Ahojte....nie su tu nejaké baby čo by sa chceli vzájomne podporovať pri chudnuti(asi najidealnejsie po novom roku 😉) Plus motivacne recepty a podporovat sa? ❤️
uz to zacina 😂
Ja som zacala uz adventom. 2kg dole. :D Kludne sa pridam.
@mamamasama 🤣 ja cvičim aj pocas roka, a vseobecne sa snazim....potom vypustim, ked je vela v praci....ale ked ma clovek niekoho,kto povzdbudi,tak to mne osobne pomoze....kedze fitka viac nefunguju ako funguju...krasne sviatky 😘
@ivangeline super,gratulujem 💪....ja sa snazim si aj uzit sviatky...ale zaroven pohyb(sabkovacka s malou), dnes sice kapustnica,ale bez peciva a tak....postupne....este budem cestovat prec pred Silvestrom a potom budem mat k dispozicii aj bicykel na cvicenie a tak....ja osobne chcem 9kg dat dolu a najma vyformovat....som skor na letne sporty....😉 Prajem krasne sviatky
@dididudu ja to poznam....v tehotenstve som pribrala 35 kil (zdravotne dovody,nie objedanie sa),tiež som cisarskym rodila a rychlo som dala vsetko dolu,cize poporodne nemam...teraz mam 68 a chcem to dat na 59...ja len potrebujem taku podporu...preto som sem prisla....lebo niekedy ma clovek take tie "depkove" dni ....
@20iffka ved to ze mňa to takto nebaví absolútne doma keby mam s kým do fitka a keby sú otvorené ďalšia vec... nikdy som nemala problém s postavou a nikdy som ani stravu neriešila jedla som všetko a teraz by som tiež tak dako chcela bez stravy iba cvičenie.. len ci to pôjde tretie babatko tak už ťa koza je kadejaka
@dididudu no mne nerobi problem byt na salatoch...aj mala mi zje salaty,olivy atd.len priatel na to pozera,ze to co a nebavi ma varit kazdemu nieco ine....na cvicenie mam stroje...len ked nemam taku psychicku podporu,tak ma to nezenie 😔 porodmi sa telo zmeni...je to normalne podla mna
Ahojte i ja sa pripnem chcem začať po Novom roku potrebujem zhodiť pár kíl cca 7 a spevniť.
@20iffka tiez by som sa rada pridala .. potrebovala by som zhodit par kil 🙂
@ivangeline poslala som pozvanku do skupiny 😉
@ladycat2021 poslala som pozvanku do skupiny 😉
@20iffka dakujem hned som aj potvrdila 😉
@20iffka aj ja sa hlásim
baby pridajte sa sem do skupiny, začíname novoročnú výzvu
https://www.modrykonik.sk/group/12326/
Pripnem sa 📌