Z extrému do extrému - jedenie

24. máj 2021

Ahojte, vedel by mi tu niekto poradiť?
Roky som sa držala na váhe cca 55 +- pár kíl občas.
No potom sa somnou niečo stalo. Zrazu neustále viac jedla, vlčí hlad a podobne. Pribrala som za naozaj krátku dobu 20+ kíl. Povedala som si, že stačilo a začala som sa ovládať. No nesprávne. Obmedzila som všetko a schudla som tiež za krátku dobu na 45kg. Potom som pekne pomaly začala priberať späť na 55. Však zas mi to ušlo a mám už riadne nad 55. Proste idem z extrému do extrému. Vzhľadom na môj vek, výšku atď ideálne je pre mňa tých 55 no neviem ich získať späť. Buď keď naozaj chcem , viem sa udržať a schudnúť ale keď si nedávam pozor tak to pre letím. Nechcem celý život byť na diéte a na sledovaní kalórií. Chcela by som dosiahnuť to, že jem všetko (zdravé i nezdravé) ale neprejedám sa. No neviem ako to dosiahnuť.

mamamasama
24. máj 2021

Typicka PPP. Bojovala som cely zivot a nikdy nemozem povedat, ze uz som z toho von. Anorexia, bulimia, neustale diety a jojo priberanie. Pomoze len psychológ, lebo problem nie je v jedle, ale v hlave. Ozaj cim skor, kym sa nedostanes do stadia, v ktorom som bola ja.

viktoria1425
24. máj 2021

Možno tvojmu telu nevyhovuje 55kg ale viac. Tiez som sa pokúšala neustále mať 60kg ale začali len neuveriteľné problémy s jedlom.
A všetko to začína v hlave ako píše mamamasama.
Psychológ by s tým vedel pomôct 🙂 ak si sama nevieš uvedomiť problém,ktorý nie je v tele ale v mysli.

renusik
24. máj 2021

Ako keby som osebe citala akurat nemam take vykyvy vahy ako ty ....niekedy idem pekne niekedy sprasim co vydim...ale takych je nas viac dolezite je pokracovat nech prevladaju viac tie dobre dni😊