Ahojte chcela by som na mesiac vyskusať vylucit zo stravy sladkostí, obmedziť pečivo, pretože mám pocit že som závislá na všetkom sladkom a na pečive🙈 dajte nejaké vaše skúsenosti koľko ste schudli, ako ste sa potom cítili, aby ste ma nakopli💪
@smer jasne sa len prvé mesiac ale samozrejme že by som ho chcela obmedziť už navždy potom
@12345678999999999 to je presne aj moja závislosť
pozri si aj ovocie co obsahuje vela cukru aby si nehresila "zdravo" :D
@12345678999999999 co ta ma zaujimat je celkovy denny prijem kalorii. ked vynechas 500cal. "sladkeho" ..ale nahradis to 500cal syru , tak schudnes presne nic. musis sa dostat do kalorickeho deficitu , co docielis 2ma sposobmi - zvysenim energetickeho vydaju = cvicenie a kalorickym deficitom = nejedenie = hlad 🙂
Stiahni si kalorické tabuľky a zapisuj si množstvo jedla a druh jedla aké zješ. Takéto vynechávanie jedla je hlúposť, keďže nebudeš vôbec vedieť čo má koľko kalórií. Ja som sladkosti obmedzila, ale nie úplne vynechala a na kalorickych tabuľkách som videla čo koľko kalórií približne obsahuje, takže som si vedela redukovať stravu.
-20kg za rok, žiadne pečivo a sladké. Čistá voda, zeleny čaj +pohyb v práci.
Manzel pred mesiacom vynechal zo stravy sladkosti, pecivo a prilohy. Namiesto klasickej prilohy (zemiaky, ryza, cestoviny) si dava zeleninu, namiesto sladkosti bud ovocie alebo ochutene musli. Zatial schudol 5kg.
Ahoj, nepočítaj nič, a nevynechávaj nič zo stravy. Keď budeš počítať, skôr či neskôr sa na to celé vykašleš a všetko sa vráti do starých koľají... Čo treba spraviť, je, že pečivo a prílohy OBMEDZÍŠ (nie vylúčiš úplne) aspoň na polovicu. "Chýbajúce" pečivo doplníš zeleninou. Poobede sa už snaž jesť menej sacharidových jedál a tiež tučných jedál. Začni piť veľa vody (vodu si ber všade so sebou) a aspoň 4x do týždňa trénuj, alebo si daj každý deň aspoň hodinu rýchlu chôdzu. Keď takto budeš, žiť, do smrti si udržíš zdravú a peknú postavu a choroby sa ti budú vyhýbať. Nič viac netreba...
Pol roka po pôrode 18 kg dole vyskúšané všelijaké somariny a diéty tak som vyradila pečivo sladké bublinkové vody nahradila čistou +viac ovocia a zeleniny a teraz aj polhodina cvičenia denne lebo som sa zasekla tak ešte 7 kg potrebujem dať dole
Ahoj,ja som pre zvýšenú hladinu cukru musela schudnúť,tak som nechcela diéty a vynechala som pečivo a sladkosti a podarilo sa mi schudnúť od júla 13kg cca ide to pomalšie a pravidelným pitnym režimom a sem tam aj zhrešim 🙈🙊☺️. Skús ale mesiac je málo.