Ahojte, mam 25 rokov a znovu začínam chudnúť...kedysi som schudla 40 kg asi 7 rokov dozadu udržala som to niekoľko rokov a potom som mala nejaké zranenie a operácie 2 kolien takže so šporotom to šlo ťažko...čiže kilá išli hore a posledný rok a pol mam 18-20 kg hore...ale už stačí..dnes je 10.11.2019 Prestala som dnes fajčiť a budem sa snažiť nabehnúť na nový životný štýl...Bola by som rada keby ste sa ku mne pridali...nie som zástanca váhy...ale cm. Takže moje miery su katastrofálne 🙄🙄ale čo už aspoň mám čo meniť. Cez boky mam 116 cm, pás 86, prsia 103 😀to sú čísla 😀nevadí...Dávam si 6 mesačnú challenge 👍🏻👍🏻Kto sa pridá? Viem, že to bude ťažké...aj to fajčenie budem rada ak zvládnem. Verím si a fakt bude dobre ak sa budeme podporovať 🙂
@c_est_la_vie super 🙂 jasne, mozeme a aky plan cvicis? A strava je ako u teba?
@kiklopi bubblebutt od katariny benek. Celkom makacka, 3 dni posilovacky na doma a 3 dni 30 min kardio+Kratka yoga. A dnes som mala relax a cheatday a uz mi to chybalo.
Stravu neplanujem velmi riesit, nemam velmi co. Jediny moj problem je ze doteraz som rano jedla malo a vecer som to dohanala, teraz to chcem otacat.
Ale vo vseobecnosti sladke skoro nejem ( len pred kramami a to pre pokoj v rodine 😀), ani cestoviny a chleba iba obcas. Prilohy budem jest normalne- zemiaky, ryzu, salaty a maso. Hlad zahanat orieskami, ovocim, protakmi.
Pecivo, sladke, vinko len pocas 24 h cheatday.
Doteraz som cvicila yogu ale tam uz viac schutnut neviem 😀
Ty mas ake plany?
@c_est_la_vie ja plany...no vratim sa opat k zivotnemu stylu pred tym ako som pribrala a nejak nato kaslala...cize fitko, behanie, ziadna dieta...skratka jest s rozumom...neprejedat sa...take normalne veci...nejako moc nie som zastanca diet a takych veci...tak uvidim ako mi to pojde...a este do fajcenie zvladnut a nemat pocit ze to potrebujem zajest...minuly rok som skusala prestat a pribrala som 6 kg ale necvicila som takze to musim zmenit 🙂 uvidim ...zahtra zacinam fitko a chcela som plavat len dnes som dostala kramy...cize pojdem tak v stredu...kazdopadne budem pisat kazdy den ci som ho zvladla..dufam, ze aj ty a pripoja sa este nejake baby 🙂
@kiklopi super ti bude skvela motivacia 🙂 drzim palce 🙂
ahojky, pridám sa 🙂 dnešok je aj môj deň, kedy začínam chudnúť....ako píšeš ty, tak aj ja "znova"....veľmi podobný scénar, tiež som schudla pred 5 rokmi 30 kg, a po čase mám nazad 20 kg.....len u mňa to nie je kvôli zraneniam a operáciám, ale kvôli mojej nedisciplinovanosti a veľkej chuti k jedlu....naozaj veľkej.......takže idem na to....budem sa držať presne svojej stravy a cvičenia, vďaka ktorému som schudla aj vtedy....krásne mi to fungovalo....takže cvičenie Jillian Michaels a strava veľa, veľa zeleniny (ktorú ja, našťastie pre mňa, moc ľúbim), nejaké to ovocíčko, smoothies, mäsko kuriacie a všetko bez príloh.....na pitie čistá voda, resp. voda s citrónom. Držím palce nám všetkým, ktoré sme sa rozhodli so sebou niečo robiť 👍👍👍
@kiklopi dokonca máme aj veľmi podobné miery 😉 prsia rovnaké, ja mám boky o niečo menšie a pás naopak o niečo hrubší 😅
@marienka1989 no takze mozeme zacat 😀den 2. Nefajcim idem do fitka uvidim kolko tam budem...pojdem na beziaci pas a orbitrek potom nieco pocvicim...doma si uvarim a az vecer si poviem, ze som to zvladla drzte palce a drzim ja vam...
super, držím palce, to dáš 👍
Ahoj, držím palce na tvojej ceste, no aby to neostalo iba pri slovách - poslala som ti pozvánku do skupiny, ktorú som nedávno založia. Vyštudovala som športovú výživu, teraz študujem kondičné trénerstvo na Mgr., píšem, cvičím, vzdelávam sa - a chcem to posúvať ďalej 🙂 Rada si prečítam príbehy ostatných, zodpoviem na otázky, na ktoré budem vedieť odpovedať, skrátka, bola by som rada, ak by sa nám podarilo vytvoriť komunitu, kde sa budeme navzájom podporovať nielen v chudnutí ,ale celkovo v aktívnom životnom štýle 🙂
Budem rada, ak sa na to mrkneš, možno ťa tam niečo zaujme, pomôže, inšpiruje... 🙂
@marienka1989 dakujem 🙂
Ahojte 🙂 tak dnes mam odvičené jedlo mam tiež pod kontrolou a stále nefajčím...vo fitku som 20 minut behala 10 minut orbitrek čiže 30 min kardio a trošku cviky na boky, brucho, a chrbát...🙂 vy ako?
Tak uz aj ja 😀 ja som o pol 6 este len z prace prisla, tak to trva 😏. Ty mas aku pracovnu dobu ze uz o 15 mas odcvicene? 😀
Ja? Pracujem sezonne v zahranici..zacinam za dva tyzdne na 5 mesiacov. Cize teraz mam volno...ale tam budem mat oracovnu dobu akokedy ...niekedy do 14.00 alebo 16.00 ako kedy ale vzdy cas na cvicenie si najdem...budem musiet ! Lebo som ten typ co sa rad vyhovara 😀
Ahojte, tak dnes dalsi den 🙂 dnes mi pride zimna bunda z bonprixu ale vobec neviem ako je to tam s velkostami...neobjednaval sa nikdy ..ale teraz som objednala velkost 44 kvoli recenziam, ze je ta bunda velka...inak by som si objednala 46 tak uvidim...ak bude mala tak aspon dalsia motivacia schudnut ...bunda z minuleho roka sa nejak zmensila 😀😀😀Dnes pojdem behat do takej horicky tak uvidim ci vobec vybehnem kusok 😀inak vam prajem pekny den 🙂
ahoj iba mala rada. napr. ked sa na to budes citit tak na pase si daj sprinty. t.j. 30sekund bezis ako zivit nahana ta medved. podla toho co zvladnes napr. na 12tke- na 14tke neviem ako si vysoka a aku mas kondicku a potom minutu a pol oddyvh pomaly klus/chodza okolo 5ky 6tky. a potom zas. takto skus6 kol a za 20minut dokopy spalis viac kalorii viac posilnis srdce a cievy viac nastartujes metabolizmus a viac posilnis svaly. good luck
Ako dnes baby? Ja som dnes bola v robote dlhsie, ale podstivo som odcvicila jogu, 30 min kardio a druhe kolo kardia s manzelom 😀 takze hoci narocny den, ale ja som spokojna
Ahojte....ja zatiaľ necvičím....tak ako aj pri predošlom chudnutí spred pár rokov....najskôr chudnem stravou, potom pridám cvičenie kvôli spevneniu....a priznám sa, a to nie je výhovorka, naozaj nemám kedy....ráno vstávam o piatej (skôr by som to skutočne nedala, potrebujem spať aspoň 7 hodín, inak som nepoužiteľná, a to doslova), z práce prídem kolo pol piatej....s deťmi sa potom učím tak do ôsmej do večera (keďže mám dvoch školákov, z toho jedna je veľmi, veľmi šikovná a s tým druhým musím robiť všetko, naozaj všetko). Popri učení sa s deťmi varím, periem, skladám prádlo, všetko čo je v ten deň treba....do postele musím o desiatej maximálne, keďže budíka mám na piatu....a aj keby som si našla pred spaním čas, tak mi bolo povedané, že pred spaním nemám cvičiť, lebo potom nezaspím.....ale dúfam, že po čase do toho denného zhonu niekde vtrepem aj to cvičenie....inak budem síce štíhlejšia, ale mlandravá ako huspenina 😅
Tak baby ja dnes odcvicene, misa salatu zjedena 🙂 ale najradsej by soˇ hned videla vysledky
Ja už dajaké vidím....aspoň teda na váhe 😉 mne to zo začiatku ide krásne dole, a to ma motivuje, keď mám slabé chvíľky a chúťky na sladké 😅
Žienky, tak ako sa Vám darí? Ja po týždni môjho zdravého stravovania krásne rovné -3 kg. Teším sa moc 🙂 a vy ako, pochváľte sa! 😉
@kiklopi Ahooj aj ja potrebujem dať dole kilá rada sa pripojím teda už som začala aj behavam kazdy druhy deň všade kde sa dá chodím pešo len akosi zatiaľ nič nevidno potrebovala by som nejaký plan zostaviť ale možno spolu na niečo prídeme takže ideme do toho??😊💪💪
@katarina40 vitaj🙂
@marienka1989 ja som sa zatial nevazila 😀. Bojim sa lebo kedze 6 krat tyzdenne cvicim ( a beriem zelezo a protaky), tak ja ratam ze skor sa mi vaha prvy mesiac zvysi pre budovanie svalstva.
Tak ja radsej potom zaslem fotky 😀
@marienka1989 tak to je pekny vysledok a mozem sa opytat na jedalnicek ked to tak skvele ide dolu🙂dakujem
Môj jedálniček mne veľmi vyhovuje, ale nemusí každému.....základ je veľa, veľa zeleniny a ovocia (teda ovocia nie až tak veľa a len doobeda). Na obed mäsko (zatiaľ len kuracie) a k tomu zeleninka, a mne sa veľmi osvedčili pikantné zálievky, chutia mi moc a vraj napomáhajú spaľovaniu, ale to môže aj nemusí byť pravda...Na večeru, alebo by sa to dalo nazvať aj olovrantom mám kaiserku so syrom a zasa vééééľa zeleniny, ktorá mne osobne našťastie aj šmakuje, a k tomu vajíčko na tvrdo....naposledy jem cca o 17:00, potom už nič....a veľa, naozaj veľa vody....no musím sa priznať, že jeden deň som vypráskala aj polovicu balenia salóniek (jahodové, také mňam, no neodolala som) a ráno som bola na váhe veľmi prekvapená, že som napriek tomu schudla, a to som ich vyjedala ešte aj večer v posteli 😅😅😅
@marienka1989 dakujem veľmi pekne veď ako aj ja nemám problém byť len na zelenine len keby to bolo aj vidieť😞😥
@katarina40 Neboj sa, dajako to pôjde dolú....musí to ísť.... a keďže máš dosť pohybu, tak sa to určite naštartuje a v lete budeme štíhle ako laňky všetky 😎 držím silno palčeky 👍
@marienka1989 jeeej dakujem krasne na podporu🙂))dobre sa to cita fakt bodaj by to bola aj pravda🙂)aj ja drzim palce veeelmi veelmi 🙂)
@marienka1989 ja sa stravujem priblizne podobne uz 3 roky a dole to teda nejde...
@kiklopi ahoj ja sa tyzden uz snazim, kludne sa mozme podporovat. Zacala som cvicit jeden treningovy plan na 3 mesiace ( potom by som chcela otehotniet tak neviem ako dlho vydrzim 🙂) a miery mam 92-72-92, chcela by som schudnut tak 5 kg, ale hlavne spevnit postavu 🙂