Výživový poradca - chcem schudnúť po pôrode

18. sep 2023

Ahojte. Chcel aby som schudnúť po pôrode. Finančné na tom niesme moc najlepšie aby som si mohla kupovať také tie drahšie potraviny každý deň. A chcela by som sa vás spýtať či poznáte niekoho kto vám naozaj pomohol nastavil vám diétu ktorá naozaj pomohla mam cca 85kg a v rodine boli z maminej strany všetci tučný aj babka aj prababka aj mama dokým neochorela takže to mame asi aj v genetyke ale teda vždy som bola tučná a po asi 5 rokov aktívneho cvičenia som schudla na tak h 67 viac nešlo a chcela by som sa vrátiť na moju pôvodnú váhu ak by sa dalo tak aj nižšie len neviem koľko taky poradca stojí keďže si nemôžem moc dovoliť. Ďakujem. Prosím neurazajze ma. Pri malej nemám vôbec čas cvičiť mala mi spí len kej je v pohybe cez deň a v noci zaspava okolo 23 a ráno o 5tej je hore

sense
18. sep 2023

Napíš aký máš jedálniček. Základ je strava. A ta nemusí byť dráha, aby bola vyvážená

bluemoon24
18. sep 2023

Zvladnes to i sama. Stahni a nainstaluj si kaloricke tabulky (zdarma), zajdi si na mereni inbody (cca 5€), zadej vsechny vychozi hodnoty do tabulek (vcetne aktivity) a zapisu vsechno, co snis. Prvni tyden - dva jez to co jis normalne a zapisuj, abys vedela, jak jsi na tom, pak az se v tom zorientujes, tak si vzdy den dopredu nahodis jidelnicek a budes se ho drzet. Potraviny budes pouzivat zakladni, jedinna mozna investice muze byt protein (ani ne 20€/mesic), abys doplnila bilkoviny, ktere se naplnuji nejhure.

1234321
18. sep 2023

Schudnúť sa Dá aj bez tých drahých potravín. Chce to veľa veľa síl, pozitívnej nálady a tvrdej makačky. Nepovoliť v ťažkých chvíľach ale makať 🙂 das to 🙂

akiana
18. sep 2023

Nepotrebujes ani vyzivoveho poradcu, ani drahe potraviny. Potrebujes chude maso, ryby, zeleninu, huby, strukoviny a steviu. Toto si musis nakombinovat tak, aby si bola kazdy den v kalorickom deficite. Obmedzenim cukru, nezdraveho tuku a muky to pojde lahsie.

luccija
18. sep 2023

Koľko si po pôrode kojis?

domiklik
18. sep 2023

Zuzka_inba-fitness, to je jej nick na ig. Tam nájdeš kontakt, mailovú stránku. Je to certifikovaná vyzivova poradkyňa s vysokou školou. Okrem iného zostaví jedálniček zo surovín, ktoré reálne jedávas a máš rada... jedlá sú nutričné vyvážené, nie je to len o prijme kalórií.

krisbar
19. sep 2023

Ake su drahe potraviny? Ovsene vlocky, mrkva, jablka, vajcia, syry, tuniak, salat, maso?
Nie.
Drahe su horalky, minit pecivo, chipsy, oriesky, sladke napoke, radlery, a ine chujoviny, ktore vacsina ludi s nadvahou doma ma.
Zapis si co cely den zjes a tam najdes odpoved, preco sa ti nedarí.

autor
19. sep 2023

@1234321 ďakujem za podporu 🧡

autor
19. sep 2023

@krisbar ja si sladké a cipsy a minit ci radlery nekupujem. Niektorý deň zjem viac niektorý menej. Sladkosti a cipsy fakt ze výnimočne alkohol ze pivo a také vôbec ani nealko

autor
19. sep 2023

@domiklik ďakujem

autor
19. sep 2023

@luccija pop roka. Nemohla som mala som zdravotné problémy po pôrode

krisbar
19. sep 2023

Tak potom co jes? Ved nam tu spis par dni a samej ti to da zrkadlo.

autor
16. okt 2023

@krisbar vajcia syry Tuniak sú tie drahšie