam 😍 má už skoro 3cm a termín posunul o 3 dni.. Nechaaapem, že minule nebolo nič vidno

julie19
9. apr 2021

@lilien94 nadhera, gratulujem ;)

zuba1987
9. apr 2021

@lilien94 jeeej gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre