Zdravím žienky,
Chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti a ako ste dopadli so skráteným krčkom? Prvý krát som ležala v 26.tt kvôli tvrdnutiu a skrátenému krčku. Druhý krát v 30.tt (bolesti, tvrdnutie, skrátený kŕčok) no nakoniec keď ma púšťali tak sa to zlepšilo na 37mm .. a teraz ležím znovu som v 34.tt v pondelok mi nebolo najlepšie, od utorku ležím, pretože mám krčok 15mm .. neviem či to vydržím alebo sa mám pripraviť rovno na to, že kedykoľvek sa to môže spustiť .. Vopred Ďakujem!
Treba oddychovat a lezat.
Poznam také, ktore dokonca este aj prenasali ! 😊
Ludske telo je uzasne. Zvladne velmi vela.
Avsak netreba to podcenit.
Ale si uz pekny tyzden, aj v pripade predcasneho porodu nemusis mat vyslovene obavy o zivot drobceka.
Zvládli by ste to.
Mysli pozitivne, aj ked v tej nemocnici je to isto na nič. Drzte sa
@larrys asi od 30tt mam krcok 1,5..a drží sa to.. 💙
@malajastericka a v koľkom si teraz? 🤗
@larrys je to velmi individualne, ja som tiez mala myslim 18 mm v 31 tt a teraz som v 35 tt a naposledy 25 mm, krcok sa dokaze aj zlepsit. ja chodim aj na drobne prechadzky, ale hlavne vela oddychujem a nic nedviham, som velmi zvedava co mi zajtra povie lekar ale dufam ze este zo dva tyzdne vydrzime 😎 podla mna kym sa neotvaras tak je to OK.
Nuž aj ja som ležala so skráteným krckom a porodila som v 37tt..horsie bolo ze dcérka bola menšia cca o 2 týždne "pozadu" ale dali sme to.. Tiež som mala zle tusaky ležala som v nemocnici pár týždňov, mala som aj pesar tuším od 30tt aby mi udržalo krcok... potom ma pustili domov a deň pred pôrodom som bola u Dr lebo sa mi to cele nezdalo a milý pán Dr ma ubezpečil že je všetko ôk (mala som ísť rodiť do KE keďže mala dcérka vrodenú vadu na crievku takže hneď po narodení ju čakala operácia... Keď som bola 1 týždeň npred pôrodom v KE že už nastupujem do nemocky tak ma odbili a poslali domov! A to bývame cez 80km od Košíc!) no a keď som bola u spomínaného Dr deň pred pôrodom tak nič.. Len mi povedal ze o nič nejde.. A v noci už sme leteli do pôrodnice... Je to proste tak ze nikdy nevieš kedy to na teba príde... Môžeš sa šetriť môžeš ležať koľko chceš ale keď babo si vyberie čas že už chce ísť na svet... Nespravíš nič...
@larrys 34+3 😉
Baby pustia vas s 34tt babetkom domou ked je vsetko v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tak my ti asi nepredpovieme ci to vydržíš, treba konzultovať s lekárom keď si v nemocnici. Aspoň ze si už aspoň 34tt,bábätko ma každým dňom lepšie vyhliadky, v každom prípade držím palce 🍀😊