Dobrý chcem sa opýtaťemoticon mešká mi 8 deň(mávam pravidelne) 4 testy vyšli pozitívne a čoraz silnejšou čiarkou, nemám žiadne ťažkosti nie je mi zle, nič ma neboli emoticon bola som u lekára ale zatiaľ nič nevidel.. zobrali mi krv a musím čakať, spomenul že to môže byť aj mimomaternicové. Mám mať obavu že ide o mimomaternicové?? Poradte. Ďakujem
Neboj sa, este je skoro aby nieco videl, pockaj si na dalsiu poradnu 🙂
Podľa mňa je tiež skoro..pri malom mi tom čase ani nerobil sono, hneď bral len krv, na sono som šla len 8tt po poslednej ms..však krv bude ešte dnes výsledok🙂 či?🙂
Podla mna je tiez skoro mne meskali 2tyzdne a az dva tyzdne na to ma objedlala doktorka a bola len mala bodecka vidno
aj ja som tak mala testy pozitivne dr nic na sone nevidel z krvi potvrdil tehu a skoro az 9tt bolo vidiet.
mne tiež dlho nič nevideli a chodila som na krv a na sono ako na klavír či to nie je mimomaternicové, až koncom 6 g.t. sa ukázala bublinka, teraz by som tak skoro už vôbec nešla k dr keby som nemala ťažkosti, len zbytočné stresy 🙂
Keby to bolo mimomaternicove mala by si bolesti a krvacanie
To je este strasne skoro ved to si len v nejakom 3tt, plod je vidiet az okolo 4-5tt v maternici aj to mala bodka.
Ja hned na to ako som po 4 pozit. testoch prisla na to ze som tehotna utekala k mojmu dr. a ten ma zmrazil ze na 100% je to mimomaternicove, uz ma posielal na antolsku na laparku na druhy den, ale nedalo mi to tak sme sli este za inym dr. a ten povedal ze o nic nejde, pokial nemam bolesti a nekrvacam je to priebeh normalneho zdraveho tehu, len s tym ze krpca tam nieje este vidiet lebo je velmi skoro. O 2 tyzdne som sla na kontrolu a uz bola krasna mala fazulinka vyhebedena v maternici. Oni dr strasia z mimomaternicovym pokial to este nevidia, ale vo vacsine pripadov sa mylia. pri mimomaternicovom byvaju silne bolesti, krvacanie relativne v skorom tyzdni
Moja osobná skúsenosť, nemala som žiadne bolesti, len mierne ranné nevoľnosti. Nič ma nebolelo, nekrvácala som. Až v siedmom týždni sa ukázal plod, medzi vaječníkom a vajcovodom. Dôsledok je odobratie vaječníka + vajcovodu. Nechcem nikoho strašiť ani nič podobné, len prikladám moju skúsenosť. Želám nech sa všetko dobre skončí 🙂
To je jednoznacne skoro,Ja som bola na sonotakto skoro a nic,az na dalsom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hmm no kamoske tak meskalo, test pozitivny a v maternici nic nevideli. Urobili jej v nemocke dokladne sono a mala plod v usti vajcovodu. Hned si ju tam nechali a v poslednej chvili zachranili. Radsej by som sla do nemoocky, nech ta pozru. Nech ti - v pripade, ze to mimomaternicove tehu je, zachranili vajcovod. Drzim palce.