videli ste nejake vysledky ked ste zacali chodit na kruhove treningy?
Videla som ale iba v kombinácii so stravou a behom 🙂
Záleží na tom aké kruhové cvičenia to majú byť 😊niektore sú len také rozhybavacky kde neverím že k nejakému formovaniu môže dôjsť, ale aj silové kruhace byvaju..tam už by mali byť výsledky lepsie 😊nie som ich zástancom lebo si rada intenzitu urcujem sama, ale tak ja cvičím 10rokov. Pre začiatočníka myslím že je to fajn. A keď to stačiť nebude, tak je množstvo iných alternatív 😊...ale samozrejme k tomu treba adekvátnu stravu
@svetlonos cvicenie, kde mas napr 10 stanovist a na kazdom robis iny cvik, vacsinou su usporiadane do kruhu a pride tam max 10 ludi (alebo teda podla poctu stanovist) a kazdy cvici ten jeden cvik napr minutu a potom sa posunu o jedno stanoviste, zas na nom cvicia a takto sa posuvaju dokolecka.
@lenagawel samotne cvicenie ti nepomoze ked si das po treningu 4 snicle a cokoladovy shake so slahackou… 80% je strava.
Ja cvičím sama doma, chodiť behať a samozrejme zdravo sa stravujem, sem-tam nejaký rezeň 😁, ale nepreháňam to. A výsledky vidím.
Ja chodím 2 - 3x týždenne na 30 minút, zmenila som stravu - žiadny cukor, menej sacharidov, sledujem príjem kalórií. Za 3 týždne som schudla 3 kg
Urcite ano, len to musi byt v kombinacii so stravou. A neni kruhovy ako kruhovy. Tie co dava moja trenerka su cisty zabijak. Kamoska chodila na podobne 3x v tyzdni. Za dva mesiace teda 10kg dole a vyzerala dost inak. Ja mam kombi treningov , cize idem rozne veci. Ale tie kruhove su morda, hlavne ked sa ide na kombinacie tazsie vahy a cez to kardio. To vzdy idem dole schodami tak, ze som rada, ze sa nezgulam 😂😂😂
@lenagawel
prosim ta co su to kruhove treningy?