Ahojte, chcem sa opýtať stravovala ste sa podľa tohto programu? Pomohlo vam to? Čo sa týka úprave a chuti vyjednania mlkosiniek? Podarilo sa vam vahovo ist z kg, aj dole?
@martina803 veľmi som zvedava a ano viem, že to chce silne sebazapretie. U mna chcem i po zdravotnej stránke a aj vahovo. Zároveň keď budem pridávať vyradené potraviny, chcem zistiť čo mi robí zle. 20 kg je úžasný výsledok. Ja budem veľmi rada 10 kg, takze dobre tri mesiacom tvrdo. Chcem sa opýtať, ovocie si jedla po kazdom jedle? Rozumiem tomu správne?
Baby a aky je tam princíp v tejto diéte?
@martina803 toto je krasna ukazka toho ako tato "dieta" funguje.
Ze je totalne NEUDRZATELNA. neda sa totiz zit takto cely zivot.
Dufam, ze sa autorka z tohto ukazkoveho prikladu ako tato dieta nefunguje poucis a vyberies si udrzatelnu cestu. A to je nižší prijem ako vydaj.
V takej ceste si mozes aj tu cokoladku dat a aj tak budes chudnut
@krisbar nie nepoučila. Po každom zdravom stravovani ked sa “rozjes” kg pôjdu hore. Rok som držala KT áno schudla som. A opäť som pribrala rokmi…6 kg. Pretože som prestala držať KT. Chcem skúsiť niečo iné, bez váženia, bez zapisovania. Prepac, ale nevidím dôvod aby som ti písala prečo. Áno veľmi dobre viem….čo máš namysli. Napisem len jedno ty si spokojna napr.s kočíkom Cybex a ja nedám dopustiť na Stokke. To iste je v jedle, stravovaní, nakupovaní, auta atd. Nebudem ti predsa vštepovať moj názor, že je naj top. Ja tu hľadám baby, tak ako píšem v úvode.
Rozumiem.
Len dostala si pekny priklad toho ako to nefunguje. Ziadny ze to funguje a dlhodobo to niekto dodrziaval.
Schudnut sa da aj bez KT. Teraz napr citam knihu od Palenika a dava tam vyborne tipy. Odporucam.
@krisbar Dakujem za tip 👌
Ahoj ano ja som sa drzala cca polrok, velmi mi ustupili aj priznaky autoimunitneho ochorenia, citila som sa lepsie, schudla som takmer 20kg. Potom som si po polroku prisneho stravovania dala jednu cokoladku, potom este jednu, a som spat kde som bola, ked budem mat znova pevnu volu tak sa do toho pustim zasa, ja odporucam, len mozno nie tak prisne aby ta nezlomila jedna cokoladka 🙂