Baby chcem si dat vypracovat jedalnicek Dominike Kid Kovacsovej.Ma niekto skusenosti,oplati sa investovat?Dakujem
@jahodkalrr ja by som si dala vypracovať jedálniček na pribratie )
@denisa098 ak taky zozenies posun ja som nepribrala uz 15r na nervy takych 10kg by to chcelo😉
Moj názor je taky ak máš pevnú vôľu a si pevne rozhodnutá dokážeš to aj bez jej plánu. Cviky ma na nete rôzne ona aj mnoho iných s toho si vies vybrať a precvičovat stale nieco ine. Jedálniček si stačí upraviť a teraz v lete ked je kopec čerstvej zeleniny a ovocia je to o to jednoduchšie.
Tiež som nad ňou rozmýšľala, ale ta cena mi prišla vysoká tak som začala na sebe makať bez plánu a za rok mam 10kg dole co je super lebo som chcela iba spevňovať a priznám sa jem úplne vsetko akurát sa viac hýbem 😉
Ale ak vies, ze to sama nedáš a potrebuješ pomôcť a nakopnúť tak to riskni s ňou alebo nejakým trénerom ktorý bude na teba dávať pozor.
Aj ja budem rada, keď mi potom posunieš 🙂 Dominiku sledujem aj na FB aj na Instagrame 🙂 😉
@gabr1ela15 tak,tak
@denisa098 napis mi e-mail : sabina.almaska@gmail.com
@gabr1ela15 ak mi napises email rada pomôžem ☺️ sabina.almaska@gmail.com
Nepotrebujes jedalnicek. Staci sa zdravo stravovat a hybat sa. Jedalnicek nebudes drzat do konca zivota, ci ano?
Ahojte Baby..prosim nema Dominika nejake vydane dvd s cvikmi??
To by aj mna zaujimalo