caute baby, v poslednej dobe vsade citam o tom ako sa da schudnut ultrazvukom, nemate s tym niektora skusenost??? 😉 dakujem
nevers? preco?? ved to musi byt pravda ked zmyznu tukove bunky tak by sa malo schudnut nieco nie?? samozrejme to myslim aj stou zdravou zivotospravou aj s cvicenim....niesom nejaka extra silna ale neviem zhodit par cm z brucha....
vilki: myslis nejaku ultrazvukovu liposukciu? ja som uvazovala o nej. setrnej metode po 2.porode - mam totiz siroke boky-to je geneticke a cvicenim ani chudnutim sa toho neviem zbavit. tak chcem ist do liposukcie.
ano myslela som liposukciu ultrazvukom, to znamena ze bez bolestne a bez uspavania a tak...je to sice drahe....jedno sedenie ze vraj stoji 4tisicky a potrebne su asi 3 az 4 sedenia podla toho kolko tukovych buniek treba rozbit....ja toho nepotrebujem dat dole vela, ale mala som pred dvomi rokmi cisarsky a nad tou ranou mi ostala pneumatika.....a tej sa chcem zbavit a cvicenim to nejde..... 😒
Práve uvažujem nad kúpou tohto prístroja : http://www.zdravie-sk.eu/odstranovac-vrasok-nye...
Ak máte niektorá skúsenosť............. napíšte.
🙂
mamči, ty peníze dejte do dobrého trenéra ve fitku, kolo, běhání, trochu posilky a méně přijaté energie než vydané. to je celý zázrak. nic víc, nic míň.
atk aj ja by som chcela vedieť či to funguje :D ..
ahojte, bola som na ultrazvuku v Ziline, pomohlo to, v obvode brucha som isla dole po 6 sedeniach 8 cm, a to mam 53 kg,,, potom som sla este na radiofrekvenciu a ta krasne napla kozu a vyhladila strie--- odporucam - schudniterychlo.sk...
Ja som kozmeticka a velmi tomu neverim, najlepsie je zdrava zivotosprava a cvicit aspon nevyhodis peniaze zbytocne. 😉