Vyradenie sladkostí a schudnutie

30. jún 2024

Ahojte schudli ste po vyradení sladkosti a aj ste sa inak cítili ako dlho ste vydržali nejesť sladké? Aj sa upravila pleť nálada?

sara07
30. jún 2024

ano schudla, jem ich menej, ale sem tam ma to chyti, potom sa zrovnám ale jem o 60% menej sladkého, uplne som sa nevzdala, teraz si dám radšej jeden kolač s čajom poobede a je klud

mamamasama
30. jún 2024

Nie. Ale ak sa začneš viac hýbať a jesť menej, tak schudneš

ctrl
30. jún 2024

Nielen sladkosti ale aj lepok a skroby

autor
30. jún 2024

@sara07 a koľko za aký dlhy čas?

autor
30. jún 2024

@ctrl to viem ja mám len problém so sladkým tak rozmýšľam istý čas ovocie namiesto sladkého samozrejme občas si dám len strašne veľa sladkého jem

sara07
30. jún 2024

vyradenie tak 3 mesiace a teraz som tak ako píšem, poobede jeden kolač s čajom, vyhnem sa tak pred menzesom sladkým záchvatom čo bol najväčší problém

autor
30. jún 2024

@sara07 3 mesiace bez sladkostí akýchkoľvek? A jedli ste ovocie?

ctrl
30. jún 2024

Ok len pozor aj na ovocie , lepší vyber je bobulové ovocie koli vstrebavaniu fruktozy

fido69
30. jún 2024

Nevyraď všetky sladkosti, pretože to potom nezvládneš. Tvoj mozog potrebuje cukor a bude si ho vyžadovať, tak mu ho dopraj, ale len v obmedzenom množstve. Daj si jeden kolačik alebo puding po obede. A koniec. Žiadne vyjedanie čokolád a cukrikov. Hlavne žiadne chipsy a oriesky večer pri telke. 😉

sisska96
30. jún 2024

Mne stačilo vysadiť večerné snacky a 6 kg dole, nič iné som nemenila

sara07
1. júl 2024

ano ovocie ano, ale nie sušené

nelka93
1. júl 2024

Áno, vysadila som sladkosti v januári. Schudla som, ale sladkosti neboli jedine, ale aj nápoje sytene.

autor
2. júl 2024

@nelka93 a koľko ste prosím kg schudli a na koľko mesiacov ste vyradili ?

dodkobalog
3. júl 2024

Vyradila som v máji sladkosti úplne aj nápoje sladké, pečivo. Jem viac zeleniny ovocia kuracie mäso, ryby a išlo dole 6 kg a samozrejme sa viac hýbe..

lilke
3. júl 2024

Bývalá kolegyňa prestala jesť sladkosti, chipsy,... Inak nemenila porcie, spôsob života, nič. Už po Vianociach bolo vidno 1. malé zmeny. Vydržala, na stratené kg si nepamätám, ale postava parádne sa zmenila.

stikomluc
Odpoveď bola odstránená
Zobraz