Baby, za aky cas sa podla vas daju zhodit 3-4 kg? Nechcem nejaku drasticku dietu. Pridam viac pohybu + aj upravim stravu (vysadim sladke, pridam viac ovocia a zeleniny, atd.).
Myslím si že to dosť záleží z akej váhy chceš chudnúť.. Rýchlejšie schudnes z veľkej váhy ako z 55 kíl😊
Tiež si myslím, že cca za mesiac. Z vlastnej skúsenosti počas leta. Ale ja som chcela len obmedziť večerné jedenie a pridať chôdzu - pohyb. Ak máš pevnú vôľu, určite Ti to pôjde rýchlejšie.
je to idividualne, ako sa tu pise. zavisi to podla hmotnosti,a le aj nadstaveni organizmu.
ani 2 ludia rovnakeho pohlavia, veku, vysky a hmotnosti, pri rovnakej strave a aktivite, nebudu chudnut rovnako. kazdy ma organizmus inak nadstaveny, aj ked odchylky budu male.
a smaozrejme pri taketo zmene sa na zaciatku moze fajn odburavat zadrzana voda, cize hmotnost na zaciatku moze ist dole vlemi pekne v zavislosti od tej vody, no to nie je tuk, ale voda.
odlahsi sa traviaci system, brucho bude take prazdnejsie, nebude tak nafuknute ( hlavne ak predtym bolo ) a vdaka tomu aj oblecko bude vlnejsie, aj clovek vyzera stihlejsie., hocirealne est emoc schudnut nemusel.,
v minulosti som pri hmotnosti 74kg dala dole za mesia 4-5kg
posldne 3r chudnem s prstavkami a jeden rok to boli 4kg za prvy mesiac pri hmotnosti skoro 94,5kg( dalsie mesiace sa to zvycajne spomaluje ), druhy rok 3,5kg pri hmotnosti 85,5kg, tento rok sa mi akosi zatial nedari drzat dietu a dala som dole teraz prvy mesiac tak max 1-1,5kg pri hmotnosti 76,5kg. uz to trva dlho, nejak sa neviem nakopnut tento rok.
ideálne je 0.5kg/týždeň...
ale mm dal teraz 4 kg dole za 3 týždne...prestal žrať , už len je , prestal každý deň jesť sladkosti a začal cvičiť....