Dievcata, nasla som na nete "zaruceny" sposob chudnutia - je to voda sassy Skusali ste to niektora? Dakujem za spatnu vazbu. Marta
Konečně nápoj na ploché břicho! Pijte jej 4 dny a zhubněte v pase 10 cm
Ingredience:
8 sklenic vody
1 čajová lžička mletého zázvorového kořene
1 čerstvá okurka, středně velká, nakrájená na tenké plátky
1 středně velký citrón, nakrájený na tenké plátky
12 lístků máty
Jak vidíte, téměř všechny přísady mají přirozený diuretický účinek. To znamená, že přebytečná tekutina vám z těla odejde močí. Mějte na paměti, že pravděpodobně budete potřebovat častěji močit.
Obáváte se dehydratace v důsledku častějšího močení? Buďte v klidu! Téměř všechny ingredience mají zároveň hydratační účinek. Ačkoli bude vylučování moči mnohem větší, vaše pleť nikdy nebude vypadat suchá. Ve skutečnosti bude vaše pleť mnohem zářivější a čistší.
Jak připravit vodu Sassy? Zde je návod:
Smíchejte všechny přísady ve džbánu.
Dejte jej na noc do ledničky.
Obsah přeceďte.
Začněte pít vzniklou šťávu. (Během kúry s vodou Sassy nepijte limonády.)
Abyste viděla výsledek, pijte vodu Sassy alespoň čtyři dny.
Po čtyřech dnech si změřte obvod pasu a určitě budete překvapená, kolik centimetrů se vám podařilo ubrat.
@bonaqa2013 asi ste si nevsimli uvodzovky pri slove "zaruceny". Tiez si nemyslim, ze to celkom sedi. Dokonca ani vtedy, ked sa 4 dni neje nic, len pije tato voda. Chcela som vediet len, ci to niektora neskusala.
A ci to potrebujem predat??? Nuz toto je - dufam- akademicka otazka. 😉 Pekny den Vam zelam. Marta
@martavrazbova nuz, pokial budete 4 dni chlastat len to, tak potom mozno schudnete. Ale to mozete stejne tak chlilat cistu vodu. Jediny zaruceny sposob schudnutia je zmena zivotospravy, pripadne riesenie zdravotneho problemu, ktory nadvahu sposobuje. Ale to predpokladam, ze 57 rocna zena vie.
Takze pardon, ale aj mne unika vyznam tejto temy.
Ak chces vediet ci je zaruceny ten recept mozes si to kludne vyskusat aj doma....a o 4 dni napisat skusenosti ale ako rychlo pri tom len piti schudnes tak rovnako rychlo aj naberies lebo neschudnes tuk ale vodu a mozno aj svaly...
@bonaqa2013 Co tu je na predaj??? Recept, ktory poskytla???
Prave to skusam - pijem ju druhy den, Nemam ziadne velke ocakavania. Ak- tak mozno detox organizmu. Cely zivot sa snazim "kontrolovat" svoju vahu, ale v klimakteriu sa vsetko zmenilo - v priebehu 10-tich rokov sa na mna "nalepilo" nejakych 10 kil (velmi nestastne sa rozlozili na tele) a nie a nie sa ich zbavit. Nieco som uz "dala dolu", ale stale to nie je ono. Tak uz skusam kadeco. Pri vyske 163 cm vazim 62 kil.
No a vazne som len chcela vediet, ci niekto ma skusenost s touto vodou. Dakujem za Vase reakcie. Pekny den vsetkym!
Ono si to vezmi tak zazvor je dobry na travenie, mata tiez, uhorka odvodnuje....takze ako detox jeden max 3 ano ale viac nie....ale p9kial budes pit len to tak je jojo efekt zaruceny
@martavrazbova o akom chudnuti to rozpravate??? Ved to je odvodnenie organizmu a vsetci predsa vieme, ze voda NIE JE tuk 😉
@martavrazbova 62kil... mat tak vase problemy a prezidentov plat 😎
@maslenka47 myslite? Tak 62 kil je moj najmensi problem a tie ostatne by ste skutocne nechceli mat. Ale to tu ventilovat nebudem. Moja otazka znela: skusali ste to niektora? 🙂
@ivuska027 mate pravdu - voda nie je tuk, ale myslim, ze detoxikacia organizmu tiez nie je prave zanedbatelny profit z pitia v ktorej je vyluh antioxidantov, vitaminov, odvodnovacov....
@sense myslim, ze ked ju neprestanem pit aj po 4. dnoch, urcite nejaky benefit organizmu prinesie. a ja nemam v umysle po 4. dnoch skoncit.
@martavrazbova ale dufsm ze mas v plane jest podobnu vodu di robuevam namiesto limonad taku zazvorovu s vitronom v lete super osviezenie
@martavrazbova dlhodobe odvodnovanie bez diagozy by som moc ako profitujuce zas nevidela...
@martavrazbova Dobry den, pani Marta,
presne ste opisali aj môj "stav"...Po klimakteriu asi 10 kg hore a nie, a nie sa ich zbavit...Este aj tu vysku mame spolocnu, dokazem si predstavit co Vas trapi...Za vyskusanie "vody", ktoru ste opisali nic nedame, ani nam neublizi...Ked nepomôze...Drzim palce!
Presne toto nam poradila pit nasa cvicitelka na jumpingu ...robila som si tento napoj...nie je na nom nic zle...neuskodi... ale ci sa z neho chudne? Neviem 🙂
@natuska87 dakujem, naty - vcera som ju zacala pit. Uvidime, co to urobi. Neviem sa prinutit systematicky cvicit (ale zato chodim po schodoch, nepouzivam vytah), z domu na zastavku MHD a zo zastavky do prace mam riadny kusok - zdolavam to kazdy den velmi rychlou chodzou, stravujem sa velmi striedmo (ovocie, zeleninka, kuracinka, syry (osteoporoza☹ ), nejem sladkosti, neprepchavam sa, po 17-tej nejem. Napriek tomu mam stale vysoky cholesterol - ale mal ho aj moj otec, mozno je to genetickou predispoziciou - a mam pocit, ze priberam aj zo smiechu. Nech zije klimax!!!!
@sense ano , to mam v plane - doplnit stravu o pitie tejto vody.
@martavrazbova no ako doplnok k strave tonemusi byt zle ale treba byt aj normalnu vodu resp. Prijimat aj ine tekutiny....cholesterol zvyseny byva aj so stresu..
@sense viem, ze stres ma tiez podiel na hladine cholesterolu, ale mala som aj obdobia bez stresu a cholesterol bol vysoky. Skor to bude ta genetika. Vodu pijem normalne, pol litra bylinkoveho caju denne tiez, pijem aj 100% ne ovocne stavy, ale teraz na tie 4 dni cistu vodu nahradim touto. Uvidim, co to urobi. Pekny dnik!
@martavrazbova pamatam si, ako som "čudne" hladela na svoju matku, ktora tvrdila, ze v prechode pribrala, ked sa pozrela aj na pohar vody...Dnes musim uznat, ze tie nase matky mavaju semo tamo pravdu...Aj geneticka "vybava" nas dohoni...Tak smelo do toho!
@natuska87 No, co uz? Zivot je taky. Drzme si palce, aby to nebolo este horsie. Ozvem sa Vam, ked budem vidiet nejake vysledky (teda (ak budem mat). Zatial papa a zelam Vam krasny den! Marta
jedno je pravda, aj lekari Vam to potvrdia, pokial clovek je vyvazenu stravu, aj bielkoviny, aj sacharidy aj vlakninu, tak nie je dovod na nejaky "detox" alebo reset organizmu. Telo vyluci priebezne vsetko, co ma. Nejak sa nezapchava, nic podobne, to je len nejaky novodoby vymysel. Ak ste po klimakteriu, tak tu pomoze jedine znizit porcie a vecer menej sacharidov(ryze, zemiaky, cestoviny, pecivo) 🙂
@martavrazbova
@martavrazbova :D:D:D
@ivuska027 po 17-tej nejem uz vobec nic, len pijem. Z coho pozostava moj jedalnicek som uz pisala. Som ale fajciarka - cize intoxikacia organizmu tu urcite je (a nie len z fajcenia). Zijem v Ba- vyfukove plyny, exhalaty z kominov, potraviny tiez nie su celkom "bez viny". Tu by pomohlo asi len cvicenie, ale k tomu sa nedokazem prinutit - okrem rychlej chodze do prace a z prace, (cca 1,5 km) "zdolavania" 4. poschodi viackrat denne peso, pohyb pri upratovani a domacich pracach toho vela nenacvicim. Obcas "zhresim", ked si dam ovocnu zmrzku (teda zmrznutu ovocnu vodu), alebo zelatinove cukriky, ale to velmi zriedka - dost sa kontrolujem.
No nic - skusim, co urobi pitie sassy . pekny dnik! 😉
Moja skusenost s vodou sassy po dvoch dnoch pitia: Boky - 2 cm a pas -3 cm. Chcela som vydrzat 4 dni len o vode, ale nejako to neslo - takze som popri tom aj normalne jedla (prvy den bez ranajok a ako obed - nevydrzala som, ked som videla ako chuti manzelovi a dcere - kel s parkom okolo 15-tej popoludni) a vcera rano 2 maslove chlebiky s domacou paprikovou pomazankou a na obed zeleninovu polievku a okolo 16 zasa chlebik s maslom a paprikovou pomazankou ). Popri tom dost pohybu - upratovala som v linke- cize stokrat vyliezt na stolicku, zliezt zo stolicky, 2 x vencenia psika - cize 30 minutove prechadzky, prezliekanie posteli a posilka - 5 poschodi dolu do pivnice so zatazou - 2 prepravky s asi 40 poharmi kecupu a paprikovej pomazanky , predvcerom som "vyrabala". 😉
Takze - 10 centimetrovy zazrak sa konat nebude, ale nieco predsa!
Ja som ju začala piť dnes + normálne treba pri tom papať - nesmie sa piť len 'tá' voda. ;) samozrejme treba jesť zdravšie a menšie porcie - raňajky by mali byť sýte, obed ľahký a večera (ak cvičíte) bielkovinová. 🙂 obmedziť sladkosti, slané veci, sladené nápoje 🙂 mne sa podarilo dať 4 cm z pásu dole len tým, že som obmedzila stravu a párkrát si zacvičila :D
@martavrazbova daj sa do skupiny o chudnutí - tam to prednes a uvidíš ako zareagujú. Ja hovorím poriadna blbosť....
to potrebuješ predať???? 😀 😀 😀