Za 12 týždňov štíhla. Poďte do toho aj vy

zabka1611
6. jan 2017

žiadne diéty!!!
Zmeníme jedálniček a to tak,že vynecháme pečivo,cukor, znížime príjem sacharidov a pridáme bielkoviny.
Začíname dnes,prípadne zajtra....
ŽIADNE VÝHOVORKY!!!!!!!
Tu nájdete podporu,rady ako dalej....
Navzájom sa budeme povzbudzovať,aby sme NEZLIHALI.....

sandra811
6. jan 2017

Super!! 🙂

monika123654
6. jan 2017

Tak podme do tohooo !!!

tinkamt
6. jan 2017

Idem aj ja,len pisme,co ideme jest aspon pre.inspiraciu

anatalia77
6. jan 2017

Tiež to skusim

patriciaba851
6. jan 2017

I ja 🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

@sandra811
@monika123654 super babky....😉
@tinkamt ranajky....škvarenica + zeleninka k tomu....uhorka,rajčina....
Desiata....polovica teglika cottage syru....
Obed....kuracie mäsko so zeleninou.....a kludne aj trochu ryže
Olovrant...dopapam cottage
Večera...po cvičení doplnim bielkoviny mäskom a zelenina,ja si davam aj protein kedže ho mam doma....😉
bez ovocia,bez pečiva....k ranajkam ako obmenu možeš biely jogurt s vločkami...alebo cornflejky k tomu...😉

medulienka2011
6. jan 2017

Tak šup sem s receptami🙂

zabka1611
autor
6. jan 2017

@anatalia77 tu neskúšame, buď ideš do toho a naplno,alebo to vopred vzdaj lebo vieš,že nedodržíš....

sissy27
6. jan 2017

12 týždňov zmena a potom čo? Návrat k pôvodnému jedálničku? A čo od toho očakávate, dievčence? 😏
Ale držím palce, aby ste nezlYhali teda a za 12 týždňov sa stal zázrak a napravilo sa to, čo ste roky zanedbávali...

pijavickaa
6. jan 2017

Baby, aj ja sa pridávam 🙂 aj pohyb zapojíme?

zabka1611
autor
6. jan 2017

@pijavickaa ako vždy,stavím na cvičenie s Jillian michaelson 😉 Overené na sebe 😉

zabka1611
autor
6. jan 2017

@sissy27 nikto tu nehovorí o návrate k zlým návykom, za tú dobu si na to tak zvyknete,že vrátiť sa Vás ani nenapadne....😉

veronaistokova14
6. jan 2017

drzim vam palce ja som tiez zacala ale tym ze jem 5x denne a viacej sa hybem
😉

zuzanah75
6. jan 2017

Pridavam sa 🙂

aktiz
6. jan 2017

A prečo práve "12" týždňov ?

sissy27
6. jan 2017

@zabka1611 ehm, z tvojich slov mám dojem, že do tejto kúry nejdeš prvý raz, takže nejako si odporuješ...
Nechcem ti to tu nejak demotivovať, ale ak povieš A, mala by si aj B... Odprezentovala si to tak, že 12 týždňov za život stačí a hotovo, baby nadšené, ani sa nepýtam, ktorá koľko diét už v živote absolvovala... A ver, že minimálne polovica z nich sa už teraz teší, ako si po 12 týždňoch dá konečne poriadnu pizzu a tú orieškovú milku, čo včera kúpila akože deťom, len neposlúchali, tak zatiaľ ostala u nej v kabelke...
Základom zmeny je, že to musí byť zmena TRVALÁ, nie len na 12 týždňov... Jedna vec je totiž štíhlu postavu získať, niečo iné je udržať si ju... Jojo efekt je sviňa, príde po 90dňovej, aj po 12 týždňovej, aj po 30 dňovej,aj po kapustovej, mliečnej, ryžovej, no proste vždy, keď nejakú skončíte...

zabka1611
autor
6. jan 2017

@aktiz prvé 3 mesiace su pri chudnutí najdôležitejšie,tak preto 😉

zabka1611
autor
6. jan 2017

@sissy27
Neodporujem si....otehotnela som,rizikove tehu s niekolkomesačním ležaním,aby si neprišla o bábo + porucha štítnej žlazy,tam sa nedá nepribrať. a Ano prešla som si týmto,takže skúsenosti mám. 12 týždnov je to preto lebo sú to tie najdôležitejšie týždne pri chudnutí,tam sa ukáže odhodlanie,motivácia a tak....a tiež netvrdím,že si za tie tri mesiace nemôže dať niekto za odmenu pizzu a kludne aj celú....alebo koláč a prečo nie? ak chce isť dalej,tak si u edomí,že za odmenu môže kludne aj čoko....zdravé myslenie predsa....😉

lalilla
6. jan 2017

netreba sa hadat ani nic a ani osocovat dievcata co napisu ze to skusia, to sa mi nepaci...ani ty sama nevies ci vydrzis, je super mat odhodlanie a nadcenie ale buchat do prs si mozes ty aj kazda z nas o tych 12 tyzdnov a nie juz teraz tu hovorit ak to chces len skusit ani neskusaj...ja drzim 150 dietu alebo teda nazvyme to snahu a zdravy zivotny styl a co. skusim to zase a znova. nehovorim v mojom pripade ze ked schudnem priberiem to aj naspat len som sa nedostala este nikdy na svoju vysnivanu vahu.
jasne ze po troch mesiacoch sa netreba rozozrat ale tak aspon to mozme skusit a delit sa o pocity, myslim ez kazda zena sa snazila zmenist svoju postavu, ci zdravym jedlom, civcenim, nejedenim... je to kazdeho vec, ma tu byt citit podpora a ne hned na prvej strane temy negativny komenty...

lucinka511
6. jan 2017

@zabka1611 necakaj zazraky ani z toho sa dako extrar zial nechudne...mam odskusane.

zabka1611
autor
6. jan 2017

@lalilla
@lucinka511 baby prosim Vás....schudla som týmto po prvom porode peknú kopu kíl...ja nejdem skúšať a to chcem aj od iných! ak tu mienite džubať a demotivovať chodťe inam....o toto nestojím a baby,ktoré to myslia vážne asi tiež Nie....

lucinka511
6. jan 2017

@zabka1611 ved ok.len nezabudni.ze kazdou dietou sa metabolizmus spomaluje.mam to odskusane na vl kozinaj tie co pisees ty.tkz bielkovinive.ci keto...ale drzum palce.

jalito
6. jan 2017

U nás v práci je zasa veľký módny hit tzv. Proteinová, keto dieta a podobne, skoro každá tretia baba ju tu drží. A táto diéta nie je práve najlacnejšia - špeciálna proteínová strava vychádza zhruba na 70 eur za týždeň, za mesiac to hodí cca 280 eur.
Najhoršie na tom je, že ju v lete držala aj naša nadriadená, ktorá dala dolu 10 kg vďaka tejto diéte, no keď sa vrátila k normálnemu stravovaniu, znova to nabrala. Teraz ju drží znova. Od nového roku si dala predsavzatie.
Baby viete, čo je najväčší problém? Že sa skoro žiadnej mojej známej a kolegyni nechce hýbať a cvičiť, ale na takéto drahé diéty peniaze majú.A hneď schudnú, hoci táto diéta sľubuje za mesiac dole 10-12 kg. To áno, lenže zhodia len vodu a niečo málo tuku. Nič viac.
Trvalé chudnutie spočíva v chudnutí 2 až 3 kg mesačne a s úpravou jedálničku a pohybom, ktoré sedí telu.
Ja som po porode vážila skoro 90 kg. Na výšku 164 cm je to dosť. Schudla som bez diét, len som si sama upravila jedálniček, nejedla som po 17-18 h (fakt základ naozaj nejesť) a pridala pohyb. Najskor len prechádzky a teraz sa už venujem pole dance. Ešte by to chcelo zhodiť tak 5-6 kg, ale mám pevné telo. Mimo brucha, ktoré ide ťažko, ale už nie je tak rozkydle.
Zakladateľkin nápad nie je zlý. Ale mala by v tom vytrvať...

e_lenka
6. jan 2017

@zabka1611 Ahoj, už pár dní (silvester bez jednohubiek bol fakt ťažký :D) sa snažím vyhýbať všetkému čo si vymenovala, takže sa rada pridám... Potrebujem motiváciu a pocit, že v tom nie som sama 🙂.
Raňajky ale musím mať domáce musli (ovsené vločky, domáce sušené čerešne, hrozienka, chia semienka, kokos a 1/2 čajovej lyžicky medu) s mliekom alebo jogurtom. Keď som si skúsila urobiť praženicu, alebo som si dala len šunku so zeleninou, bolo mi ťažko od žalúdka a celkovo som bola slabá..

maafinkaa
6. jan 2017

Ahojte baby..idem do toho s vami.Môj najväčší problém sú sladkosti,Nebudem tu vypisovať,že sa ich úplne vzdám,lebo by som klamala Vás a aj samú seba.Počas prvého tehu som pribrala 22 kg kedže som bola na rizikovom a od 5 mes.ležala......pri výške 167 cm som šla rodiť ako 78 kg.Počas roka som schudla 18 kg.....na 60 kg.Stále som mala navyše 3 kg ako pred tehu,ale neriešila som to. Potom nasledovalo druhe tehu......teraz mám síce 63 kg.......ale stavba tela akoby bola inak zložená. Brucho ako v 5 mesiaci stehna zadok...prosto hrotné. Čo sa týka jedálnička....budem jesť všetko....ale v malých množstvách.Akurát vyradím pečivo a sladké vody a sladkosť si doprajem iba jednu do obeda ku kávičke. Začínam cvičiť na orbitreku...zatiaľ dám len 20 min...ale dáko začať musim.Potom idem na stroj ktorý je zameraný na brucho. Od pondelka začínam chodiť na aerobik,,,,,ktorý bude dva krát do týždňa...takže asi toľko. Holky veľa zdaruu

zabka1611
autor
6. jan 2017

@lucinka511 ukáž mi jediný príspevok kde som hovorila o nejakej diéte.....ked sa na niečo dám,je to dlhodobá cesta nie jednorazová záležitosť...

lindussa12
6. jan 2017

mozem sa aj ja pridat?

zabka1611
autor
6. jan 2017

@jalito ja som po prvom tehu držala sacharidové vlny,zbavila som sa tuku na bokoch a bruchu,ale kupovať nejakú diétu sú vyhodené peniaze.

ninazoja
6. jan 2017

Ahojte aj ja sa pridavam 😉

zabka1611
autor
6. jan 2017

Baby,ja Vám tu nechcem diktovať čo jesť. Zakladala som diskusiu pre podporu! Aby ste mali kam napísať,ked nebudete vedieť ako dalej Aby ste si aj myslenie nastavili na tú správnu cestu. Aby ste nezlihávali lebo predsa len,ked ste v tom samé,tak vám je jedno,či si dáte zmzku,koláč,rožky.....Ak tu bude niekto pre Vás, kto Vám poradí,navedie ako kam....bude to ľahšie....Robíte to v prvom rade pre SEBA, podvádzať budete SEBA,ale ja budem tou,ktorá Vám pri každom zlyhaní nahádže na zadok! 😀 😀