Zelená káva na chudnutie v tabletkách z lekárne

lucifera
2. apr 2014

Ahoj.mozte mi napisat svoje skusenosti?neziaduce ucinky, ci zabera alebo nie?u nas v lekarni jeto novinka a chcem vyskusat🙂 😀 Diky

luba28
2. apr 2014

@lucifera blud,..skoda vyhodit peniaze,....voooobec nezabera,....je to o psychike,ze ked ich budes brat tak mozno cca 1-2kg pojdes dolu,...

lucifera
autor
2. apr 2014

@luba28 mala si to?u na v lek.maju 95 tbl.v baleni za 19,90€.....ja potrebujem -30,ale ak by som aj 5-10 zo zac.bola by som rada..a nez.ucinky?napr.zeby som mal vela energie?alrbo zeby mi bolo z toho zle?nic?

luba28
2. apr 2014

@lucifera nic ti nebude,ale ani ucinok ziadny,..ja som brala,tie co reklama isla a nic,...

lucifera
autor
2. apr 2014

@luba28 nesledovala som predtym reklamu....toto sm v lek.nasla..kolko ta to vyslo?a aka firma?

luba28
2. apr 2014

@lucifera no ja som dala cca 30 eur,...nepamätam si uz firmu,ale ked si das do googla green coffe tak ti ich vyhodi,....

stary_ujco
2. apr 2014

Keby fungovali tabletky na chudnutie, tak plasticki chirurgovia chodia po zobrani...
A teraz si skuste spomenut, kedy naposledy ste videli zobrat pred vasimi dverami plastickeho chirurga. Lebo ja som ich zatial videl iba sediet v luxusne zariadenej ordinacii, vozit sa na BMW a chodit na dovolenky na Seychely.

judycel
2. apr 2014

Ráno se najez do sytosti jez přes den v menších dávkách a to dodržuj ,kolem páté večer jez zeleninu misto jídla a později už ne, jde to pomalu ale zabírá já jsem měsíčně shazovala kilo ,musíš vydržet, navíc ušetříš peníze za zbytečné léky které ani nevíš jejich vedlejší účinek pak bys po čase zjistila že jsi onemocněla díky nějakým tabletkám na chudnutí , od manžela žena tak dopadla a už nežije ☹ nebudu říkat jaké léky na chudnutí brala ale je to jen jedno svinstvo které škodí organismu , zdraví máme jen jedno

lucifera
autor
2. apr 2014

@luba28 diky,,🙂

lucifera
autor
2. apr 2014

@stary_ujco nejde o to,ze zjem ,,zazracnu,,tbl a som stihla lan..mne ide o nakopnutie organizmu, stiahnutie zaludka, a by ma opustila chut na sladke 😀

lucifera
autor
2. apr 2014

@judycel to je tiez pravda.....osobne som ziadne taketo lieky nejedla....mozno je to tym, ze ludia toho jedli vela a mali predtym zdravot.problemy....pretoze umriet z par tabletiek, tomu tiez neverim....

dejka77
2. apr 2014

Ja sa spytam takto: vymyslel uz niekto niekedy nieco fakt ucinne na chudnutie? Nie, to by sa potom mohli skryt vsetky diety, tabletky, drinky, atd... Je len jedna cesta - uprava stravy a cvicenie. Ta druha horsia je byt na nejakej hlupej diete alebo sa napchavat prostriedkami na chudnutie a ako bonus dostanes neziaduce ucinky, jojo efekt, pripadne pokazene zdravie.

lucifera
autor
2. apr 2014

@dejka77 tak samozrejme je to na zvazenie....len co spomaleny metabolizmus?niecm ho rozbehnut, drzat si neskor vahu a nedosiah.jojo efekt?

judycel
2. apr 2014

ona to jedla dlouhodobě pak se ji rozběhla rakovina ale to je jiný případ , byla nemocná když přibrala pul kila prej , kdybys tablety skusila a nezabralo to určo bys s tím švihla, já mám ráda taky sladké ne 😉 bot si to tělo vyžaduje ale jen do oběda, ráno si nakopneš ten metabolismus přes den se zpomaluje a když se dobře najíš hned ráno tělo to přes den spotřebuje , já když jsem večer zas jedla že byla u nás návštěva buch kilo zpět , prostě jsem se musela po páté hamovat a piju jen vodu žádné bublinky, to je právě to něco za něco ,

lucifera
autor
2. apr 2014

@judycel to poznam....na intraku som jedava naposledy o 16 a vecer o 21 mi skvrkalo v bruchu,com nemohla spavat..inak som jedla normalne od ranajok...tak urcite,ked mi nieco neberie,tak nepokusam...a okrem toho by som skrachovala..zajtra sa opytam este lekarnicky blizsie info, ci nema nez.ucinky..hovorila,ze je to prirodne,....uvidime 🙂 lebo tiez mat nadvaha neprospieva telu....ako dlhodobo?to uzivala roky?

dejka77
2. apr 2014

@lucifera Tie tabletky tusim beru chut do jedla takze ak budes jest menej, metabolizmus asi nerozbehnes. Prvorade je jest pravidelne a zdravo, normalne davky. Jest o 16.00. naposledy je nonsens. Energiu musis doplnat pravidelne. Najneskor by som jedla 2 hod. pred spanim.

lucifera
autor
2. apr 2014

@dejka77 to viem, ze to nebolo moc ucinne...ja som pribrala po porodoch desiatky kil..metab.je na nule.....potrebujem, aby sa trosku ,,zmensil,, objem zaludka....

maria4371
9. jún 2014

Zelená kava na chudnutie - http://track.greencoffeeplus.sk/product/Green-C... ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 12kg

mirip
2. aug 2014

ahojte baby mám doma zvyšnú zelenú kávu kapsule kupované v lekárni v eurolekárni, nie od šarlatánov a z internetu, cena bola 20kapsulí za 17,95e, ja mám celé nenačaté balenie a tiež načaté kde chýbajú len 3 kapsule teda je tam 17ks, ak niektorá chcete dám za 20e už s poštovným záruku majú obe do 8/2015

ide o túto kávu

blue99
31. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
janka7519
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
25lucka25
11. jan 2016

maria4371 to myslite vážne?nakolko sa mi nechce a nemam cas na cvičenie to myslite vazne že za mesiac ste schudli 12kg?

25lucka25
11. jan 2016

@maria4371 to myslite vazne nakolko sa mi nechce cvičit a ani casu tolko niet to naozaj ste za mesiac schudli 12kg?

sense
11. jan 2016

@25lucka25 chudne sa hlavne v kuchyni cvicenie je len doplnok na spevnenie tela ale 70perc. uspesneho chudnutia je v strave....

dominikav123
11. jan 2016

@25lucka25 za mesiac schudla pani 12 kil ? :D ale prosim ta, to by musela mat pred tym tak 180 kg 🙂

kalerabik1
29. jan 2016

Ja mam zle skusenosti s takymito zelenymi zazrakmi ako je zelena kava,chlorella alebo spirulina na chudnutie. Mozno je to zdrave,ale na chudnutie absolutne nepomohlo.Ja som uzivala spirulinu s chlorelou 2tyzdne ,predtym som vzdy mala 55kg (zacala som to brat nie kvoli chudnutiu) a kazdym dnom mi isla vaha hore,ked som mala po 2tyzdnoch o 2 a pol kila viac,tak som to prestala uzivat-lebo neviem kolko by som bola pribrala keby v tom pokracujem.To je moja skusenost a doteraz sa snazim zbavit tych 2kil co som nabrala.Nechapem-....

sense
29. jan 2016

@kalerabik1 ja som brala chlorelu ale tiez nie kvoli chudnutiu, mne pomohla velmi nie na chudnutie ale na anemiu pribrat som nepribrala

dorka_shop
2. feb 2016

MycoVeggie - jedlo, ktoré ukončí všetky diéty . ( Špeciálne vyvinutý ZMES s vysokým obsahom vlákniny ) Úbytok váhy týždenne 1až 3 kg - bez hladovania . Bez cholesterolu . Bez chemických dochucovadiel. Doplní vám neuveriteľné množstvo dôležitých vitamínov a minerálov .MycoVeggie je jedinečný doplnok stravy , starostlivo pripravený z najlepších, čisto prírodných produktov. viac info: jjakabova80@gmail.com

elenamart
21. jún 2016

Baby, jediná vec, ktorá pomôže nakopnúť metabolizmus a tým spáliť pár kilečiek je Lishou kava (a tabletky) na chudnutie. Kto chce, nech vyskúša, ktor neverí, nech si naďalej sedí na šunkovom zadku 🙂)))) tu sa dá objednať - martinkapd@gmail.com či 0917 859 123

bobika98
21. jún 2016

Ja som sa tiež dala na zelenú kávu nahovoriť a úspech žiadny. Dala som ju vyskúšať mamina a tá tiež hovorila, že žiadna zmena. Neviem, či máme iný organizmus alebo čo..

naturonline
Odpoveď bola odstránená
Zobraz