Sok veľmi chudá potrebovala by som fakt pribrať lebo vyzerám nezdravo chudá... Prosím poraďte ďakujem.
Dufam, ze ten dodatok v nazve temy nemyslis vazne.
Pribera sa z kombinacie tuky+sacharidy. Kde sa to ulozi je vec genetiky.
@zazvorka87 prienik americkej kultury na Slovensko...v Amerike su az chorobne fixovani za zadky.
@zazvorka87 teraz je myslim ten novy ideal krasy .. ze extemne chudy pas a sice vysportovany, ale velky zadok
@zazvorka87 vsak to .. je fajn cvicit a zdravo sa stravovat, ale zasa venovat tomu vacsinu casu a energie je trosku skoda
@zazvorka87
@leuchtturm to aj muzi sa z ceckov preorientovali na prdele, ci len zeny si pestuju riciska?
Ďakujem všetkým
@0silvia0 neviem, treba sa opytat chlapov. Mne sa tie velke prdele nepacia a ani nechapem, preco si ich niektore zeny nechavaju zvacsovat. Ale co by podaktore neurobili pre vacsi pocet followerov na socialnych sietach.
@leuchtturm ja si myslím, že každa žena by mala mať rici cici
@patressm skor by mala mat rozum 😉
haha ked toto citam, keby som vedela, z ktorych jedal sa pribera na zadku, tak by som ich prestala jest 😀 toto ma teda rozosmialo 🙂 treba zacat cvicit, ale silovo a jest bielkoviny 🙂
Zo ziadneho jedla nepriberies cielene na zadku. To, kde sa ti budu usadzat tuky, zavisi od tvojho typu postavy. Pribera sa z tvarohov, syrov, sladkosti, peciva. Skor z coho sa nepribera? 😁