Voľnopredajné prípravky na potlačenie chuti do jedla

michala11111
20. apr 2022

Ahojte prosím vie mi niekto poradiť ktorý prípravok funguje na potlačenie chuti do jedla? Hlavne sladkého. S čím máte skúsenosti prípadne aj negatívne aby som zbytočne nevyhadzovala peniaze. Viem že to bez pohybu a diéty nepôjde. Keď ja som maniak na sladké a neviem si pomoct

evita_g
20. apr 2022

základné pravidlo: nekúpiš - nemáš - nezožerieš 🙂 závislosť na sladkom je podobná ako ostatné závislosti, musíš zvládnuť tie prvotné absťáky a potom je to už stále ľahšie. čo sa týka voľnopredajných doplkov výživy, tie s obsahom chrómu by mali potláčať chuť na sladké.

endzi83
20. apr 2022

@michala11111 závislosť na sladkom je aj o emočnom jedení. Záleží aké sladké napr. sušienky, torty koláče sú túžbou po objatí radosti a pocite istoty. A túžba po čokoláde je hlad po láske, a túžba po bonbonoch je sladký zivotabudic, odmena zábava. Prípravok na zníženie chuti na sladké neviem. Ale viem že ak je túžba po sladkom chýba chróm.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaja20
20. apr 2022

@michala11111 Skús Diterpex,mne pomohol potlačiť chuť do jedla.

endzi83
20. apr 2022

@viestta nerozumiem prečo píšeš, že chróm nezaberá?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
endzi83
20. apr 2022

@viestta ok, to beriem, ak máš vlastnú skúsenosť. Len niekomu môže chýbať a zabrať, pomôcť. Ale môže to byť aj o psychike pri závislosti.