Pravdu povediac, nezačínam, ale po dlhšej prestávke (od Veľkej noci) opäť idem cvičiť a chudnúť (nekonečný príbeh ☹ ) Pridajte sa aj vy ku mne, spolu nám to pôjde lepšie a ľahšie 🙂
Ináč som tiež mamička a mám 20 mesačnú dcéru. Pred tehotenstvom som vážila 62kg pri výške 164cm. Po pôrodu som vážila 70kg Teraz mám 63kg. Síce super, ale brucho, boky a stehná sú v katastrofálnom stave.
Budem rada, ak mi vy dáte nejaké tipy, ktoré pomohli práve vám.
Krásny deň prajem 😵
@margareta84 Urcite uprava jedalnicka, zohrava vacsiu rolu pri samotnom chudnuti ako pohyb.
Menej zivocisneho tuku, ale zdrave tuky ano, ziadna biela muka ani cukor, vela zeleniny a bielkovin. Jedavaj pravidelne v mensich porciach a 2 - 3 litre nesladenych tekutin.
Pridávam sa k tebe 🙂 ja mám 58 kg pri výške 167 cm. Chcela by som schudnúť cca 5 kg, ale hlavne poriadne spevniť, pretože som od hak poriadne pribrala. Stiahla som si videá od Jilian Michaels + budem bicyklovať 1 hod denne. Nebudem jesť sladkosti, vyprážané jedlá. Denne vypijem 2-3 l vody.
Držím ti palce 🙂
Pridavam sa k tebe! super ze sa tu vytvorila tema aj v strede leta...ja sa totiz chcem aspon raz dobre citit v plavkach na kupku. Roky uz nikde nechodim. Mam rocnu dceru, som po sekcii a predtym som brala silne lieky a tiez som si presla umelou menopauzou, hormony hormony hormony a pri mojej vyske 165cm a mojich 53kg, som momentalne na 68kg a mam taku riť a nohy s prepacenim, ze stare babky maju krajsiu! Ked som sa obliekla do plaviek a vycapila na balkon pol hodinu som sa nevedela spamatat z toho pohladu 😠 ☹ Tak ideme na to! 9.8 ideme na svadbu a 16.8. na dovolenku na Oravu. Budem pridavat moje skusenosti. 😅
ahojte baby keby som mala ja vase kila bola by som stastna ja mam 176 a momentalne 92 kg a to som uz zhodila osem kil nebudem sa vyhovarat ked som ostala tehotna mala som 86 kg mozno sa to zda dost ale mam tazke kosti ked niekomu poviem kolko vazim pozera namna ako puk lebo nechape kde taku vahu skryvam xi xi tych osem kil som schudla za dva meisace kazdy druhy den chodim behat aj s malou v kociku vecer ked zaspi robim brusaky a posilovacie cvicenia doobedu si pustim s malou hudbu a podskakujem jak o zivot xi xi a snazim sa tu stravu dat do kopy dari sa mi najest 4 krat za den 5 krat mi to nevychadza xi xi
joj teším sa že ste sa kočky pridali ku mne, že nie som sama 🙂 ja som bambuľu rok kojila a vôbec som nechudla lebo som nechcela, aby sa toxíny, ktoré sa uvoľňujú pri chudnutí dostali do mlieka. Tak od zimy som zhodila 7 kg. Ale moja vysnívaná váha je 58kg a neprevysajúce brucho z nohavíc. Prestala som jesť múku. To my najviac pomohlo. Ale sladkého sa neviem ani za prču zbaviť. Je to moja veľká slabosť. 😖
zacinam .... 72 kil idem na 65 🙂
@tina27111 ja tiež chcem ísť na 65 ale mám 75 😉
Pridavam sa k vám ženy...moja váha 68kg - 165cm...podme na to 🙂
rjanuska01 ahoj 🙂 a ako to ides robit ? nic si z toho nerob kolko mas ja som mala zaciatkom roka 86 🙂
@tina27111
upravila som stravu na 5x denne, hlavne veľa zeleninky 😉 a cvičím 30ds
a ty? 😉
@margareta84 Ahoj, tak ja som začala už v apríly tak pomaly meniť stravu a pridávať pohyb. Bolo aj veľa prehreškov, ale tak schudla som zatiaľ 5 kg. Tiež som mala problém vzdať sa sladkého, tak som to vyriešila tak, že mávam sladké, ale zdravé raňajky. Takže sacharidy doobeda a poobede už hlavne bielkoviny. Veľa zeleniny a najlepšie čistej vody + nejaký ten nesladený čaj.
no jA SA Nedokopem 5krat denne jest je to pre mna nejak vela .... nejam pecivo 3krat denne male porcie
baby.. ja vas obdivujem.. ja sa stale len chystam, ze uz zacnem.. a stale sa neviem nakopnut... hadam, ked to tu budem vidiet, ako to vy zvladate.. mozno ma to nastve.. a zacnem :D:D:D:D
@tina27111 a to si len stravou schudla alebo aj cvičíš, ja som tiež vylúčila pečivo, je to fakt moc tých 5x ale snažím sa to dodržiavať a potom nemám také stavy že by som mala potrebu sa večer niečím dotláčať 😀
na desiatu a olovrant si dávam napr. len jablko alebo uhorku 🙂 tak to celkom ide 😉
ženy.....nám prišiel včera nový sporák tak sa vytešujem a už aj študujem nejaké zdravé pečené recepty.....a to sladké....to je moja dilema...neviem...no fakt neviem sa toho zbaviť ☹
ahojte, ja som prestala brat HAK kvoli tomu, ze som z nej za pol roka pribrala asi 5kg.... teraz neviem, co s tym robit. Mam doma orbitrek, kt. sluzi ako vesiak 😀 chcem zacat cosi na nom+ sem-tam do prirody po praci si vybehnut,ale neviem,ako zacat... vzdy sa presilym v prve dva dni a prejde ma na to chut....ako by ste mi to casovo odporucali? kolko krat za tyzden na orbitreku+ ako dlho a ako s tym behanim v prirode? Ď. 😉
aj ja sa pripájam s vahou 59 na 162 cm 🙂 aspon trosku keby sa podarilo uz sa musim prinútiť 🙂
Pridavam sa, moja výška 164, váha 62, moja vysnívaná 55, tak snáď sa podarí, chodím 2 x týždenne ná zumbu, doma nejako nestiham cvičiť, s malým chodím von 2 krát do dňa, večer sa mi už veľmi nechce, čo cvičite ostatné?
@krtecek39 ahoj aspon viem ze niesom sama chodim behat a doma este posilujem je to narone ked mala vystraja no ale dajako sa to musi dat aj ked o deviatej vecer cvicim xi xi neboj ked budeme cvicit ako sa ta len bude dat tak tie kila pojdu ja chcem schudnut na 80kg vtedy som bola dobra nebola som vychudnuta mala som vsetko co ma zena mat a bolo mi fajn xi xi uz mi treba dat dole 11 kg ale ide to pomaly ako naschval vahu som radsej zalozila lebo som sa vyzila kazdy den xi xi a potom nervy nastupili
detox+výživa+chudnutie=3v1
http://ituconsulting.blogspot.sk/2014/08/nadvaha-ako-rychlo-schudnut_10.html
podľa mňa máš aj dosť. Ja mám za sebou 4 porody, váha 51. Výška 167. Moje prsia sú po kojení 4 detí tiež v stave hroznom.
A rady? Vynechaj sladkosti, sladké nápoje. A viac pohybu - plávanie, aerobik, tanec.