Vyskúšali ste už dietu Prodietix?

leaxa
6. jan 2021

Ahoj dievčatá, chcem sa spýtať na dietu Prodietix, ak ste ju absolvovali, ci ste si potom pri zdravom zivotnom style udrzali zhodenú vahu. A ci ste vobec zhodili s dietou?
A hlavne, ci ste mali z diety nejake komplikácie zdravotne, padanie vlasov, unava, tlak.....?
Pretože na jednej českej stránke som čítala, že to aj trochu pošramotilo jednej kočke zdravie.
Viem, že tu je taká téma z roku 2017. Písala som tam, no nepodpísali, dievčatá, tak som založila novú diskusiu.

hmmm71
7. jan 2021

Ahoj, vsetky tieto a podobne diety ( prodietix, ketomit, ketodiet.... ) zalozene na vysokom prijme bielkovin a nizkom prijme sacharidov su sice ucinne ( za mna skoro 12 kg za 2 mesiace, kamaratka 8 kg za 2 mesiace ), ale vypadala nam obom polovica vlasov, tak sme si povedali, ze nam to za to nestoji..a akonahle zacnes opat normalne jest, tak telo si kazdy jeden sacharid, ktorych mal malo. zacne velmi rychlo ukladat. Kazdy, kto kedy riesil akukolvek dietu vie, ze sa nepribera z tukov, ale zo zacharidov. Co schudnes za 2 mesiace, za 1 dalsi mozes mat v pohode nazad aj vratane bonusov. Dlhodobo sa to drzat neodporuca, lebo sa tam chudne velmi rychlo. Ale ako hovorim, vypadali mi vlasy a uz som par mesiacov od ukoncenia diety a stale padaju, skusala som naozaj vselico, o chvilu uz budem isto plesata....

leaxa
autor
7. jan 2021

@hmmm71 prosim Ta a ktoru ste drzali, tuto prodietix?

hmmm71
7. jan 2021

@leaxa Ketomix, ale to je iba iny vyrobca, inac je to presne to iste

dia333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lailaveve
31. mar 2021

@leaxa ahoj,tak podla mna co sa tyka zlozenia-napojov-najlepsue zlozenie ma ketodiet(ale aj oni uz vsade cápu aspartam a sukralozu, co mne vadi)..ja,som zvykla kupovat ketodiet napoj,cisty bez prichuti...ani tablletky s prichutou som nedavala,neznasam tu priserne sladku a este aj skodlivu chut....z prodietixu mi velmi chti sampionova, hrachova a brokolicova polievka a aj tie ich kremy boli dobre..aj ked zlozenie..hmmm to radsej neriesit, este napoj od ketofit je vcelku ok lebo nie je sladeny ale zasa obsahuje hlavne sojove proteiny..co sa tyka zlozenia, kto uprednostnuje zivocisne proteiny tak urcite ketodiet...v ostatnych je hlavne sojovy protein alebo IBA spjovy protein..co teda za mna nie je dobre...ale vsak chvilu to mozno nevadi.....zaberaju urcite vsetky druhy protein.diety....a to ze po skonceni priberiete spat je samozrejme...ked sa vratite k svojim povodnym navykovm a zlozeniu stravy..aj pridavanie potrevin treba robit postupne,preto ta dieta ma viac faz...a samozrejme mate sa pri tom naucit ZMENIT SPOSOB a nie mnozstvo(teda ak niekto jedol prehnane vela tak aj mnozstvo)STRAVY...kto sa nezacne cpat hlava nehlava a este aj hlupostami a sladkostami,ale bude jest pravidelne,zdravo tak naspat nepriberie....uz ked schudnete a prejdete na normalnu stravu(teda nie koktaily,napoje,atd) tak si kludne mozete dopriat aj prehresok vo forme kolaca slaneho a pod...samozrejme si treba uvedomit,ze ak si dam nieco kalorickejsie tak potom 2-3dni to vykompenzujem tak ze sa budem takym veciam vyhybat a budem jest zdrave-zelenina,maso, syr a pod...a samozrejme ze pohyb aspon vo forme prechadzok je dolezity....ono stale plati a to je nemenne: ak je vydaj vacsi ako prijem(a je jrdno co ten prijem obsahuje,ci sladkosti aleno normalne).....tak clovek nikdy nepriberie....drzim palce vsetkym chudnucim....hlavne si treba uvedomit,ze ak pojdete do "diety" alebo zmeny s vedomim,ze:"juuj ked skoncim dietu,tak si dam nieco dobre,nejaky kolac a pod"....tak to nema zmysel...dolezita je zmena v pristupe k stravovaniu a k tomu su tieto diety dobre,ze vas naucia pravidelnosti v jedeni a tiez naucia cloveka co jest a pod

jankauh96
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kubyka
7. jún 2022

Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.

andreamamka
24. jan 2023

@kubyka voľne?