Výživový poradca - cena za jedálniček

carolinaherr
3. sep 2024

Chcem sa opýtať objednala som sa na konzultáciu k poradcovi aj som vopred zaplatila 15€ ,,,, potom ešte sa extra platí za jedálniček alebo už je to v cene ?

petamich
3. sep 2024

Velmi pravdepodobne jedalnicek v cene nie je ale tazko povedat moze to byt individualne

carolinaherr
autor
3. sep 2024

@petamich píše sa tam toto

biba_18
3. sep 2024

ja tam jedálniček nevidím spomenutý…

petamich
3. sep 2024

@biba_18 rovnako nevidim, ja to chapem tak, ze posudia jedalnicek klienta (v zmysle co teraz jem, ako, kedy, kolko)

autorka: jedalnicky zvyknu byt drahsie, preto si myslim, ze to tam nie je

carolinaherr
autor
3. sep 2024

@petamich neviete náhodou cenu takého jedálnička ? Aby som sa vedela pripravit na to 😀😀😀

biba_18
3. sep 2024

@carolinaherr no, to som bohužiaľ nikde nenašla… ale si objednaná na konzultáciu, urobila by si dobrý skutok aby si to tu potom dala… ☺️

carolinaherr
autor
3. sep 2024

@biba_18 určite dam vedieť 😌 dúfam že ma neje*ne z tej ceny haha

ssimusska
4. sep 2024

@carolinaherr Jedálničky aj s diagnostikou tela môžu byť až do 400€, keď nie viac

anketkarka
4. sep 2024

Prečo si sa objednala a platila vopred, keď si si nezistila ďalšie súvislosti? Dnes sa na tomto pekne zarába a bez skutočných pozitívnych recenzií by som nikomu za to nedala ani cent, lebo na každom rohu máš na toto "odborníka" a okrádajú ľudí.

lucy_ms
4. sep 2024

Jedálniček čakaj minimálne 50€ a viac. A čo sa týka tej diagnostiky tela, postavia ťa na inbody alebo tomu podobné prístroje, povedia ti v ktorej časti máš koľko tuku, svaloviny, ako je tom napr. tvoj viscerálny tul, dokonca sa dá zistiť, ktorú časť tela používaš viac. Stránku majú spravenú ako také rýchle lákadlo, ale veď uvidíš. Daj potom vedieť, ako si bola spokojná

biba_18
4. sep 2024

@lucy_ms zas, ani to meranie o ktorom píšeš nemusí byť zlé - kde inde má človek možnosť to zistiť ...

rude_baby
4. sep 2024

Stačilo mi pol minúty, aby som zistila, že ide o Nutriadapt... Recenzie sú aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/nutriadapt-mate-realne-skusenosti/

carolinaherr
autor
4. sep 2024

@rude_baby Dakujem 😅 takže nič s toho

rude_baby
4. sep 2024

@carolinaherr skús vo fitku nájsť trénera, to bude lepšie...