Výživová poradkyňa cez internet

mimuska125
3. jan 2021

Ahojte vie mi niekto poradiť nejakú vyzivovú poradkyňu, ktorá pracuje cez internet. Alebo pripadne niekoho z blízkosti spišskej novej vsi. Ďakujem

petruldo
3. jan 2021

Ja osobne si myslím, že výživová poradkyňa sú vyhodené prachy, ak teda nemáš zdravotný problém. Ak potrebuješ schudnúť, tak sú aplikácie čo ti pomôžu s rátaním kalórií, a áno ak ozaj chceš, nevyhneš sa tomu. Mne trvalo veľmi dlho kým som pochopila a začala tie prijaté kalórie rátať a výsledok sa dostavil veľmi rýchlo. Napríklad také kalorické tabuľky, stiahneš do mobilu, nastavíš ich a ešte potrebuješ kuchynskú váhu a ideš. Nejedz pod bazálny metabolizmus a výsledky sa dostavia.

petruldo
3. jan 2021

@mimuska125 pre inšpiráciu

mimuska125
autor
3. jan 2021

@petruldo to vazne klobúk dole.. Uzasna zmena 🥰

mimuska125
autor
3. jan 2021

@petruldo a aku aplikáciu si používala ktorá je taka najlepšia... Ďakujem

petruldo
4. jan 2021

@mimuska125 ja mám aplikáciu spárovanú s garmin hodinkami, je to MyFitnessPal, ale je iba v AJ, a dosť mi trvalo, kým som sa intuitívne ju naučila používať, nakoľko AJ nieje moja silná stránka. ale ako som ju pochopila a naučila sa ju používať, tak už to bolo jednoduché. Skús si stiahnuť kalorické tabuľky, tie sú po slovensky, len tie neovládam. postup ako ich nastaviť /čo sa týka aktivít a tak/ + skvelé rady o cyklovaní sacharidov sú v jednej súkromnej FB skupine, chlapík je aj tu packofit https://www.facebook.com/groups/470458363894407

mimuska125
autor
6. jan 2021

@petruldo ďakujem krásne...jasne pozriem na ten Facebook... Dakujem za informácie...