3 pozitívne testy a menštruácia v 4. týždni tehotenstva

katka05061
20. máj 2022

Ahojte, stala sa mi taká vec, že minulý týždeň som mala 3 pozitívne tehotenské testy (v priebehu niekoľkých dní, robila som testy dvoch značiek). V pondelok 16.5. som volala mojej gynekologičke a objednala som sa na kontrolu (20.6.). Povedala mi, že orientačne som v 4tt. Dnes skoro ráno som však dostala silnú menštruáciu so silnými bolesťami v bruchu (tehotenský test bol dnes negatívny). Moja doktorka dnes neordinuje, takže asi musím počkať do pondelka. Jedine, že by som šla na pohotovosť. A to sa chcem spýtať, či si myslíte, ak ste mali podobnú skúsenosť, či je potrebné to riešiť takto alebo mám čakať do pondelka. Ja som si úplne vedomá toho, že pravdepodobne ide o spontánny potrat a doktorka by už asi aj tak nič neurobila, ale som z toho aj tak nervózna a vyčítala by som si, ak by sa s tým dalo ešte niečo robiť a ja to zanedbám. Ďakujem pekne za všetky rady.

1angelika
20. máj 2022

ak máš taký pocit tak choď na pohotovosť, radšej zbytočne ako si niečo vyčítať. Ja si myslím, že sa asi bábo dobre neuhniezdilo....keď už je test negatívny tak je malá šanca...drž sa.

anjelicek26
20. máj 2022

Ked je uz test negativny, silno krvacas, nie je co zachranovat :( Mrzi ma to, ale toto sa stava velmi casto :( Pohotovost (kedze test negativny) tiez nic neurobia, pre nich nie si (uz) tehotna. Lekarke urcite na kontrolu po menstruacii.

ankare
20. máj 2022

@katka05061 je mi to veľmi ľúto. 😔 Ak by si mala silné bolesti a silné krvácanie, horúčku, choď na pohotovosť. Inak asi stačí až po vyčistení.
Posielam objatie!

katka05061
autor
20. máj 2022

Ďakujem veľmi pekne za odpovede aj podporu. Tak je to, bohužiaľ, tak ako som si myslela... budeme sa snažiť ďalej, snáď to raz vyjde...

mia_von_prag
20. máj 2022

Mne sa stalo to isté, začala som krvácať, testy zrazu negatívne. Netreba to nijak riešiť, jedine keby si mala vysoké teploty. K mojej Dr som šla o 3 týždne, ako to bolo plánované na ten 7. týždeň. Ako tehotenstvo to ani nebrala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre