Zienky, je vas tu vela co mi pisalo o rady, tak rozmyslam ze najlepsie bude otvorit novu diskusiu, kde si budeme radit co vy na to 🙂
Ziadne zazracne lieky, ziadne extremy... Zdrava strava, pravidelna a vsetko pojde 🙂 Tak podme na to, pytajte sa 🙂
@bonaqa2013 len neviem ako na to 🙂
@jana290585 však skús sa opýtať ako sa zakladá skupina, pretože o chudnutie je záujem stále. V lete, na Nový rok, po hodoch..... 😀 😀
Skupina vytvorena 🙂
Poprosim o pridanie do skupiny. Ja potrebujem dat dole 25 kg po dvoch porodoch...uz sa snazim cca tyzden, ale tápem. Inak, vyzeras teraz super, mas moj obdiv za pevnu volu. 🙂
@jana290585
Môžem aj ja poprosiť o pridanie do skupinky? Ďakujem 🙂
aj ja prosim pridat,vdaka
aj ja poprosím o pridanie do skupiny
Mozem aj ja poprosit ? Dakujem
aj ja poprosím. Ďakujem
Ja sa tiež hlasim 🙂
Aj ja poprosim
Ja by som sa tiez chcela pridat
Aj ja poprosím pridať do skupiny,ďakujem
Aj ja poprosim pridat do skupiny, dakujem
poprosim o pridanie do skupiny, dakujem
Babulky sak som z toho jelen 😀 neviem uz tu moju skupinu otvorit ?? :D to je des...
Aj ja prosim pridat pls
Ako sa vola skupina?
Zdrave chudnutie... bud som to nanic vytvorila alebo nejako zmazala lebo to vobec neviem najst... som tu novacik tak sa musim troska priucit 😎
Noe je vTvorena mam ju vytvorit? Ma byt sukromna ci verejna? Do sukromnej musis ludi pridat ty na zaklade napr. Tejto diskusie. Ale zase nevidi do toho kazdy a niektorym by to tak mohlo vyhovovat 🙂
@origalaxis ak budes taka zlata, lebo to tu klikam uz dobrych 20min a nic z toho :D tak si dajme sukromnu nech si tam mozme posielat medzi sebou fotky a tak 🙂 velmi pekne dakujem 🙂
Musis tu byt registrovana mesiac, co nie si. Takze kto chce byt spolumoderatorom? A janku doplnime potom 🙂
aj ja poprosim do skupiny....diky
Skupina este nie je potrebujem druheho moderatora
@origalaxis mozem byt aj ja ked chces
Baby v priebehu dneska vas popridavame ja teraz bezim s dcerou k lekarovi 🙂
@origalaxis dakujem
@origalaxis Dakujem 🙂
@origalaxis aj já poprosim 🙂
a čo tak založiť rovno skupinu.... 😉