čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂
@michaela5 mas osobne odskusane?
ja si idem zajtra po dobierku na postu. Potrebujem zhodit par kil na dcerinu stuzkovu, tak som straaaaaasne zvedava 🙂
potom napíšte či to funguje
...nefunguje ☹ pila som ju 11 dni a nic, ani len naznak, tak zvysne tri som poslala naspat. Uz mi aj prisli peniaze. Mozno na kazdeho ine zabera, ale kym zistim co zabera na mna... 🙂
kde ste si to objednali??ja som si tiež objednala ešte pred dvoma týždnami na CAFEFORM ale ešte mi to neprišlo..som zvedavá ako to bude umna..potom napíšem aj ja ako som dopadla 🙂
baby pomáha to? kamoška schudla za 2 týždne 4 kg
no beriem to týžden a nič,takže blud
@poleva Dobrý den,možem sa spýtať aj ste to vrátila naspeť a poslali Vám peniažky? Lebo ja som si objednala týždnovu kuru že to skusim ale nič to neurobilo a ešte ktomu všetkému tam boli tri sáčky naplnené iba vzduchom tak dva ešte vzduchom naplnené som poslala nazad tak dufam že mi pošlu korunky. ☹
Aj ja asi prestanem po večeroch papkať 😀 a trošku aj pocvičím 🙂 ale netreba to zas prehánať 😀 😀 😉
@michaela5 kolko davok? s vodou???
@aniratak696 práveže nemám a preto som chcela vedieť nejaké info od báb
ta káva je taká blbosť, ako všetky tabletky, ktoré sú normálne dostupné v lekárňach....Pomáha iba to, čo je zakázané a je stiahnuté z trhu...
neschudol nikto zelenou kávou ,bolo to v teste 😉
Ludia, ako mozete byt taki hlupi?... na kazdu kravinu naletite, poskodite si zdravie takymito lacnymi nizkonakladovymi brakmi.. tieto veci sa vyrabaju len za ucelom rychleho zbohatnutia. Su tam extremne nizke vyrobne naklady, predava sa to potom za o dost vyssie ceny, preto to casto vidite na zlavovych portaloch, ktore su z vacsej casti urcene hlavne pre naivnych a hlupych ludi...Tam to nema vyrobca problem umiestnit ani ked si portal vezme proviziu 20%, stale sa mu to oplati, kedze vyrobne naklady su niekde okolo 20 centov a on to tam predava napriklad za 15 eur...a hlupak to kupi a potom plače, ze nepomohlo a ze ma hnačky...
teda, hovorila som o zelenej kave v tabletach, aby bolo jasne. Mozno sa aniratak696 pyta na takuto kavu v surovom stave, v nejakom prasku a podobne, neviem, ale pravdepodobne sa pyta na tie tablety, ktore su aj teraz a zlavovom portale propagovane.
velikáááááááááá hov.adina! ja som teda už vyskúšala všeličo aj zelenú kavú - strong nature a nič! samozrejme, že keď som bola v aktívnom procese chudnutia, bol pohyb, strava, všetko aj výživ. doplnky, ale zelená káva bez efektu. mne skôr pomáhajú jablčny ocot, chrom, l-carnitin, tam to bolo viditeľné, ale táto káva určite u mna nie.
baby-kava herbafast je účinna-mam overene
Je tu nejaká nová skúsenosť - pozitívna i negatívna - s tabletkami na chudnutie Green Coffee ? Ďakujem.
v našom obchodíku máme 3 druhy zelených káv (kokosová, vanilková a škoricová), viac by som však odporúčala ajurvédske kávy - tiež rôzne druhy - napr. pri nespavosti, strese alebo zníženie chuti do jedla. Kávu tvoria byliny - základ čakanka s rôznymi obmenami podľa zamerania kávy. Sú chutné a rozpustné ako klasická nesca- Ale, baby, pozor ! Zázraky sa nedejú!, Je to náhrada klasickej kávy, ktorá Vám spolu s nahradením iných potravín zdravšími alternatívami dokáže pomôcť, nedokáže však za Vás schudnúť. Viac si môžeet prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/shopy/moj-shop/vyzivo... 🙂