Ahojte vobec nemam zadok uplna placka,zacala som cvicit na zadok podla videii z youtube ,mam appku z obchod play a viete co ???moj zadok sa este viac zmensil som zufala co robit ???Vsetci sa mi smeju mam 36 jedno dieta kila 57 brucho velke zadok ziaden ,,,,nenosim ani rifle je to hrozne .
no, ostávajú ti jedine implantáty do zadku :D Keď má niekto plochý zadok, nič sa s tým iné neurobí.
To si proste ty, máš takýto zadok, určite máš iné prednosti, sústreď sa na to a zadok zakry keď sa ti nepáči 🙂
zvacsit zadok cvicenim je beh na veeeelmi dlhu trat a bohuzial genetika nepusti. Z videi na youtube velke zazraky neurobis, tam to chce velmi vela silovych treningov, progresivnu zataz svalov vahami a naozaj to moze trvat aj niekolko rokov.
Ale baby. Nevymyslajte tu s implantatmi 😁 Aj ja som mala placku. Prestala som cvicit doma, zacala dvihat tazke vahy vo fitku. Nemusis drepovat. Najlepsie zabera hip thrust, zacala som prijimat viac bielkovin a za dva roky som mala gulu ako hrom 🍑 Bacha na prilisne kardio. To nespaluje len tuk, ale aj sval. Staci viac chodze 🙂
Pekne cvicit pod dohladom trenera, tam investuj par penazi a uvidis vo mas o pol roka za zadnicu.
Zacat cvicit zadok vo fitku s velkym odporom a pod dozorom. Ked sa cvici s vlastnou vahou zvycajne kec zacne zadok pracovat/ palit tak polavime zlahcujeme si ho. Preto domace cvicenie nie je nikdy take efektivne ako vo fitku s trenerom( aspon zo zaciatku). Aj ked je to urcite lepsie ako nic nerobenie.
@30ericka tak ak nic nebude robit(cvicit) tak naozaj zo zadkom nic neurobi. Odporucam pozriet motivacne foto ludi ktory cvicia. Ani zeny ani muzi kt su svalnati to nemaju len tak od prirody. Bud cvicia+strava, alebo maju fyzicku pracu kde svaly radne makaju. Ano genetika je genetika ale v 99% je to len vyhovorka. Typ postavy je dany ale ale da sa vzdy na nej popracovat.
Vyskusaj si najst trenera, ktory ti vypracuje nejaky cvicebny program. To bude myslim si lepsie ako skusat kadejake cviky a techniky a neviem co.
určite cvičiť s váhami..telo hneď zareaguje, ak si pred tým také cvičenie nerobila..veľa, veľa drepov s váhami, vynechať kardio cvičenie, takže smer fitko
tazke vahy, nimi zvacsit sval, alebo plastika