Baby ahojte, od zajtra som sa rozhodla zmenit svoje stravovanie a robit konečne nieco zo sebou.velmi by mi pomohlo len keby ma ma kto povzbudit keby nahodou pride nejaky tazsi den ale dufam,ze to dam...velmi potrebujem sa cítiť dobre ;)
Ahoj idem do toho s Tebou ;)
Pridam sa. Inak, nerobi mi az taky problém zmenit stravu. Skor potrebujem pridat pohyb. Uff...
pridávam sa dievčatá, lebo tie sviatky boli náročné 🙂 dokážeme to 🙂
Super baby tak ak sa pridate to by bolo skvele...ja dufam,ze moja pevna vola zvíťazi a dam to...tak zajtra pojdu isto brusaky u mna...
to by chcelo rozumný plán, aby sme vydržali, hlavne dosiahnuteľný cieľ a pôjde to 🙂 mám rada cvičenie podľa Jillian Michaels, cvičenia sú zamerané na celé telo, odporúčam 🙂
ja sa tiez pridavam 🙂
Caute kocky, aj ja sa pridám 😉. Skúšam to tu sama doma už neviem od kedy, ja mám problém sa stravovať normálne. Takze skúsim takto sa s vami trochu posunúť 😉
Aj ja idem na to kočky od zajtra zacala som sice uz 1.janura ale odvtedy same oslavy sviatky... tak som rychlo skoncila ale od zajtra uz naostro a s vasou podporou snad az do konc...ved plavkova sezona sa blizi treba zamakat ;)
myslím, že po sviatkoch zajtra začíname viacerí s úpravou jedálnička...takmer každý pribral aspoň nejaké to pol kg....a hlavne sa nám žalúdok poďakuje...😉
https://www.modrykonik.sk/group/10448/ pačíííí sa🙂 čakam 🙂
@deti95060810
@ewell13
@poetka77
@poetka77
Ahojte baby, aj ja sa chystám od zajtra začať, som pol roka po pôrode a už sa na seba nemôžem pozerat, tak idem tvrdo na zdravú stranu a viacej pohybu, teda koľko mi moji drobci dovolia..
ja začínam vždy v pondelok 🙂 ale teraz by som mohla vydržať dlhšie, lebo leto sa blíži 🙂 aj ja sa k vám pridávam
Prajem ti veľa šťastia, ja začínam pomaly každý týždeň ale doteraz som to nikdy nevydržala :D
@dankovicova poviem ti, ze nie si sama, ono ked clovek chce vydrzat tak musi mat silnu vnutornu motivaciu 😉
Aj ja sa chcem pridať,síce som už začala ale samej mi to veľmi nejde:/
môžem sa tiež pridať?
Jeee ja by som tiez rada. Zajtra ma caka prve fyzio 🙂
Ahojte, pridávam sa k vám. Musím so sebou niečo robiť. Potrebujem hlavne zmenu stravy a tak hľadám inšpirácie ale bude dobre sa s niekym navzájom povzbudzovat.
😊
Baby tak ako,zaciname? 🙂 Ja som dnes večerala už len mäso so zeleninou a začala som konečne chodit do prace na biku :D dnes som bola prvý raz,ledva sa hybem :D
ahoj a podla coho ides menit jedalníček? mas dajake recepty? 🙂
Pred ranajkami vypit pohar vody.Rano 2 salky zlteho melona a salka spenatu.zmixovat a vypit.
Denne 8 poharov vody.obed hneda ryza pol salky a zeleny salat 2 salky...vecer si dajte tvaroh a je;)
začni dnes, daj si 10 minút tanca a dobrý pocit začneš mať hneď teraz 🙂