Ahojte, chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosti s vybračnou plošinou, takou tou menšiou za cca 200€ napríklad Vibroshaper. Jasné že si nepredstavujem že sa na ňu postavím na 10 minút denne a schudnem 30 kíl. Myslím to v prípade keď na nej človek naozaj cvičí a nie ken stojí plus samozrejme zmena jedálnička. Myslíte že sa takto dá schudnúť či je to to isté ako si denne zacvičiť na 20-30 minutiek (klasika drepy, brušaky a tak).
Ďakujem za odpovede.
skusala som aj cvicit na nej a je to riadne citit. aj dcera trenovala dievcata pred porodom a vravi ze je to makacka celkom dobra
Ja mam doma vibračný stroj, ale všimla som si, že ho nesmiem používať často, nakoľko ma vždy potom rozboli hlava 🤦♀️neviem ci to je normálne 🤷♀️
Keď máš peniaze nazvyš, kúp si ju, ale cvičiť mozes aj bez nej, iba s vlastnou váhou... Mala som to a našťastie som to výhodne predala 😂 naozaj je to zbytočnosť... Možno trošku na celulitídu to pomáha to áno...
@merrit1 vôbec to nie je zbytočnosť. Pomáha to minimálne na celulitídu a celkovo na uvoľnenie svalstva. Aj keď by si cvičila s vlastnou váhou a neupravila stravu, jasné, že neschudneš . Ak aj upraviš stravu, určite ti to pomôže zhodiť centimetre. Za mňa je to super investícia, lepšia ako do kabeliek...
Tak ja pôjdem teda asi do toho a uvidím 🙂 ďakujem
@merrit1 ak budes toto vsetko dodrziavat co pises tak ano, schudnes😉. ja ju mam ale kupila som skor koli zdraviu. koli krcovym zilam ,vraj to prekrvuje nohy. ale uz ju mam len odlozenu,nechce sa mi to stale vytahovat😀