Vraj mám "mužskú postavu"

3. jún 2024

Ahojte, prišla som si sem po radu.
Včera ma úplne šokoval môj partner. Sme spolu pomerne krátko (necelý rok). Ja mám 25, on má 27. Včera za mnou prišiel s tým, že sa chce porozprávať, tak ja reku, že dobre, čo sa stalo. A tak nejak z neho vyliezlo, že sa mu vlastne nepáči moja postava, lebo je moc "mužská". Keď som sa ho pýtala, že čo tým myslí, tak povedal, že sa mu nepáčia svalnaté ženy, že je to na neho "už moc". A ja teraz neviem čo mám robiť. Áno je na mne vidieť, Že cvičím. Cvičím sústavne 4 roky a nechcem s tým prestať, lebo jemu sa to nepáči. Hlavne tomu nerozumiem, lebo moja postava sa nezmenila odkedy sme sa dali dokopy. Keď sme spolu začínali randiť, tak som vyzerala rovnako a ešte mi rozprával hlúposti, že ako on má rád keď dievčatá cvičia a starajú sa o seba.
Čo by ste robili na mojom mieste?

minenkak
3. jún 2024

Chce sa rozísť a nevie ako nato

babulkomale
3. jún 2024

🤦 neuveriteľné .... Suhlasim s nazorom vyssie alebo niekto mu nieco povedal a on je trtko, co sa necha ovplyvnit.

thirstymonk
3. jún 2024

Súhlasím s obidvoma názormi. Pozri sa, pokiaľ nie si mužena, teda žena profi kulturistka, čo si picha testosteron do žily a nevyzeráš jak švarceneger v sedemdesiatych rokoch, tak máš naozaj peknú postavu. Mierne svalnatá ženská postava je proste top. Lepšie jak rozkysnuté brucho a pod. Určite by som nič kvoli nemu nemenil. Žena za bežných okolnosti nemôže byť tak svalnatá jak muž, nemá na to testosteron.

majka36912
3. jún 2024

Poslala by som ho handre fajcit 😂 Akoze zrazu po roku mu to vadi?
Mam kamosku, s ktorou sa jej ex rozisiel z rovnakeho dovodu. V case, ked s nim chodila, robila sport profesionalne, dost na sebe makala, bola svalnata... ale nie ako fitness modelky, ze niektore posobia velmi maskulinne, len proste bolo na nej vidiet, ze je vysportovana. Nakoniec z typka vyslo, ze mal z nej komplexy, lebo mala lepsie vyrysovane svaly nez on 😂 Teraz ma manzela, ktoreho sport tiez bavi a cvicievaju spolu 👍

egonsk
3. jún 2024

uz som sa lakol, ze ti chcel zahanbene povedat, ze mas vaci klitak ako on pipika a ono jemu len vadi, ze nemas prekypujuce faldy z legin a mas postavu vyformovanu zrejme lepsie ako jeho cintlava kolegyna, ktora ma mozno problem odniest plny pohar s kavou na tacke ... Nuz, zrejme je to len dobre, ze ti to povedal este takto zavcas, mozes sa aspon skor poobzerat po vyspelejsom chlapovi a nie este len zakomplexovanom chlapcovi v starsom tele, ako mas teraz.

k47
3. jún 2024

Asi dalsi, co ma pocit, ze zenske tela su urcene primarne na vyhovenie chlapom 🤦‍♀️. Vsak naco by si mala svaly, ked jemu sa nepacia?

k47
3. jún 2024

Aspon to, ze sa hanbil ti to povedat, je dobre znamenie. Ale neviem, co cakal. Nevolal ta podozrivo casto do cukrarne?

mamamasama
3. jún 2024

Nechcem ťa podhodnocovať, ale cvičím silovo 20 rokov, chodievam na súťaže v naturálnej kulturistike, mám celkom fajn umiestnenia na majstrovstvách a stále som ženská. Pokiaľ si ozaj nepicháš testosteron, alebo rastovy hormon, tak neexistuje, aby bola tvoja "svalnata" postava dovodom na rozchod. Chalan si hlada len dovod.

nairia
3. jún 2024

WTF??? 🤣🤣🤣 inak toto mi urvalo dekel, asi by som nanho cumela jak tela na nove vrata, ze o com mele.
na tvojom mieste by som to asi ukoncila s odvovodnenim, ze ked sa mu tvoja postava zda moc, tak ho nebudes znasilnovat a uz ho to trapit nemusi. zbalila kufre a zamavala mu.
je mozne, ze nasiel nejaku inu zaujimavu slecnu a nechce byt za debila, ze sa chce s tebou rozist "len tak", lebo logicky neprizna, ze uz mu imponuje ina.

lienka.7
3. jún 2024

Tak ako tebe by sa nepáčil pan "spekacik" jemu sa proste nepacis ty.
Nie je o com. Povedala bybsom mu, že rešpektujem a pá pá.

macatt
3. jún 2024

😀 to je snáď jeden zo 100, ktorému sa nepáči pevné ženské telo..takže jasné, že cvičiť neprestaneš, čaká na teba ten zvyšok 99ks☝️to si mohol aj niečo lepšie vymyslieť, keď sa chce rozísť🙄

dixitka
3. jún 2024

Ja by som toto asi nepredýchala 🙄 ale schválne sa ho skús spýtať, čo akože navrhuje, že s tým máš spraviť. Váľať sa na gauči, až kým neprídeš o svalovú hmotu?

prabinka
3. jún 2024

Taktiež si myslím, že už to má v hlave dlhšie a len nevie, aký dôvod si nájsť, tak proste vytiahol prvé, čo mu napadlo. Je to dosť úbohé, ale tak hold, smola, niekto jednoducho nevie komunikovať ako človek, evidentne. 🙂

svetlonos
3. jún 2024

Už to tu bolo napísané, tiez si myslím ze ti blbec závidí a sere ho, že vyzeras lepšie ako on. Zakomplexovany kreten!
Po takejto hlaske by jeden z nás balil kufre určite. Ak žije u teba tak ho posli do hája.
Ja som pi 2 porode a kludne by som s tebou menila 🤪 Teda nemám 100kg ale o plochou bruchu sa mi môže akurat tak snívať.
On nemá ani gule na to aby ti priamo pivedal, ze je koniec? To je vadný kus, nevhodné na partnerský život. Keď chce ideal, nech začne modelovať sochy z hliny alebo investuje do kvalitnej silikónové slečny podľa svojich predstáv 😁 Ta bude držať hubu aj krok ako si milostivý predstavuje, teda okrem ineho. Možno ho série aj tvoja vytrvalosť, sebadisciplina a všetko čo s tým športom súvisí. Ja ľudí ako vy obdivujem.
Neboj, nájdeš normálneho.

marcelooo111
19. aug 2024

ja som na svalnaté ženy vysadený a ťažko sa mi taká hľadá, tak ak chceš, rád sa s tebou zoznámim. 🙂