W-loss kvapky na chudnutie

babula2023
20. aug 2023

Ahojte citali ste uz niekto o W loss ?? Kvapky na chudnutie??? Popripade skusenosti??? Osobne
Viem ze chudnut sa da znizeny prijem zvyseny vydaj..ale zaujimalo by ma to 💋 dakujeem

gabika4
21. aug 2023

@babula2023 tiež mi naskočila reklama a neviem či mám tomu veriť alebo je to hlúposť 😃...ešte tvrdia, že len na oficiálnej stránke sa dá kúpiť a gldam do Googlu a je všade 😃...potrebujem schudnúť ešte cez 20 kg a nejako to ide veľmi pomaly ..pri jednom dieťati som dala za pol roka dole 22 kg, teraz pri dvoch to ide ťažko ..času pomenej na všetko a k tomu práca pri novom dome, ani manžel väčšinou nie je doma ...tak som chcela niečo skúsiť aj iné či sa to trošku nenastartuje 🫤

babula2023
autor
21. aug 2023

@gabika4 tak snad tu o tom niekto bude vediet

stanulienkat
21. aug 2023

Uz ste poculi o zazracnych liekoch, alebo kvapkach na chudnutie??🤔🙄 Nic take neexistuje. Keby existovalo, tak to preplaca poistovna. Treba trochu uvazovat. Proste nezrat a hybat sa.

mamusa123456789
21. aug 2023

Načo by boli potom dietologovia, fitka, osobny trenery atd.,keby tie tabletky, kvapky, sirupceky a tomu podobne srakocinky fungovali?

babula2023
autor
21. aug 2023

@stanulienkat preco hned utocite bola to len otazka . Ja napriklad NEŽEREM ALE JEM.

denkabemommy
21. aug 2023

@babula2023 už len to, že sa predávajú len na ich stránkach a tie bullshity v podobe "schudnete tuk z brucha" jasne ukazujú na to, že je to blbosť. Telo keď chudne, tak komplexne z celého tela, nie len z jednej časti.

laura145
25. aug 2023

@babula2023 odporucam za mesiac 5 kg dole ale mala som dietu

babula2023
autor
25. aug 2023

@laura145 dakujem a aku dietu??

haidy61
30. okt 2023

@laura145 dobry den. Mozem sa aj ja spytat akou dietou ste schudli?? Vdaka🙂

attila74
10. nov 2023

Tiez mam zaujem o dietu

haidy61
11. nov 2023

@laura145 dobry den. Vedeli by ste aj mne porafit ako sa vam podarilo schudnut? Vdaka😊

tinulik131
3. apr 2024

@laura145 tiež ma zaujíma ta diéta

grenka
5. apr 2024

@laura145 ahoj môžem poprosiť akú si mala diétu?

rosamundahjkoolk
8. apr 2024

No napíšem svoju skúsenosť z dnešného dňa. Nechala som sa zlákať reklamou. Objednala som si W-loss za akciovú cenu 39€ z ich stránky. Vzápätí mi volala nejaká Češka spýtala sa koľko chcem schudnúť, dala dáke inštrukcie a povedala že to bude 72€. Ja že prečo keď som objednala za 39€. Že to sú dva balenia. Znova prečo keď som chcela jedno. Ona že dobre tak to bude 59€. Znova prečo keď to stojí 39€. Vtedy som prišla nato že je to ODRB. Nenaleťte.

dzuli26
8. apr 2024

@babula2023 dobrý deň...chcem sa opýtať, či ste tie kvapky teda nakoniec vyskúšala, alebo nie?

veronika19895
22. apr 2024

@rosamundahjkoolk ja som tomu naletela objednala som si dve balíky prišiel jeden a cena je 58 eur plus poslali iny produkt

lesoto
2. máj 2024

tak mne sa Ukrajinka pokusila predať štyri balenia naraz za 39,-Eur jedno balenie, ja som jej povedala, že na začiatok chcem na skúšku jedno balenie a že určite nebudem kupovať viac, potom zvyšila ponuku že 6 balení za výhodnejšiu cenu a snažila sa zo mňa vytiahnuť adresu kam to pošle, volala mi dvakrát a dvakrát som jej slušne vysvetlila, že nič kupovať teda nebudem od nich....robia si reklamu takým spôsobom, že vraj známa slovenská speváčka veľmi schudla vďaka týmto kvapkám, lenže nemenovaná speváčka to všetko poprela a nikdy tieto kvapky neužívala...je to podvod, škoda, naivne som si myslela, že mam šancu schudnúť...

aiwlys
21. jún 2024

@laura145 aj mňa by zaujímalo akú diétu?
Ďakujem za odpoveď.