6. týždeň tehotenstva bez plodu

7. apr 2021

Ahojte,
je tu vela starsich ten, no nie moc novych, technika sona ide dopredu. Moj Dr. na dobre sono, robi aj 4d utz.
Som 6+2 a videl len gest vak a v nom zlt.vak. Plod nevidel.
Ovu som mala posunutu cca o 4-6dni.
Je este sanca ze sa plod objavi?
Kontrolu mam o tyzden, Dr. to vidi 50:50.
Ake su vase skusenosti?

mattkapd
7. apr 2021

Ak si 6+2 a ovulacia bola posunutá tak je tento nález úplne v poriadku.. Pri mojom druhom aj v tretom tehotenstve by tiež v tomto týždni videl len gestacny vak.. Pri druhom som mala ovulaciu na 28DC a teraz pri treťom ovulácia na 24DC.. Takže tiež to mam posunuté všetko.. Hlavne kľud.. Stresom si nepomozes.. Všetko môže byť stále v poriadku

ivver
7. apr 2021

Jasné ! Nestrácaj nádej hlavne! Kedže si mala posunutú OVU, tak aj ja si myslím že je to OK 🙂 Hlavne sa pozitívne nalad, 🍀

autor
7. apr 2021

@mattkapd ovu som mala na cca 18-20DC

sandra151
7. apr 2021

Jasné že je šanca,u Mňa bolo vidieť až v 9tt. A žlté teliesko slúži na vyživovanie plodu čiže tam podľa mňa určite bude 😉 len je ešte veľmi maličký tak nevidieť

tanikka
7. apr 2021

samozrejme, že je šanca. toto je ešte aj celkom skoro. ja som napríklad mala robené prvé sono pri oboch deťoch až v 10. tt, ešte netreba stresovať 🙂 verím, že to bude okay

marcelka147
7. apr 2021

Ahoj podľa ms by som mala byt 7+ 2 ale mala som tiež posunutu ovu a celý týždeň.. 5+3bol vak a 6+ 2 už aj plodik zo❤️ tak ak máš posunutu,Tak za týždeň bude určite vidieť niečo.. Veľa šťastia

autor
7. apr 2021

dakujem vsetkym za podporu

autor
7. apr 2021

@marcelka147 no dnes som podla ovu cca 5+3... Dr. vravel ze je to 50:50
hcg cez 45tis, ze ukazkovo podrastlo... nooo uvidime, nebudem si robit nadeje

marcelka147
7. apr 2021

Neboj.. Tiez som vtedy mala len vak.. A o necelý týždeň už aj ❤️ 5+3 je ešte skoro

marcelka147
7. apr 2021

Vždy je to buď alebo.. V jan. Som potratila v 16tt. Tak nič nieje vyhraté.. Treba len dúfať ze to dobre dopadne🙏❤️

autor
8. apr 2021

@marcelka147 mrzi ma cim si si presla.
k babatku gratulujem a zelam vsetko dobre

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre