su nato nejake lieky alebo nieco? prosiiiim rady musim schudnut 😭😭😭😭 o mensich porciach, zdravej strave a pohybe nechcem pocut... chcem aby sa mi jedlo zhnusilo uplne
Nepises koľko máš rokov a koľko kíl..
Ja chudnem už 20 rokov....za ten čas som skúsila uplne ale úplne všetko...A pribrala 30 ďalších kil 😂🤦♀️
Takže...zdravá strava a pohyb...A vysadiť cukor. To mi zabralo ozaj. Nejesť nepomohlo pribrala.som ešte viac lebo sa.mi tak spomalil metabolizmus ze som pribrala hádam aj z jedného jogurtu denne.
Chceš sí zarobiť na problém s trávením? To tak nejde, luskneš a kilá sú preč..
Chudni zdravo, normálne...napr. si daj detoxikačnú kúru, ale pozor!! aj to má svoje špecifiká. Naštuduj si o tom niečo. No a milá moja, čo máš proti pohybu?
uz som tu na fore raz citala ze su nejake lieky aby prestalo chutit jest, staram sa o male dieta a nieje veru cas cvicit.. a skor by som potrebovala narazovo vela schudnut a potom pomali zacat jest zdravo
Joooj a to si ako predstavuješ, že narazovo veľa schudnúť a potom začať zdravo žiť??? Schudneš keď začneš zdravo žiť. Ja mam tiež malé dieťa a mnoho žien tiež. A dokážem byť aj pekná aj stíhla (joke). Ale ved stačí jest normálne - ved dietatu davas pravidelne jest, tak jedz vtedy aj ty. Keď je dieťa 5x denne, tak ty tiež jedz vtedy keď jemu dávaš, 5x denne malé porcie. Zeleninu, ovocie, strukoviny, zdravé obilniny, veľa vlákniny. Pi vodu, 100% stavu, zelený a bylinkový čaj. S dieťaťom chodíš von, tak namiesto sedenia na lavičke chod s nim na prechádzku, keď budeš 2 hodiny vkuse chodiť s kočíkom, ani nebudeš vedieť, ako získaš kondičku a správnou stravou schudneš.
Štíhlost je za odmenu. Je to iba odmena za to, že sa o svoje telo a zdravie dobre staráš. Nedá sa to nijako obísť.
Alebo - ako chceš - schudni narazovo 30 kíl, potom priber ďalších 50 a zarob si problémy na celý život...
Tak ako sa ty správaš k svojmu telu, tak ti to ono vráti naspäť
skus methionin
Skús si pustiť správy. 😉
S týmto prístupom neschudnes nikdy. To je akurát cesta do nemocnice. Ja mám 3 deti a od februára som schudla 30kg, väčšinu za pol roka... jedlo zbožňujem...ale chce to snahu, nie tabletky
Nepotrebujem poucovanie a rady.. chvem vediet ci existuju take lieky
Hocijaké na spanie 😂 Vtedy nejes....
chróm napríklad znižuje chuť na sladké...
Preco potrebujes tak zufalo zhodit?
Zuženie žaludka, ziadne zazračne tabletky nie su.
Moja zlata tak nad tým ani neuvažuj! Ja som pred rokom a pol zhodila nárazovo 20 kg v priebehu pár týždňov a mne sa tak doj.bal zdravotný stav, že škoda písať! Potom som už zvracala len pri pohľade na tanier 😭 bola som na sono - nič, bola som na hadicke do žalúdka - nič! Proste všetko čisté ako ľalia, nakoniec to dr uzavrel, že to mám zo stresu a z toho, že mám v hlave, že keď sa najem budem zaručene zvracat a preto sa bojím jest a je mi zle už len z pohľadu na jedlo a mal pravdu! Ako som začala užívať magnezko, jest menej a často, pribrala som pár kg navyše a cítila som sa skvelo! Vysvetlil mi to tak, že nervy v tele musia byť niečím obalené, keď človek veľa a nezdravo chudne, začne sa to prejavovať aj na jeho psychickej stránke! Ja som sa normálne začala hocikedy triasť, strašne mi začalo busit srdce, chcela som len spat a spat! Ver mi, že to nechceš zažiť, vtedy som mala 4rocnu dcérku a úplne som stratila záujem aj o ňu, čo mi tak bolo na chuja!
Tak určite nechudni nárazovo, zničís si zdravie
Isto nejaké lieky zoženieš a aj schudneš, potom naberieš raz toľko a potom zas diéta a zas kilá spať a toto budeš robiť dovtedy, kým v si tej svojej tvrdohlavej hlave neupraceš a nepochopíš, že tak to proste nefunguje. A jediná cesta je normálne jesť a hýbať sa. Náročky nepíšem cvičiť, lebo stačí sa proste hýbať a nežrať, toť vsjo. Mimochodom, mán deti tri, školáka, škôlkarku a bábo a stíham cvičiť aj zdravo jesť. Cvičím večer okolo 21.00, skôr sa mi momentálne nedá. Lebo kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody.
Ano existuju - napr. Adipex. V SR uz nedostupny, ale mimo sa da zohnat. Nebudes mat chut na jedlo, to je fakt. Ale priprav sa na problemy so srdcom, spankom, psychikou. Mas male dieta - neviem, ci potrebuje stihlu mamku, neschopnu starat sa alebo baculku, ktora sa o neho dokaze postarat. Tvojim pristupom si na najlepsej ceste skoncit na antidepresivach - stihla postava sa stava tvojim cielom. A pritom by stacilo mozno vynechat sladkosti a zaradit dlllhe prechadzky. To sa s dietatom da. Ale toto uz asi pocut nechces...
Jedlo je energia pre Tvoj organizmus. To skutočne znie ako by si chcela aby sme Ti poradili ako ... 😢 To nemyslíš vážne? Jediná cesta je prispôsobiť dopĺňanie energie vydaju a potrebám.
Prepáč ale vážne si myslíš že dokážeš toto ovládať “a potom zdravo jesť, keď podľa všetkého nemáš silu a vôľu lepšie si vyskladať stravu?
Daj si svoju fotku v plavkach na chladnicku ;)
Ja mam 8 mesacne dievcatko a je cas cvicit, takze to je iba vyhovorka. Ked spinka cez den alebo ked ju ulozim, tak si zacvicim aspon doma. Kym boli otvorene fitka, 3x do tyzdna ju strazil manzel a chodila som cvicit 🤷🏼♀️ Vies kde je vola, tam je cesta. Mat peknu postavu je pre vacsinu zien malacka, ziadne zazracne skratky dlhodobo nefunguju a hlavne ak sa nevies ovladat v jedle a este ani cvicit sa ti nechce 🤦🏼♀️
Nárazovo si pribrala? Ako nechápem ľudí čo chcú schudnúť pomaly za týždne či mesiac svoju nadváhu nad ktorou pracovali mesiace...moja, nárazovo si neprijala takže nárazovo ani neschudneš. Na toto rovno zabudni!!!
Nie je čas cvičiť pri dieťati? Tak šup dieťa do kočíka a choď behať. Toto je len výhovorka, bežne vidím matky s deťmi športovať. Ale nezabudni na úpravu stravy, lebo hlavne tam je pes zakopaný.
ja to robim tak ze pijem mieko,kakao ,kavu s mliekom,jogurty...oklames zaludok a po case sa otupia chutove pohariky ale ten prvy tyzden je tazky
@sarita510 a dobre si dotentuješ obličky z tolkych bielkovín
To tak nefunguje, nárazovo veľa schudnúť..a za krátky čas. A s tabletkami..ešte tak prírodné niečo, ale chémiu si pchať do seba? Teraz ma napadlo- daJ si každé ráno veľký pohár min. vody Vincentky..a aj cez deň ju pi. A žihľavový čaj na prečistenie organizmu, to pomáha tiež..a jedz polovičné porcie. Trénuj pevnú voľu. 🙂🌞
Myslim ze ked chces schudnut treba postupovat opacne a jedlo si poriadne "uzit". Dopraj si len naozaj kvalitne, chutovo vyrazne a dobre jedlo, ak mas nejake peniaze nazvys tak aj drahsie, ale to nie je nevyhnutnost. Vynechaj junk food a chutove zvyraznovace na baze glutamanu. Ked jes, nerob nic ine, ziadna TV, mobil, pc, plne sa sustred na jedenie. Poriadne si ho poobzeraj, privonaj, odkroj maly kusok a jedz ho akoby si ho jedla prvy krat v zivote. Skus identifikovat vsetky chute, ktore citis. Rob tak s kazdym kuskom. Dostavi sa ti pocit nasytenia aj pocit spokojnosti. Jedlo ktore si zjedla si nevycitaj. Sprav si prestavky medzi jedlami, aby si naozaj vyhladla a tesila as na dalsi chod. Sprav si rozumnu skladbu jedalnicka, kvalitne bielkoviny, celozrnne vyrobky, mnozstvo sezonnej zeleniny, strukoviny. Zarad pravidelny pohyb, idealne na cerstvom vzduchu (rychla chodza) a zacni robit silove cvicenia s cinkami a vlastnou vahou na vybudovanie svalovej hmoty, ktora ti bude palit viac kalorii. Musis celkovo zmenit zivotospravu takym sposobom, pri ktorom nebudes trpiet a budes tak vediet zit dlhodobo. Takto schudnes natrvalo a nebude ta onedlho cakat nejaky krasny jojo efekt.
Ja chcem byť šťastná, ale o tom, že si mám vyriešiť problémy nechcem počuť. Potrebujem problémy zabudnúť. Neviete, kde zoženiem piko?
...vidís, vlastne to by mohlo pomôcť aj tebe. 🤔😀
Ale nie. Počuj. Keď si už teraz taká slabá, že nedokážeš nič zmeniť, myslíš, že keby nárazovo schudneš, tak zázrakom to pôjde a už si váhu udrzis? Všetko, čo máme robiť a začať "zajtra" je ľahšie, ako teraz.
napis mi spravu
nechceš počuť o mensich porciach, zdravej strave a pohybe? tak potom okey, budes taka aka si teraz a vybavene. Kila sa nezhodia same 😀 😎