Ahojte,
hľadala som živé fórum na tému 90 dňová diéta, resp. poďme sa podporovať pri chudnutí navzájom. Je to jedno kto akú diétu drží, ide o to, aby sme si písali ako sme sa zbavili cm a kíl. Každému vyhovuje niečo iné. Prvý krát /po prvom pôrode/ som úspešne dokončila 90 dňovú diétu aj som dosiahla vytúžený cieľ mínus 12kg. Teraz po druhom pôrode /sekcia/ sa tiež chcem dostať do formy. Bude to trocha náročnejšie s cvičením kvôli sekcii a boľavým kolenám, ale som odhodlaná 🙂 Som 5 mesiacov po pôrode a chcem schudnút 15kg. Zatiaľ sa vyhýbam zrkadlu a už ma nebaví nosiť tehu nohavice 🙂 Zdravo sa stravujem, pijem len vodu, 10cm som už stratila z brucha, ale aby som vyzerala ako predtým, ešte ďalších 20cm z pása musí ísť preč.
@deti95060810 šťastná osoba, ja som po skončení kojenia mala rovnako ako po odchode z pôrodnice...po odstavení ale kg zleteli ani neviem ako.
Ahoj, ja som síce už dlho po pôrode 🙈 ale tých 20cm z pádu potrebujem tiež dať preč... Poďme na to 😊
@deti95060810 nepomáha, dokonca som este pribrala 5kg, ale uz postupne odstavujem, pár dní a končíme
@kukulienka83 Poďme 🙂 Ty čo robíš? Diéta, obmedzovanie sladkostí, cvičenie?
@elizabet173 U mna preane to iste.Kojila som a stale plus 8kg.Odstavila som do mesiaca vsetky kila zmizli.To je hormonalna zalezitost.
Ja som po 6-nedeli vyhladala trenera,s ktorym som cvicila 2 mesiace.Nastavil ma na spravne cvicenie a stravu,a potom sim to uz zvladala uplne sama.Do 3-4 mesiacom som zhodila 10 kg.Treba sa len naozaj rozhodnut a ist si za tym.
@nini1010 wow, super 🙂
@aahajnalka sladkosti sú moja najväčšia slabosť a pečivo... Takže toto sa snažím...ja si neviem dať že len kúsok čokolády... Ja ju zozerem celý a záujem dvoma horalkami, lebo šak čo, keď už som si dala trochu je to jedno, začínam od zajtra...a takto sa som vypapkala... Tak toto sa teraz snažím stopnúť...len moja hlava a chute sú niekedy sílnejsie 🙈 a cvičím hiit, niekedy len raz inokedy dvakrát do týždňa... Malo ale nemám viac času... Ale posnažím bsa ešte toho viac 😊
do 4-5 mesiacov ... po každom pôrode. mne veĺmi pomohlo kojenie. máme 4 deti.
Ahojte ženy 🙂 som rada, že komunikujeme.
@deti95060810 ejha 4 deti, klobúk dolu, máš to super, že od kojenia chudneš.
@kukulienka83 poznám to presne s tou čokoládou, už keď je otvorené balenie tak sa zožere ešte v ten deň 😀. Tiež mám rada sladké. Keď chcem viem vydržať až tak, že na večer si už nedám, vyčkám do rána. Môj *trik* je taký, že si pozriem koľko kalórií obsahuje daná sladkosť a predstavím si, že keď to zjem, by som mala napr. 2 hodiny plávať, bežať atď radšej zavriem špajzu 😀. Pri prvej diéte cca 40ty deň robila som francúzke zemiaky na obed pre rodinu / pre seba len zemiak/ a už už, že si dám kúsok vajíčka....vtedy som šla ku zrkadlo, pozrela škaredé brucho a dala som si studený neochutený zelený čaj z rána 😒😀. Stalo sa /ovocný deň/, že som išla radšej spať večer 7:30 s dcérkou, taká som bola hladná. Ale aj tak sa oplatilo. Mne najmä kvôli tomu vyhovuje táto diéta, lebo nie je žiaden jojo efekt. Skončila som 90 dní a držala som váhu až do druhého tehotenstva 🙂
@aahajnalka tak koj a hyb sa,to by malo stavit
@aahajnalka neviem čo je to 90 dňová diéta...o čo tam ide? Idem googlit 😉
@kukulienka83 nasla si? 🙂 Ja mám dnes skrobovy den, zdochynam od hladu 😀 ryza s hraskom uz o 11 zjedená. Teraz peciem tekvicu, dam si jeden kusok, aby som vydrzala do vecere
baby skupina cesta k mojej premene je nas tam vela bojovnicok 💪
@nini27 v skupinach
@aahajnalka podla mna robis chybu ze kvoli chudnutiu chces maleho odstavit,ma len 5m si mohla kvoli jeho dobru este vydrzat,lebo rozmyslaj kokenie je minus kalorie,ale podla mna kebyze menej jes,a konie plus vyssi vydaj,kocikaj maleho aj dve hodiny denne tak jasne ze schudnes.Ale ty asi vela jes oreto ti vaha stoji,Priklad ja som konila 2r a vdaka kojeniu som schudla este minus 5kg co sa mi nikdy nedarilo zhodit hoc som kazdy den behavala 8km a malo jedla ale len vdaka kojeniu som sl na vysnivnu vahu.Ale ja som pri kojeni malo jedla ranjky jogurt kava,obed banana syr a potom becer daco a kazdy den som zjedla cosi sladke,ryza hrasok insk zle jedlo vela sacharidov skus radsej bielkoviny jest.
@aahajnalka hrozne ješ pozri moj profil a moja premena plne kojim a kg idu dole
No ja tomu kojeniu moc neverím že sa z toho chudne či vážne ???🤷♀️
@nini27 jasne od 500-900kcal co spalis za den podla kojenia (kolkokrat)
Ahojte 🙂 som rada, za kazdy nazor, kazda prisahame na nieco ine co sa tyka chudnutia. Kamaratka tiez schudla len vdaka kojeniu, druha nie. Ja som typ, kde nepomaha kojenie. Nejem vela, su to hormony. Normalne vazim 50 - 52 kg, tuto vahu drzim od vysokej skoly a chvalabohu som typ co si nemusim ratat kalorie. Po porode vsak treba zamakat pre peknu postavu.
Zienky viem, ze odsudzujete ryzu, ale mala som--> Skrobovy den - teraz som jedla ryzu, nabuduce strukoviny, potom grilovanu zeleninu, atd. Ja nedrzim ketonovu dietu, ale 90dnovu. Ta sa mi osvedcila. Vytiahla som stary zosit, kde som si zapisovala prve chudnutie napr : brucho, zaciatok diety 95 cm - koniec diety 75 cm. Pás 86 cm - 67cm. 🙂
Dnes sacharidovy den - spenat, cesnak, rajcina, oliva, bio spajdlovy *polistiren* chlieb
@agentka017 Pozrela som profil, pekne chudnes gratulujem 🙂 len tak dalej.
@agentka017 fuha no tak uvidme,ale čo som bola prvý krát tehu pribrala som 25 kg nič som nechudla ani necvicila a dala som to na svoju váhu 58 kg teraz uvidíme ako to pôjde...
@nini27 ak si zjedla vela tak to mohlo tak byt
@agentka017 ani nie ale toto tehu som jedla strašne veľa,toto tehu aj kojim,ale ja som taký typ,že nemohla by som byt pri sebe tak sa tak nejak motivujem,ale obdivujem baby ktoré ozaj držia diéty a cvičia 👍
@nini27 ja som dietu napriklad nedrzala isla som podla kalorickych tabuliek a tolko jedla jem ze az 👍
@nini27 ahoj, za aku dobu si schudla na tvoju povodnu vahu od porodu?
@aahajnalka ahoj, cca polroka rok aj viac tusim hlavne som sa nesledovala ono to šlo všetko postupom času
kojenie nepomohlo? Lebo ja som prišla vďaka kojeniu na pôvodnú váhu...