Zelený čaj - vaše skúsenosti

jane0852
4. jan 2016

Kto mi poradí ktorý zelený čajík je najlepší?? Kde kúpiť? Skúsenosti? Počula som o ,,matcha" či ako sa to volal... Ďakujem velmi pekne vopred 😆😆

petulda333
4. jan 2016

Ja pijem lipton alebo si kupujem v cajovni sypany..iny ani nepijem

limetka69
4. jan 2016

Matcha čaj mam doma, len teraz ho nepijem sa bojím, lebo som tehotná 🙂 a je to dosť silný čaj. Kúpila som si ho k cvičeniu na podporu chudnutia. Dá sa piť aj so studenou vodou a dávajú ho aj do jedál. To som neskúšala 🙂 len je dosť drahý ja som si objednala 1/4 kg čaj z aliexpress za rozumnú cenu 🙂

slivka11
5. jan 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

v cajovni sypany je najlepsi

jane0852
autor
5. jan 2016

Ďakujem za odpovede 🙂 a citili ste sa lepsie ked ste ho pili???

petulda333
5. jan 2016

@jane0852 ja ho pijem uz viac nez 7rokov a nepamatam ci mi nejak pomohol v niecom...jednoducho mi chuti a ovocny uz nedokazem pit

martina27777
5. jan 2016
Používateľ martina27777 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martina27777.

ja ho pijem namiesto kavy a citim sa dobre, urcite je to aj zdravsie ako kava

lucka58
6. jan 2016
Používateľ lucka58 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lucka58.

Ja už pijem iba zelený čaj, prípadne biely 🙂 Odporúčať môžem zmes zeleného čaju a bylinky Tulsi http://ajurshop.sk/produkt/tulsi-so-zelenym-cajom-porciovany-caj/ 🙂

mirka822
7. jan 2016

Já kupuju čaj sypaný, akorát zelený nepiju, protože mi nechutná. Jsem vyznavač kvalitního černého čaje (i když ten asi není o moc lepší než káva), ale prostě mi chutná 🙂 Radím zajít do prodejen určených přímo pro prodej čaje a kávy a koupit sypaný. Pohodlně se dá připravit celá konvička ve frenchpressu 😉

alaguema
7. jan 2016

@jane0852 ja som čajofil a manžel mi doniesol zelený čaj priamo z Číny, kúpil na odporúčanie miestnych kolegov a je fantastický. Pijem ho na striedačku s bylinkovými. Značku ti nepoviem, lebo na obale sú len znaky, ale je sypaný (vákuovo balený) v kovovej krabičke. Podľa mňa stojí za to zohnať si čaj priamo z Ázie, veď dnes sú možnosti nakúpiť na internete čokoľvek. Nie je čaj ako čaj 😉

veronikazadana
7. jan 2016
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

najlepsi zeleny caj je sypany z tych obchodoch kde predaju zdravu stravu

grlakovapetra
7. jan 2016

pomoze my zeleny caj pri chudnuti

sense
7. jan 2016

Ja pijem zeleny senchu sypany ma jemnejsiu chut ako klasicke zelene caje...

slivka11
11. jan 2016
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.

@veronikazadana tak to s tebou suhlasim, tak aspon clovek vidi co v nom je. Co pri sackoch vobec netusime

majda_112
14. aug 2019

Sypaný, mám osobne vyskúšaný pri mojej redukčnej diéte. Kvalitný kúpiš v lekárni alebo ja som kupovala na polanatea.sk

miska569
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karima512
1. jún 2023

ja kupujem original matcha z vitarian stranky

kvetinka75
1. jún 2023

ja kupujem sypaný v čajovni. Naposledy mi odporučili v čajovni na odskúšanie Gaba Katsura. Bol dosť drahý ale zalievam ho viackrát po sebe. Veľmi mi chutí.