Kto mi poradí ktorý zelený čajík je najlepší?? Kde kúpiť? Skúsenosti? Počula som o ,,matcha" či ako sa to volal... Ďakujem velmi pekne vopred 😆😆
Matcha čaj mam doma, len teraz ho nepijem sa bojím, lebo som tehotná 🙂 a je to dosť silný čaj. Kúpila som si ho k cvičeniu na podporu chudnutia. Dá sa piť aj so studenou vodou a dávajú ho aj do jedál. To som neskúšala 🙂 len je dosť drahý ja som si objednala 1/4 kg čaj z aliexpress za rozumnú cenu 🙂
v cajovni sypany je najlepsi
Ďakujem za odpovede 🙂 a citili ste sa lepsie ked ste ho pili???
@jane0852 ja ho pijem uz viac nez 7rokov a nepamatam ci mi nejak pomohol v niecom...jednoducho mi chuti a ovocny uz nedokazem pit
ja ho pijem namiesto kavy a citim sa dobre, urcite je to aj zdravsie ako kava
Ja už pijem iba zelený čaj, prípadne biely 🙂 Odporúčať môžem zmes zeleného čaju a bylinky Tulsi http://ajurshop.sk/produkt/tulsi-so-zelenym-cajom-porciovany-caj/ 🙂
Já kupuju čaj sypaný, akorát zelený nepiju, protože mi nechutná. Jsem vyznavač kvalitního černého čaje (i když ten asi není o moc lepší než káva), ale prostě mi chutná 🙂 Radím zajít do prodejen určených přímo pro prodej čaje a kávy a koupit sypaný. Pohodlně se dá připravit celá konvička ve frenchpressu 😉
@jane0852 ja som čajofil a manžel mi doniesol zelený čaj priamo z Číny, kúpil na odporúčanie miestnych kolegov a je fantastický. Pijem ho na striedačku s bylinkovými. Značku ti nepoviem, lebo na obale sú len znaky, ale je sypaný (vákuovo balený) v kovovej krabičke. Podľa mňa stojí za to zohnať si čaj priamo z Ázie, veď dnes sú možnosti nakúpiť na internete čokoľvek. Nie je čaj ako čaj 😉
najlepsi zeleny caj je sypany z tych obchodoch kde predaju zdravu stravu
pomoze my zeleny caj pri chudnuti
Ja pijem zeleny senchu sypany ma jemnejsiu chut ako klasicke zelene caje...
@veronikazadana tak to s tebou suhlasim, tak aspon clovek vidi co v nom je. Co pri sackoch vobec netusime
Sypaný, mám osobne vyskúšaný pri mojej redukčnej diéte. Kvalitný kúpiš v lekárni alebo ja som kupovala na polanatea.sk
ja kupujem original matcha z vitarian stranky
ja kupujem sypaný v čajovni. Naposledy mi odporučili v čajovni na odskúšanie Gaba Katsura. Bol dosť drahý ale zalievam ho viackrát po sebe. Veľmi mi chutí.
Ja pijem lipton alebo si kupujem v cajovni sypany..iny ani nepijem