Zdravim vás mamičky prosím vás za koľko ste schudli po pôrode?Teraz som tehotná je pravda že mam teraz iný jedálniček ako pred tehu neobmedzujem sa v ničom,pribrala som do stehien, tváre,zadok, bruško.Kazde ráno musím raňajkovať hneď po zobudení čo som predtým nerobila, moje raňajky boli káva cigareta.Bola som stihla teraz si prídem ako slon 😅 niektoré ženy priberajú len do bruška neviem podľa čoho to je.
Po prvom porode nikdy. Po roku som mala viac kil, ako po odchode z porodnice. Strasne som sa vyzrala- unava, nedostatok spanku = zly jedalnicek. Teraz po 2. porode som mala po 3 mesiacoch od porodu taku vahu, ako ked som otehotnela so starsou. Slo to rapidne dole vdaka dojceniu. Ale ked som dodojcila, sli 4-5 kil spat. Od polky marca sa strazim v jedle, zacala som mierne cvicit, rychla chodza a uz su 2 dole.
otehotnela som s vahou 70, rodila s vahou 86, hned po porode som mala 78.. a po 3m uz 63 🤷♀️😊
V prvom tehu som začínala na 60kg a rodila so 75kg. Ale pri odchode z pôrodnice som mala 61kg, takže sa dá povedať ze som mala hneď svoju váhu. A teraz som v 34tt a mam sebe 12kg, takže uvidím čo bude po pôrode. Nikdy som necvicila ani sa zdravo nestravovala, takže je to asi génmi..
Ja nikdy a to som po porode 2,5roka. Muzovi sa dokonca vraj pacim teraz tak neriesim😇
Hneď keď mala vysla von 😂 jedla som jedno cez druhé nedávala som pozor na kila
do troch mesiacov som bola na pôvodnej váhe, 11 mesiacov od pôrodu mám ešte menej kg, dieťa prvé mesiace výlučne dojčené 🙂
Ja som mala 52kg, v tehotenstve som pribrala na 66kg, vôbec som sa neobmedzovala, po porode mi ostali ešte nejakych 5kg a do polroka som mala menej kg ako pred tehotenstvom.
Urcite záleží aj od veku..vždy som mala váhu 53kg...po prvom pôrode (pribrala 23kg a mala som 22r) hneď som pekne schudla bez akýchkoľvek obmedzení...po druhom ( pribrala 20kg a 28 r) to do roka išlo znova na scoji pôvodnú váhu, teraz po treťom porode( 16kg a 36r) mam 10 kg stále navyše, syn má 10m....a veru ide to dole ťažko a to cvičím, nelenosim ( to som nikdy nevedela) ale je pravda ze sladké si odpustiť uuuplne neviem....takže večer sa snažím obmedziť také to mlsanie.....predtým som nikdy nadržala žiadnu diétu a áni obmedzovať som sa nemusela....ale nevzdávam sa a verím ze to pôjde znova dole....
Tak držím palce
Je to vysoko individualne... V prvom tehu som sla z 69 na 75 a z porodnice som dosla s 65 kg a nasledne za par mesiacov isli dojcenim dole este 3 kg.... V dalsom tehu som isla zo 65 na 71,5 a z porodnice som dosla s cca 65 kg... Po 10 dnoch od porodu mam 63kg... Cize po oboch tehu mi ziadne kila navyse neostali ...
Zalezi na tom, kolko priberies, genetika, stres. Ja som 2 tyzdne po porode mala povodnu vahu ako pred tehu, dokonca aj brusko. Nikto by neveril, ze som porodila. Ale pribrala som len 9kg cez tehu.
Ale suhlasim s tebou, ze pocas tehu sa netreba vyrazne obmedzovat. Mam kamosky, co pribrali 25kg, ale do par mesiacov to zhodili.
Toto veľmi závisí od tela ako takého, je to strašne individuálne a nemyslím, že je vhodné to nejako urýchľovať alebo sa ponáhľať..Ideálne je schudnúť pomaly, postupne, nech aj koža má čas sa vrátiť do normálu a nie je ovisnutá. Ja som vždy mala postavu modelky a našťastie ju mám stále rovnako peknú aj po 2 pôrodoch. Po prvom som bola na pôvodnej váhe po 7 mesiacoch a teda u mňa platilo, že počas kojenia nešiel dole ani gram, až keď som prestala kojiť a teraz pp druhom som bola na pôvodnej váhe po roku, ale pri oboch som pribrala cca 12kg a pri mojej výške to vôbec nebolo vidno, nejako som tie kilá po pôrode neriešila. Ale zázrakom mi ostala aj pevná pokožka, žiadne strie, je to strašne individuálne..
Ja mám za sebou už 3 pôrody 😁 pred prvým váha 57 pribrala som 8kg keď som prišla z pôrodnice mala som takú istú váhu ako keď som šla rodiť do mesiaca som mala 54kg druhý pôrod otehotnela som 54 kg pribrala som cez 20kg a dala som ich dole asi až po nejakom roku tak úplne. Dlho som sa držala na nejakých 62 kg a nešlo dole. 3 tehu som otehotnela 60kg a pribrala som 13 kg po pôrode som aj dala asi za 3-4 mesiace váhu na 64 ale potom som zasa začala naberať. Mala má za chvíľu 3 a ja nie a nie sa dostať aspoň na 60 😀🤷🏻♀️🙈 takze neviem čím to je a je to ozaj individuálne. Ale mne Mamka vždy vravela že to nesmiem zanedbať po pôrode lebo potom to ide ťažko dole a asi mala pravdu 😁 ako väčšinou 🤣🙈🤷🏻♀️
V tehotenstve som pribrala 24 kíl, pred tehotenstvom som bola veľmi štíhla...14kg išlo dole prakticky hneď, zvyšných 10 veľmi pomaly a na pôvodnú hmotnosť som sa dostala až po 2,5 roku od pôrodu (a už plánujeme druhé :D)
Otehotnela som z 64kg a po pôrode 84 a som 5mesiacov po a ostalo mi to.. Nejde to dole ani za nič
Ahoj, ja som pred tehotenstvom vážila 54kg, krátko
Pred pôrodom som mala vahu 72kg. A na moje prekvapenie musím povedať že do takých 2-3 týždňov som bola na váhe 57kg. A poteším tá tiež som vyzerala ako slon 😅 mama sa má pýtala či necakam dvojičky