Ahojte baby , vytvaram novy prispevok o chudnuti....je to moja osobna metoda o ktorej som presvedcena, ze je nie len zdrava pre vase tela, ale aj efektivna...
Podla mna sa riadne zasmejete, ked zistite o co ide.... 😀 Totiz moje zufalstvo ako zacat cvicit a neodchadzat pri tom od dietatka ma priviedlo az k Cindy Crawford...ma 3 serie ako mozete cvicit doma staci to len stahnut z netu....ako je to riadna starina, ale je to fakt dobre...jedna s tych serii je pre cerstve mamicky, ako sa mozu pomalicky dostat do skvelej kondicky(ona ten diel tocila 6tyzdnou po porode)...ja mam stiahnute vsetky diely aby som sa nenudila 😵 (a miesto ciniek pouzivam 3dcl dzusiky 😀 )
Uz to cvicim mesiac a schudla som 5 kil....
MA TO ESTE HACIK : pri mojom chudnuti mi pomaha velmi to ze, nejem sladkosti a hlavne pecivo !!!!! (je to pre mna velmi tazke, lebo na sladkostiach som total zavisla a to nehovoriac o cerstvom chlebiku).....
Idete do toho???
Hmmm, no pouvazujem aj ja o tom. Tiez uz dva tyzdne nejem sladke, pecivo mam tiez obmdzene a aj moje milovane cestovinky 😝 Zatial dole kilo a pol. Zislo by sa mi troska pocvicit, nech to ide rychlejsie..hihi. Kde si to mozem stiahnut? 🙂 🙂 🙂
http://www.ulozto.cz/xd4UNt3/cviceni-se-cindy-c...
http://www.ulozto.cz/xeV8h8K/cindy-crawford-dal...
http://www.ulozto.cz/xknYR6V/3-cindy-crawford-n...
posielam linky, kt. vam pomozu pri stahovani 🙂
@grimaska4 mne sa uz tiez nieco zdalo malo...preto som si stiahla vsetky 3 casti...teraz si to striedam....podla toho na co mam naladu a podla toho ako si chcem dat do tela 🙂
Je to naozajsuper pre baby, kt. sa nechce chodit do fitka a citia sa lepsie doma, ked maju baby pri sebe...
nasla som
http://www.ulozto.cz/xd4UNt3/cviceni-se-cindy-c...
su tam aj dalsie
inak to kysnute pecivo ked som prestala jest ja ,tak som mala 1,5kg za tyzden dolu, jedavam te dekliky ryzove,sojove, ale nie kukuricne,na to pozor! a celozrnne pecivo je tazke a nenadychane vzduchom z kvasku a tes je dvolezite, co si dame nan. nam zachutila cicerova pomazanka a cerstva zeleninka k tomu.
a Hlavne si ustrazte prijem vody / ked je z nej nesladeny caj,tak vpoho/ ale cista je naj,my mame nastastie studnicku blizko tak mame ozaj zdravu. Rano si pripravim dve flase a vecer viem kolko som vypila.
no a ta chut na sladke,tak to nemate vy,ale vase premnozene kvasinky. ak im nedate cukor,tak sa prestanu mnozit a daju sa na normalny pocet,ktory ma kazdy v tele. treba ich strazit,su to mrskyy.
idem to kuknut
Moja nahrana za ranajkovy chlebik je knackebrot (dufam, ze to neni take ako kvaseny chlebik)
Zaujimave...to s tymi kvasinkymi som nevedela, ale dava to zmysel, lebo ako nejem sladke, tak mam na to mensiu chut...
Prestala som si sladit este aj kavu🙂
@patrisa1 Ja to iste..prve dva dni boli tazke nesladit, dokonca som mala vecer migreny z toho. A potom od tretieho dna uz pohoda a tiez pijem kavu bez cukru 🙂 Ja jem obcas chlieb normalny, ale iba rano a inak milujem bazalkove pesto, to si natieram na celozrnne chleby a to mi uplne staci..hihi. No, ale teraz uz druhy den si davame vecer sladky burciak, ale ked je taaaaky dobry 🙂 Vsak zachvilu uz nebude 🙂
Ahojte. Síce je tento príspevok pomerne staršieho dáta, potešila ma téma! Video so Cindy som využívala už v minulosti, kým mi nechytilo nohy ☹ . Takže som rada, že Patrisa1 tu uviedla linky. 😀 /už sťahujem/....tie diétne praktiky, ktoré ste tu uviedli ja praktikujem už niekoľko rokov, ale s váhou to nie je bohviečo. Porodila som 22.5.´13. Pred tehotenstvom som denným behaním, prísnymi pravidlami v papaní, pekne dala kyličká dole, ale po pôrode...kojím a bojím sa cvičiť, aby som si nepokazila mliečko. Pečivo nejem vôbec, ani vyprážané či grilované. žiadne sladkosti a pijem cca 4l vody a čaju pre kojacie matky denne a predsa priberám. Som z toho na nervy. A tak ďakujem za tie linky. 😎
Ahojte dievcata, patrisa dakujem za temu🙂 Neviem ci je to tu este aktualne a ci cvicite so Cindy, ja som tiez zacala, tesim sa na vzajomne skusenosti.
Keatrin, podla mojich skusenosti byvaju v hre aj hormony, co nie je vyhovorka, ale skor podnet k vysetreniu hormonalneho profilu. Ak je clovek k sebe uprimny, neublizuje svojmu metabolizmu, nehladuje a nehlada vyhovorky, nema sa zaco obvinovat. Niektore veci idu mimo nas. Ak ti aj zistia nejake vykyvy v hormonoch, neznamena to hned vyprazdnit penazenku v lekarni, mnoho lekarov s oblubou hned nasadi chemiu. Urcite existuje forma cvicenia, ktora ta nijako neohrozi, najdes ju. Ak mozem povedat svoj nazor, pricina bude mozno aj v tvojej predposlednej vete: Som z toho na nervy. Poviem za seba: ak som poctiva v prijme aj vydaji a vaha nejde dolu, este zistim, ake su mi nohavice. Ak ani tu nie je zmena, tak uz viem, ze problem je v hlave.
Ahoj žienky, ja mám to DVD doma niekoľko rokov, aj som predtým cvičila. Ale pred 2a pol rokmi sa mi narodila dcérka a stále bojujem s kilami.Dodržujem aj stravu od mačingovej..Teraz cez sviatky troška prehrešok. Ale vytiahla som to DVD z skrinky a pozrela som si celý diel Do formy. Tak od zajtra by som chcela začať. Držte palce.
@patrisa1 sorry za preklep v nadpise 😲