Idem si trosku po radu.. počas 2 rokov som schudla 10 kg z 59 na 49, meriam 153 cm. V tejto váhe sa cítim super. Alkohol, fastfood, pečivo, sladké som výrazne obmedzila, ale občas si dám. 🙂 Poslednú dobu som zvýšila tréningy zamerané na silu, s vlastnou váhou a aj cinky. Cvičím 3-4x tyzdenne teraz.Všímam si na sebe, že som aj viac hladná. Zvyšujem si postupne aj váhy. No predtým mi stačilo jesť primerane 3x denne, nehladovala som, jedla som mäso, zeleninu, ryžu, polievky, čokoľvek okrem toho čo som obmedzila. Odrazu som viac a viac hladná, telo si pýta viac mäsa, ryže, vajíčok. Posledný dobu aj cottage. Veľmi mám na toto chut. Niekedy aj sladké, malý kúsok horskej čokolády. Je to OK? Už jen pomaly 5x denne, ale samozrejme menšie porcie tie 2. Zjem a o 2-3h cítim zase hlad.Je to tým cvičením? Nechcem sa zase zagulatit 🙂 🙂 🙂
Normálne je jest 5x denne. Treba si strážiť príjem a výdaj a potom nepriberies aj keď budeš jesť 5x denne. Pri väčšej fyzickej námahe treba pridať bielkoviny a aj sacharidy, ale tie v rozumnej miere
Áno, je to normálne. Ak si začala viac cvičiť, telo si pýta viac energie. Kľudne si daj na čo máš chuť, spáliš to cvičením. Ak budeš jesť rovnako ako doteraz a viac cvičiť, tak si telo začne robiť zásoby a tým pádom začneš priberať.
Používaj kalorické tabuľky keď si si nie istá
Ale logicky ak viac vydáš aj viac musíš prijať ak nechceš chudnúť ešte