Ahojte .. ja som to asi vzdala...rok sa točím v kruhu...z mojich 48 kg je 68 kg... Vyzerám ako teta, je mi zo mňa zle, nevládzem, nemám si čo obliecť, bojím sa, že dostanem nejakú smrteľnú chorobu, schudnem 3 kg a priberiem naspäť 4, muž so mnou už ani nespí, som nahnevaná na celý svet, mám 158 cm, kedysi som bola jedna z najkrajších žien, teraz som teta v 37 rokoch a je mi zo seba zle, mam depresie, kde hľadať pomoc...
neviem kde začať skôr - pokiaľ nie si smrtelne chorá, všetko sa dá riešiť… skús psychológa, ktorý ťa vyvedie z bezútešnosti, možno ťa nakopne pridať sa tu na MK ku skupine cesta k mojej premene - a možno nejaká kamoška alebo kolegyňa môže s tebou cvičiť…
V prvom rade psychika veľa robí. Treba sa mať trochu rada cipana aká si k sebe krutá.
Manžela nechápem lebo keď ťa ľúbi tak neviem o čo mu ide.
Manzel s Tebou nespi iba kvoli par kilam? Urcite?
V akom kruhu sa tocis? Len kruh chudnutia, ci celkovo mas nejaky problem?
A nevesaj hlavu. 20kg das dole za par mesiacov, ked sa zapries. Uz ked das co len 5, budes sa lepsie citit! To zvladnes. Len to chce disciplinu. Drzim palce.
Halooooo, žena! No predstáv si, že tučnejší ako ty už ani po Zemi nechodia! Si šiši? Hlavu hore. Vykašlú sa na väzenie! Ak naozaj potrebuješ schudnúť, vyhod chlieb a pečivo z jedálnička. Bude to veľmi veľmi ťažké, ale dáš….- sladené nápoje… a schudnúť zarucene! A čo sa depky týka, prejdi sa okolo onkológie- vieš, ako veľmi by títo ľudia mali depku z toho, že pribrali 2 kilá? Teší sa, že si zdravá, že môžeš jesť, nemáš obmedzenia…
Myslím že problém so sexom bude v niečom inom a nie v 68 kilách
@colsami ano, nespí so mnou kvôli tomu, že som obezna
Pochybujem že si obézna. Celé to píšeš takmer ako o mne... A môj priateľ mi povedal že nech sa neopovazim schudnúť lebo ma necha 😆
Máš nadváhu. Nie si obézna. Hlavu hore, tak ako ti ženy napísali. Kým si tu a zdravá, máš všetko vo svojich rukách. Stanov si cieľ, 10kg. Nemusíš sa pozerať hneď po svojej váhe spred 20 rokov. Super sa budeš cítiť aj 60-58 kilová. Držím palce.
@arianna25 mne povedal v podstate opak. Že nechce tučnú manželku. Ani sa mu nečudujem. Mám obrovské brucho, dvojitú bradu, nohy ako stĺpy. Niečo ako Cibulková v horších časoch.
Musis si najst odbornika na chudnutie a chudnut pod odbornym dohladom. Zrejme v chudnuti robis niekde chybu. Casto je to prisna dieta, ktora je z dlhodobeho hladiska neudrzatelna. Zena zacne opat jest a priberie este viac ako schudla. Jojo efekt. 20 kg das dole, nie si tak stara aby si este nebola kocka. Drz sa 💪
Kolko si po porode? ak máte deti
@ina2405 prišla som o svoju krásu,postavu, zdravie a sebavedomie, ak aj schudnem, pochybujem, že sa mi natiahnutá koža vráti do pôvodného stavu.
@alexnina777 ja som pribrala po návrate do pracovného procesu. Máme dve deti.
@beata_k kde hľadať reálneho odborníka..
Na nete isto najdes vyzivoveho poradcu.
Ja sa vobec necudujem,ze ti nejde chudnut, ked ta manzel nepodporuje,ale ma take blbe reci.. ty mas potom depku, stres...keby si sa zbavila muza a jeho natlaku - lebo ten tlak budes citit vzdy, ze nie si prenho dost dobra, lebo si pribrala 5,10,15 kil a nechce ta - tak aj kil sa zbavis.
Odborníkov je ako maku, len si daj psychiku najprv doporiadku, tam to celé začína
@lubkovaandrejka áno, necítim už lásku od muža, to je pravda.
@arianna25 tým si jej moc nepomohla. Nie každý chlap má chuť na kopu trasúceho sa tuku... Zvlášť, keď predtým mal doma sexi štíhlu ženu.
@autorka na muža sa vykašli. Maj rada hlavne seba, robíš to pre seba. To si uvedom. Tvoje zdravie trpí - cievy, kĺby... Začni sa mať rada a podľa toho k situácii pristupuj. Buď prísna. Kvôli sebe samej👍
Tak najprv preventívnu.. neexistuje mat 20 kíl nadváhu len tak a žiadne priberanie len z vody neexistuje.. nemáš 50+ si mlada žena.. nájdi si trénera,zmen jedálniček,ked to vadí ako vyzeráš. Ja som tiež lenivá a mam par kíl navyše, ale to znamená ze mam rovných 50 kíl.. pri mojej výške by bolo ideal 46-47kil (153cm).. tiež sa vyhováram na vek a polročné babo,ale je to blbosť.. vyjedam blbiny.
Pri tvojej vyske je to naozaj dost kg ale stale to chudnutie nevidim vobec tragicky, si mlada zena , sa nelutuj a pohni zadkom teda
Vsetko je v hlave, musis chciet a zapriet sa
Vieš čo, možno by to chcelo začať nejakou rýchlu chôdzu alebo nájsť si nejaké skupinové cvičenie keď sa dá. Ulahodí to psychike, trochu spevnie postava a zrýchli sa metabolizmus.
Ja nemám ako chodiť preč od drobca, ale aspoň cez víkend večer slúchadlá a nejaké drepiky alebo len niečo nejaký pohyb do hudby a je to super.
Ja mam 152 cm a vazim 66 kg, mala som kedysi tiez okolo 48-52 - to bolo pekne obdobie. Ale ako tucna teta si nepripadam. Ano, krasna nie som, tie kila vidno. Moj muz ale so mnou teda spava a chce to stale. Tak neviem. Ci som mala 48 alebo mam 66, to nebude asi len v kilach.
A mam po 40-ke a mam 4 deti, jedno este kojim. Takze uz aj vlasy mam vypadane, 3/4 hrivy su v cudu.
Ja skor depkujem z inych veci, no...☹
@anjelicek26 žiadnych plus 20kg nie je len tak 🙂
Úplne bežné pri prejedani sa a nedostatku pohybu. Ci myslíš že musí ísť hneď o zdravotný problém?
A kde vidis hlavny problem v priberani ty? Spominas iba pracovny proces, t.z. ze co?
takže, už si začala- napísala si tu!