Vypracovanie jedálnička na mieru-Dominika Kid Kovacsova

jahodkalrr
2. aug 2018

Baby chcem si dat vypracovat jedalnicek Dominike Kid Kovacsovej.Ma niekto skusenosti,oplati sa investovat?Dakujem

simik238
2. aug 2018

To by aj mna zaujimalo

denisa098
3. aug 2018

@jahodkalrr ja by som si dala vypracovať jedálniček na pribratie )

gabr1ela15
3. aug 2018

@denisa098 ak taky zozenies posun ja som nepribrala uz 15r na nervy takych 10kg by to chcelo😉

mipet
3. aug 2018

Moj názor je taky ak máš pevnú vôľu a si pevne rozhodnutá dokážeš to aj bez jej plánu. Cviky ma na nete rôzne ona aj mnoho iných s toho si vies vybrať a precvičovat stale nieco ine. Jedálniček si stačí upraviť a teraz v lete ked je kopec čerstvej zeleniny a ovocia je to o to jednoduchšie.
Tiež som nad ňou rozmýšľala, ale ta cena mi prišla vysoká tak som začala na sebe makať bez plánu a za rok mam 10kg dole co je super lebo som chcela iba spevňovať a priznám sa jem úplne vsetko akurát sa viac hýbem 😉
Ale ak vies, ze to sama nedáš a potrebuješ pomôcť a nakopnúť tak to riskni s ňou alebo nejakým trénerom ktorý bude na teba dávať pozor.

gertrudka222
3. aug 2018

Aj ja budem rada, keď mi potom posunieš 🙂 Dominiku sledujem aj na FB aj na Instagrame 🙂 😉

denisa098
3. aug 2018

@gabr1ela15 tak,tak

micuss06
3. aug 2018
micuss06
3. aug 2018

@gabr1ela15 ak mi napises email rada pomôžem ☺️ sabina.almaska@gmail.com

kaja153
14. sep 2018

Nepotrebujes jedalnicek. Staci sa zdravo stravovat a hybat sa. Jedalnicek nebudes drzat do konca zivota, ci ano?

enuliek
30. okt 2018

Ahojte Baby..prosim nema Dominika nejake vydane dvd s cvikmi??