Ahojte,
je tu vela starsich ten, no nie moc novych, technika sona ide dopredu. Moj Dr. na dobre sono, robi aj 4d utz.
Som 6+2 a videl len gest vak a v nom zlt.vak. Plod nevidel.
Ovu som mala posunutu cca o 4-6dni.
Je este sanca ze sa plod objavi?
Kontrolu mam o tyzden, Dr. to vidi 50:50.
Ake su vase skusenosti?
Jasné ! Nestrácaj nádej hlavne! Kedže si mala posunutú OVU, tak aj ja si myslím že je to OK 🙂 Hlavne sa pozitívne nalad, 🍀
@mattkapd ovu som mala na cca 18-20DC
Jasné že je šanca,u Mňa bolo vidieť až v 9tt. A žlté teliesko slúži na vyživovanie plodu čiže tam podľa mňa určite bude 😉 len je ešte veľmi maličký tak nevidieť
samozrejme, že je šanca. toto je ešte aj celkom skoro. ja som napríklad mala robené prvé sono pri oboch deťoch až v 10. tt, ešte netreba stresovať 🙂 verím, že to bude okay
Ahoj podľa ms by som mala byt 7+ 2 ale mala som tiež posunutu ovu a celý týždeň.. 5+3bol vak a 6+ 2 už aj plodik zo❤️ tak ak máš posunutu,Tak za týždeň bude určite vidieť niečo.. Veľa šťastia
dakujem vsetkym za podporu
@marcelka147 no dnes som podla ovu cca 5+3... Dr. vravel ze je to 50:50
hcg cez 45tis, ze ukazkovo podrastlo... nooo uvidime, nebudem si robit nadeje
Neboj.. Tiez som vtedy mala len vak.. A o necelý týždeň už aj ❤️ 5+3 je ešte skoro
Vždy je to buď alebo.. V jan. Som potratila v 16tt. Tak nič nieje vyhraté.. Treba len dúfať ze to dobre dopadne🙏❤️
@marcelka147 mrzi ma cim si si presla.
k babatku gratulujem a zelam vsetko dobre
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak si 6+2 a ovulacia bola posunutá tak je tento nález úplne v poriadku.. Pri mojom druhom aj v tretom tehotenstve by tiež v tomto týždni videl len gestacny vak.. Pri druhom som mala ovulaciu na 28DC a teraz pri treťom ovulácia na 24DC.. Takže tiež to mam posunuté všetko.. Hlavne kľud.. Stresom si nepomozes.. Všetko môže byť stále v poriadku