Pred 3 dňami som vylúčila zo stravy cukor, myslím sladkosti ktoré som jedla tesne pred spaním, ovocie jedávam,odvtedy lepšie spávam ale každý deň ma bolí hlava, je to normálne? Mám to niečím nahradiť?
@zuzinka888 nemám si kúpiť napr. hroznový cukor? alebo niečo také?
Ak chces s cukrom skoncovat, tak si nic nekupuj. Bolest hlavy prejde. Pravdepodobne mas abstak.
@alofinka telo si zvyklo, ze ma cukor a zrazu ho nema
( vlastne ma, vie si ho vyrobit cez proces tzv glukoneogenezy v peceni len je lenive lebo si sa pchala sladkym) takze neboj nepotrebujes hroznovy cukor, ty mas hladinu glukozy stabilnu telo si to vie vybalansovat
Pi vela vody, daj si magnezium a ovocie v pohode mozes jest
Tebe chyba hlavne sol, co je v tych sladkostiach, preto mas bolesti hlavy.
Mne na toto pomohlo dat si ráno kavu. Ale normalnu, zalievanu, ziadny humus ako Nescafé.
zalievaná káva je podľa mňa to najhoršie, čo môže človek piť, zalievaná káva môže spôsobiť žalúdočné a iné problémy, ...a takisto nie je zdravá ani 2 v 1, alebo 3 v 1.
Je to normálne, ja som skoro rok nejedla sladké kvôli žalúdku a prvý týždeň bol najťažší, keďže telo je zvyknuté na iste množstvo cukru a zrazu ho nedostáva. Prejde to, ale skôr je to vždy o tom ci vydržíš a nedáš si sladké 🙂
máš obyčajný absťák.Ovocie by som nahradila zeleninou,ak chceš schudnúť.aj v ovocí je strašne veľa cukru.A už vôbec nie sušené ovocie
@taktotedanie ahoj chcem sa svami podeliť o moje richle kg v juli som mala 73kg a dnes som sa važila mam 83takže začnem aja chudnuť🙂↕️ poraďte prosim ako mam začať čo mam vilučit som stoho taka bez ničoho 😶🥺
@tanickq drzim palce
Ja som si stiahla KT nastavila ich dobre, nejedla som sladkosti, na zciatku mi to vazenie jedla velmi neslo takze az tak poctiva som rozhodne nebola a zacnite chodzou
@taktotedanie ďakujem 😍🌸
@tanickq ja mam od cca zaciatku septembra -15kg
Ano je. Tvoj mozog dupka nozickami lebo chce rychly cukor bez namahy. Len vydrz a nahrad ovocim a uz zajtra to bude fajn.