37. týždeň a nič v sebe neudržím

safina541
28. dec 2022

Ahojte, idem si poradu, mam taky problém, ze ked ma pali vecer zaha, tak si dam za lyzicku sody do vody, lenže sodu som pila vcera a od vcera vecera stále vraciam a nic neudrzim v sebe, skusala som si dat aj čierne uhlie a nic, všetko islo von, cize od rana som nic nejedla, dala som si j suchar a ani ten sa neudrzal vo mne. Mali ste niektorá takýto problém v 37 tyzdni?

anjelicek26
28. dec 2022

Tak mas asi nejaku virozu... voda je na prazdny grcajuci zaludok tazka, bud cierny caj alebo colu, ak sa to do zajtra nezlepsi, tak na infekcne do nemocnice na infuzky, skus tam dopredu zavolat.

diaalex
28. dec 2022

@safina541 odporúčam čierny čaj bezkofeinovy (je riadne pre deti), piť po dúškoch a keď sa to nezlepší, smer lekár

lia261
28. dec 2022

Istotne by som skusila kulišek po lyžičkach , dnes nič nezjest a zajtra skúsiť probiotika a skúsiť po kuskoch suchar, popripade uvariť ryžu aj s mrkvou a pomaly jest alebo pomicovat si to a tak jesť. Ale jednoznačne kulišek aby boli doplnené mineraly.

safina541
autor
28. dec 2022

@anjelicek26 colu si davam po kúskoch. Uvidim ako mi bude zajtra, ale zatiaľ zlepšenie ziadne

julka188
28. dec 2022

@safina541 nechcem strasit... Ano, v 37. tyzdni ma po prevracanej noci hospitalizovali, postupne sa mi potvrdila preeklampsia, v 38+0 akutna sekcia... Ale to neznamena, ze to je aj tvoj pripad... No u mna to zacalo vracanim.

safina541
autor
29. dec 2022

@julka188 chcela by som sa opýtať a tlak ste maly aký počas tehotenstva?

katie253
29. dec 2022

@safina541 ja som zvracala počas tehu a predpísali mi čipky proti zvracaniu Torecan. Zavolaj svojmu lekárovi.

safina541
autor
29. dec 2022

@katie253 Ďakujem za radu, volala som a tiez mi predpisala Torecan a vypadá, ze funguje uz 2 hodiny som bez vracania.

julka188
29. dec 2022

@safina541 pocas celeho tehotenstva tip top, skor nizky. Tlak sa mi zvysil (a znormalizoval asi mesiac po porode) asi dva dni po prijati do nemocnice, potom asi o dva dni sa potvrdili bielkoviny v moci. Hospitalizovali ma (uz som potom nevracala) aj na zaklade sona, kde uz zistili, ze maly je maly na svoj tyzden. No teda cca po 7dnoch v nemocke mi spravili sekciu, plodova voda uz bola zelena a som rada, ze nakoniec sme s malym dobre dopadli. Ale snad to nie je vas pripad, drzim palce nech vam obom vsetko super dopadne.

safina541
autor
30. dec 2022

@julka188 ja som bola dnes na vyšetrení a všetko je v poriadku, ja mavam optimalny tlak, s tym nemám problém, len si ho mam doma obcas premerať. Som rada, ze vam všetko dobre dopadlo. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre