Áno, je tu už taká téma, ja viem, ale je to otázka, takže jeden koment a dosť, čo si myslím, že je zlé.... v diskusii si môžeme poradiť a povedať svoje skúsenosti ohľadne chudnutia so zumbou.....práve na to mierim...... začala som zumbovať každý deň po 45 min..... vyhadzujem z jedalníčka sladké malinovky, už len čistú vodu....a musím si upraviť aj stravu....aké máte s ňou skúsenosti vy? schudli ste so zumbou? ak áno, za koľko, koľko a ako? 🙂 ďakujem
@pingu1 hmmm, a ako casto adlho si cvicila?
2,5 roka 2x tyzdenne
Ja som cvicila zumbu rok, 2-3x do tyzdna po 2 hodiny,stravu som nijako neupravovala, len som vylucila sladke malinovky a schudla som 7 kil + bolo viditelne vytvarovanie postavy v oblasti brucha, stehien a zadku. To sa potom obliekali bikiny 😀 ale zavisi asi aj od trenerky, my sme mali fakt aktivnu 😉
Ahoj.ja som zacala pred tyzdnom.takmer denne 40 min + 20 min stepper+ obmedzenie v strave,sladke malinovky nepijem uz davno,kalorie nepocitam no nejem nic vysokokaloricke,davam fakt pozor.za tyzden 1,5 kg dole.co je podla mna super,potrebujem dat dole cca 7 kg, trosku sa dostat do form,,vyformovat postvu, som uz viac ako pol roka pn...casu dost,len sil menej...aj to sa hadam casom zmeni...
ja som so zumbou neschudla, ale som sa dobre vytvarovala. zvlast v pase