Ženy s nadváhou a pláž

15. júl 2023

Zdravim damy,
touto diskusiou nechcem nikoho urazit, len poznat Vas postoj.
Onedlho ideme na dovolenku. Som rok po porode a stale mam od povodnej vahy o 5kg naviac. 5 som uz schudla.
Ide mi o to,ze ked rozmyslam, ako budem vyzerat v plavkach normalne sa hanbim,ze ma uvidia ini ludia...
Damy,ktore ste pri sebe, ako sa na plazi citite? Tiez si robite vrasky, kto si co pomysli?
Vdaka za prispevky 🙂

dskjhfdlkdjhl
15. júl 2023

Myslim, ze druhym ludom budes uplne ukradnuta.

alex49
15. júl 2023

Na pláži nikoho nezaujimas. 5 kíl navyše je nič.

zmrzlinka2021
15. júl 2023

Iným ľuďom si úplne ukradnutá.

A ako sa cítim? Super! Moje kilá nedefinuje moju hodnotu.

jarmila2010
15. júl 2023

mas 5kg naviac...takze vazis 60kg?😅to by som na ziadnu plaz nesla a chodila,len kanalmi🙄😅

syslik81
15. júl 2023

ja som bola extremne chuda a tiez som sa hambila vyzliect do plaviek -zeny proste maju komplex nech su ake su .. a vies co- je to tvoj zivot .. nestracaj cas tym co si myslia druhy o tebe ... lebo vyzor nieje vsetko .. uzivaj si dovolenku .. na plazi bude xy ludi a kazdy jeden sa za daco bude hambit ... modelky na plazi su snad len v baywatch ci inak tv kravinach

pribinak
15. júl 2023

Myslím že každému je tvojich 5 kg úplne jedno.
Neviem čo očakávaš od tejto diskusie, ale ťažko uveriť že toto napíše dospela žena

beata_k
15. júl 2023

Ja sice nadvahu nemam, ale ak niekoho vidim, tak vies co si pomyslim? Nic. Mam uplne ine starosti alebo myslienky, nez niekoho v plavkach riesit.

selest
15. júl 2023

Kazdy ma dost starosti s tym ako sam vypada, teba si nik nebude vsimat. Kludne si uzivaj dovolenku

mamina7070
15. júl 2023

tipujem ze dalsia provokacna tema k nadvahe 🙄

viestta
15. júl 2023

Zalezi mi len na tom co si o mne myslia ti najblizsi a ti moje kila (zdvorilo) neriesia. Ostatnych myslienky su mi ukradnute rovnako ako som im ukradnuta ja a moje kila.

petulda333
15. júl 2023

Ja mam takych 17 naviac a je mi to jedno. Ide to dole pomaly a zaujima ma len nazor muza

reanda
15. júl 2023

ked som mala nadvahu pat kil, tiez som sa hanbila.. nevyzliekla by som sa do bikin ani za svet.. teraz mam nadvahu styridsat a hadam aj hore bez by som dala 😀
takze skus viac pribrat, mozno aj tebe to pomoze 😀 😀

marianarem
15. júl 2023

Nerobim, ved su to uplne neznami ludia, ich nazor na moju postavu nema na moj zivot ziadny vplyv. Teraz mam tiez nejake materske kila, ale nemam vyslovene nadvahu. Ale kedysi som ju mala a nie uplne malu a toto ma ozaj nikdy netrapilo, co si myslia ludia na plazi.
Dokonca po porode sa praveze u mna objavil taky efekt, ze mi este menej zalezi na tom, co si kto mysli o mojej postave, obleceni atd. Neviem presne, cim to je. Mozno tym, ze mi prisli ine veci fakt ovela dolezitejsie. Alebo vstupom do materstva sa mi zacalo zdat, ze puberta uz ale ozaj ze skoncila 🙂 (to je take obdobie, ked sa clovek hlavne snazi zapadnut medzi rovesnikov a velmi riesi nazor inych na seba). Neviem, ale vyslovene na mna prisiel pocit, ze ako matka uz fakt toto riesit nechcem a nebudem.

hortenziaj
15. júl 2023

uzi si toto leto, neries a aspon mas motivaciu pracovat na sebe cez rok aby si o rok bola so sebou spokojna vyzorovo, cvicila, schudla. ja som mala pred rokom 35kil nadvahu, to som sa hanbila ako kon, teraz mam len 15kg nadvahu, je to lepsie ale bikiny si nedam, mam cele plavky , ale na rok to uz bude tip top

dzulli1980
15. júl 2023

Vo svojej hlave rieš problém, nie 5 kg nadváhu ... lebo ľuďom je absolútne jedno, či si bez nohy, bez ruky, či si vysoká, nízka, chudá, bacuľatá ... vieš, čo je na žene najpríťažlivejšie? Že sa má rada taká, aká je, že sa prijme taká, aká je ... pár rokov dozadu som videla na pláži ženu, no tá mala nadváhu hádam aj 20 kg, no ona si to svoje telo tak sebavedomo niesla a jej partner vedľa nej taký hrdý bol ... áno, o tomto to je, jednoducho sa mať rád/rada taký/á, aký/á som ... vždy je lepšie mať pár kíl nadváhu (s tým sa dá vždy niečo robiť) ako rakovinu (s ktorou je to už ťažšie).

lenja123
15. júl 2023

Musíš si uvedomiť, že všetko je len v tvojej hlave. Uvediem seba ako príklad. V 17tich som mala postavu modelky, napriek tomu strašné komplexy, na pláži len v celých plavkách, zahalená do osušky😎, celý čas pozorovala, či na mňa niekto nečumí 🤦‍♀️. Teraz pribudlo pár desiatok rokov, celulitída, kŕčové žily, mierna nadváha....a je mi to úplne jedno, čo si kto myslí.

jaond19
15. júl 2023

5 kil? Vymenim za mojich 20kg co mam aj rok po porode a vdaka zdrav.problemom ich budem mat zrejme este dlho (za rok som dokazala len 5 dat dole, aj to som vdacná). Nebudem na plazi kvoli cudzim ludom ale kvoli detom ktorym robim zazitky. Plavky mam take, v akych sa citim fajn, vrch tankiny ktore zakryju presne to co ma trapi a spodok plavkove kratasy. Davno som vyrastla z obmedzovania sa lebo "co na to povedia druhí", "ako to bude vyzerat pred druhymi"..... druhi mi mozu vyliezt na ten moj velky zadok.

kristina2412
15. júl 2023

Ale prosím ťa , každá z nás niečo rieši a z niečoho na svojom tele nemá dobrý pocit , jedna je veľmi chudá, ďalšia má nadváhu, ďalšia rieši malé prsia , iná naopak veľké, celulitída, strie atď atď minulý rok som videla na pláži " bohyňu" 🤪len som nechápala prečo si vždy keď si sadne dá nohy pod seba , prehodí cez chodidlá pareo, reálne mala nohy asi ako môj otec,čiže veľkosť 45 a tiež sa cítila neisto hoci na prvý pohľad bola dokonalá. Jedna múdra kolegyňa mi raz povedala vychutnávaj krásu miesta , buď vďačná, že tam môžeš byť, mnoho žien by s tebou menilo♥️ Si len rok po pôrode, to sa poddá 👍

hortenziaj
15. júl 2023

@jaond19 skus kaloricke tabulky, o das dole aj keby len lezis a nemozes sa hybat 🙂

nadej1111
15. júl 2023

Ja sa zase hanbím vyzliecť na pláži lebo mám pehy...ale všade🙈ruky,nohy a je to otrasne

zorkahorka
15. júl 2023

Ja som bola doteraz v tom, ze na tom nie som tak zle. Kym som sa nevidela na fotkach v plavkach 😄 nosila som zavinovacku. Aj tak ma tam nikto nepoznal, tak neriesim

kristina2412
15. júl 2023

@nadej1111 nie je, to si len ty myslíš , v puberte som závidela sestre pehy, tiež ich mala veľa a tak som si kúpila v drogérii svetlohnedú ceruzku a kreslila som 😀hm, blbé bolo že sa rýchlo zmyli.

hortenziaj
15. júl 2023

@zorkahorka boze, ja tiez v zrkadle aka kocka a ked som sa videla na fotkach tak mi bolo na grc, v reale som bola tucejsia ako v zrkadle

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dorothee
15. júl 2023

Mam riadnu nadvahu..Cudzi ludia su mi dost jedno,neprijemne sa citim iba pred znamymi ktory ma poznali chudsiu..Takze nejaku plaz pri mori by som absolutne neriesila,skor mam problem ist na kupko kde mozem stretnut niekoho koho poznam..

reanda
15. júl 2023

@nadej1111 to je strasne pekne, take pehy a ked si este rysava, tak si bohyna! 🙂

sense
15. júl 2023

Akurát sme na dovolenke a nikto si z nikoho nič nerobí a teda nielen chudych hlavne tých skín y fat ale aj obéznych je tu až az

ankare
15. júl 2023

Daj si cez seba prehoz, keď sa budeš pohybovať. 5 kíl je nič!

gazpalm
15. júl 2023

Vies co mam 36 a prvy krat v zivote sa citim ok v plavkach tento rok...ja neviem ,vzdy som sa v plavkach riesila ,ci chuda ,ci bribrata,jednoducho som sa citila zle a nekomfortne cely zivot a teraz akosi mam v pazi ...nechapem ...a este sa aj citim fakt dobre a to ti poviem ,ze som tak 10 kg a tak 4 treningy tyzdenne v posilke od idealu co by som potrebovala ,ale jedine co ma trapi ,je ,ze preco som tieto pocity " byt v plavkach a neriesit nic" nezazila uz ovela skor...tak sa nezatazuj a uzivaj leto 😊

zorkahorka
15. júl 2023

@hortenziaj mozno mas zostihlujuce zrkadlo. Aj ja mam take. Zavidi mi ho aj kamiska 🤣