Je reálne za 4 mesiace schudnúť uvedené kg, keď zaciatocna váha je 107kg?
Pomalšie, za rok
40 týždňov... aby nevznikol jojo efekt doporučuje sa schudnúť 0,5 kg / týždeň...
rok
Reálne áno, prísna dieťa s veľa pohybu. Udržateľne? To je už diskutabilné. Zdravé je schudnúť 0,5-1 % váhy týždenne. Zo začiatku ide rýchlejšie keďže odchádza hlavne voda
ja mna minimálne rok. ak rýchlesjie - samozrejme, ze sa to dá, ale bude to drastické cvičenie a dieta a potom je velka pravdepodobnost, ze kila sa naberu naspat. Kedze take tempo a stravu neudrzis.... a pozor, pri rýchlom chudnutí su este aj ine problémy (trávenie, robia sa zlcnikove kamene, atd.). takze treba zvazit pre a proti a radsej chudnut pomalsie...
Reálne, keby vážne chces, do 3 mesiacov to dáš. Aj bez jo-jo efektu. Vlastná skúsenosť a nejedla som žiadne pofiderne náhrady, alebo doplnky
Ale, keď aj budeš posilňovať, telo síce nebude mať ešte žiadanú váhu, ale budeš vyzerať omnoho lepšie, aj konfekčná veľkosť bude menšia. A to povzbudí. Snáď by stačilo posilňovať s vlastnou váhou... drepy, kľuky, zhyby.... Držím palce a fandím!
Ja som zhruba za 2 mesiace schudla 14kilo .
Z 92kil na 78kg .
Stále som už pol roka na 77kg ešte 7kil chcem dať dolu 😉
Jasne, ze sa to realne da aj bez jojo efektu, ides z dost vysokej vahy takze nevidim problem, treba jest a ratat kalorie, a idealne minimalne 4 x do tyzdna riadne kardio 50 minut a pojde to drzim palec 😉
Ja som schudla za tri mesiace 17kg, zdravá strava a tri-štyrikrát do týždňa cvičenie. Váhu si držím už cez dva roky, režim samozrejme ostal rovnaký. Jojo efekt neexistuje, je to len výhovorka, že človek sa vyhladuje a potom po schudnutí zožere aj koňa s vozom a pribere naspäť. Treba sa stále zdravo stravovať a cvičiť, nie zaspať na vavrínoch, lebo veď schudla som.
to by si musela veľmi upraviť stravu a tvrdo makať, ale 10 kg je reálne, do roka je dokázané, že kolkokolvek kg je možné schudnúť viď. Extrémne premeny
@zuzudrnda jedla som menej, výrazne menej, išla som zo 116 na 96 za 2 mesiace, každé ráno chôdza hodina a párkrát do týždňa posilka, váhy, po posilke bielkovinové jedlá, po 5 som nejedla, ale zas mne sa najlepšie spí keď som hladná, najedená sa neviem vyspat tak dobre a samozrejme veľa vody piť
Nesilila by som to na 4 m budeš frustrovaná, keď to nepôjde tak rýchlo.Dolezite je schudnúť nabehnúť na režim a uvidíš...radšej pomaly, ale isto
@isadoraisa ďakujem. To je skvelý vysledok
@zuzubb007 ze "z dost vysokej vahy" 🙈
@zuzudrnda áno, ten pocit že také niečo dokážeš je úžasný a že zrazu aj vladzes robiť veci, ktoré išli predtým ťažšie, stojí to zato 🙂
ja som schudla za dva mesiace 10kg
@isadoraisa úplne súhlasím. Cítiť sa lepšie,sebavedomejsie,viac vládať a aj obliekanie je ľahšie,krajsie 🙂. Som motivovaná,minimálne tým,nejesť po 17h.
Schudla som 20 kg za 9 mesiacov. Šla som zo 75 na 55kg.
To zalezi ako to budes brat. A kazdy clovek to ma inak. No z vyssej vahy to ide rychlejsie dole. Napr ja pred par mesiacmi som zmenila jedalnicek. Zacala den vodou,jedla kazde 2,5-3h, bez cvicenia a schudla som 10 kg za 8t. A nehladovala som. Zacinala som s vahou 84kg
@dominikac321 tak nechcela som z mega vysokej
Chcelo by to tvrdý režim, ale áno. Otázka je, ako si to potom udržať