Ahojte chcela by som sa opýtať či niekto to vyskúšal jedna známa ktorú som dlho nevidela riadne schudla jasné upravila stravu a hovoria že jej to pomohlo no neviem či do toho ísť 🙄🙄
wtfh?
Ja som prečítala názov a myslela na zajačicu - teda zakrslú samičku králika, ktorá chudne po vode 😂😂😂
Ale, keď som vygooglila, čo to je, určite by som to nepila nato, aby som schudla. Pretože všetko, čo zješ Ti telom iba prebehne, takže nebudeš mať žiadnu výživu, minerály, vitamíny - akurát si môžeš privodiť riadne zdravotné problémy.... Možno raz dva krát do týždňa po pohári....
No ja som tuto vodu davala synovi pri zapche, teda on mal problemy s kakanim a davala som mu to kazdy den, malu odmerku zo sirupu detskeho. Najprv mu to fungovalo na pravidelnu stolicu, ale potom aj toto prestalo fungovat cca po 3 mesiacoch. Podla mna to moze fungovat aj pri diete presne laxativnym ucinkom, ale urcite to nepit vo velkom, je to slana voda, takze je to jednak nechutne a moze ti to sposobit problemy aj ladvinami alebo inymi organmi. Ale v malom, napr stampedlik, ti to podla mna ublizit nemoze, a schudnes tym kakanim. Ale urcite ako zazracny liek na chudnutie by som to nebrala
@rajc1nka ahoj môžem sa spýtať kedy ci ráno alebo večer si mu dávala. Ja chodím na wc každý deň ale mam problém ze stolica je tvrda potrebujem aby bola mäkká kvôli trhline
@klaudia1212 ja som davala vecer pri kupani pred spanim. Ale to len preto, lebo som to do neho davala pri rozptyleni, lebo malemu to moc nechutilo ale bolo to narocne to neho dostat. Spravili sme z toho ritual 😀
@rajc1nka a nepokakal sa lebo ja som chcela tiež večer žaby som ráno mala makku stolicu.... Totižto ja mam pravidelnú len teraz potrebjem aby bola každé ráno úplne mäkká a to deje vypijem 4l vody lebo mam trhlinu. A potrebujem úplne makku myslíte že to bude fungovať a nepreziene ma večeru?
@klaudia1212 ja neviem ako u normalneho cloveka, ktory nema problem so stolicou, ale kedze on mi kakaval raz za 4-5 dni, tak nie, neprehnalo ho hnes, kakal na druhy den a mal makku stolicu, ale samozrejme, ked ma clovek stolicu kazdy den, tak na neho to moze fungovat inak. Treba si vyskusat. Ja som bola rada, ked raz za 4-5 dni kakal, ine mamy sa stazuju, ze ich dieta kakava “len” raz denne. Pre nas je to non-sens aj v case, ked uz ma vylucovanie ustalene - teraz bez problemov kaka, ale kazdy druhy den. Cize treba vyskusat
@lena44 😂😂 No jasneee, z vody schudla... Keď budeš iba tu piť a nič iné a ani nejesť tak potom áno, schudneš 🙈