Mate niekto skusenosti ?..Dakujem
Ahojte!
aj ja by som sa vas chcela opytat ci mate skusenost s xl-s medical.
Ja som cez tehotenstvo nepribrala vela ale teraz ani to malo nejde dole a pomaly uz maly je viac dokrmovany ako dojceny tak uz zacinam rozmyslat co s tou mojou postavou. Samozrejme najprv pockam kym prestanem dojcit a az potom zacnem ak je to naozaj take dobre
Zaujimalo by ma tiez ci po vysadeni nepride jojo efekt. Viete do leta by som chcela schutnut aspon 8kg co mi este ostalo a to som pribrala len 13 tak mam co robit. Cvicim skoro kazdy den hodinku ak sa mi nepodari kazdy den tak aspon 5x do tyzdna a stale nic aj jest sa snazim tak primerane. A aj cele tehotestvo som jedla normalne ziadne chute nic tak zrejme toto moje pribratie a tazke zhadzovanie je sposobene hormonami
Ahoj tak ako pomohol ti ten vyrobok?xl-s medical?ja mam na znizenie chuti do jedla a beriem to len 3 den....takze este neviem ci to pomaha alebo nie...
ahojte babule,no ja idem do toho,dnes si to kupim a potom vam napisem ako to zabralo a ci to doporucim aj dalej,tak drzte palceky 🙂
😉
@titinka9 ahoj ako ti to zabralo ?? 🙂 skoro 9 mesiacov už by mohli byť vidieť vysledky ... 🙂
Ahoj,pravdu povediac som to po chvilke prestala brat a mam to doma v policke, lebo sa snažíme o babo tak preto 🙂
aj ja som si kúpila, ale nemám ešte skúsenosť, mám ich cca týždeň, jediné, čo sa mi zdá, tak bývam tušim menej hladná